تو کتاب زبان فارسی رمزینه شهریار قبادی خیلی خوب توضیح داده
..............
سوال 214 و 226 شیمی زده " کدام مطلب نادرست است" بعد اومده تو پاسخنامه گزینه درستو انتخاب کرده![]()
تو کتاب زبان فارسی رمزینه شهریار قبادی خیلی خوب توضیح داده
..............
سوال 214 و 226 شیمی زده " کدام مطلب نادرست است" بعد اومده تو پاسخنامه گزینه درستو انتخاب کرده![]()
کلا سنجش فقط عمومی هاش و فیزیکش خوبهسوال 214 و 226 شیمی زده " کدام مطلب نادرست است" بعد اومده تو پاسخنامه گزینه درستو انتخاب کرده![]()
مضخرفترین پاسخ هام مال ریاضی و شیمی هستش![]()
خوبه خوبه !سلام،
امروز سنجش دادم،سوالهاش نسبت به پارسال خیلی بهتر شده بود.
امروز در بخش عمومیها در درس معارف کیلومترها با کنکور فاصله داشت اصلا به درد نمیخورد،ادبیات مثل آزاد بود خیلی چرت پرت بود،
فقط عربیش خوب بود زبانم فقط درک و مطلبش.
اما در دروس اختصاصی ریاضی خیلی مضخرف بود اصلا سوالهای کنکور کجاست این کجا!
فیزیکش نسبت به پارسال خیلی بهتر شده بود ولی بازم هنوز یه سری سوالهاتش اصلا در حد طراحان کنکور نبود در کل فیزیکش خوب بود.
اما شیمیش بد نبود نسبت به پارسال خیلی بهتر شده بود.
قلمچی را اصلا نمیشه با سنجش مقایسه کرد،سوالهای قلم چی برای جمع بندی خیلی بهتر از سنجشه.
سنجش یه خوبی که داره میتونه تمام مشکلاتت از الان نشون بده و سریعتر رفع و اشکال کنی و بهتر آماده شی.
ولی حتما در جامع بعدی سنجش شرکت کنین پشیمون نمیشین.
موفق باشین.
ولی من فک میکردم عمومیاش باید خیلی خفن باشه !
من که به توصیه ی برخی دوستانی که پارسال کنکوری بودن خردادو شرکت میکنم از بس گفتن به درد نمیخوره چرته : دی
موفق باشین همگی![]()
اخه واقعا چرت بود.مخصوصا از نظز برگزاری و تایپ و ...
بچه ها یه سوال! آیا ادبیات سنجش اخیرا آسون تر شده یا من ادبیاتم خیلی خوب شده؟
من ادبیات سنجش رو 100 زدم!!
جوابیه تشریحی اینجا میاد
اما سوال رو باید یکی اسکن کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکانش برام مهیا نیست ، شرمنده!رضا جان آقات اگه سوالارو یه جور میتونی بذاری بذار.
من که سنجش شرکت می کنم .جامع بعدی هم شرکت میکنی؟ اخه به کانون میخوره
موافقم . دینی و ادبیاتش خیلی راحت تر از تست های کنکور بود ؟امروز سنجش دادم،سوالهاش نسبت به پارسال خیلی بهتر شده بود.
امروز در بخش عمومیها در درس معارف کیلومترها با کنکور فاصله داشت اصلا به درد نمیخورد،ادبیات مثل آزاد بود خیلی چرت پرت بود،
اتفاقا به نظر من عربیش خیلی خیلی راحت تر از کنکور بود و اصلا در سطح سوالات کنکور نبود . من با این عربی خرابم 80 زدمفقط عربیش خوب بود زبانم فقط درک و مطلبش.
دقیقا منظورتون چیه ؟ یعنی این خیلی سخت تر از کنکور بود یا آسان تر ؟اما در دروس اختصاصی ریاضی خیلی مضخرف بود اصلا سوالهای کنکور کجاست این کجا!
داوطلبان آزمون سراسری سال 1388 جهت مشاهده / ويرايش اطلاعات ثبت نام آزمون سراسري سال 88 و مشاهده سوابق تحصیلی اینجا را کلیک نمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اطلاعاتم رو ویرایش کردم
با فایرفاکس که مشکلی پیش نمیومد ؟
-------
بای تا بعد کنکور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)