مرسی از کمک ها.
و این که:
1-کتاب آموزشی برای فیزیک لازمه؟ چون من تست پایه فیزیک گاج سفید رو دارم با پاسخ نامه اش. این کافی نیست؟
2-من فقط اگه گاج سفید بخونم(که تست های کنکور های سال های قبل) کافیه دیگه؟ اصلا ممکنه که نوعی سوال بدن که تا حالا نیومده؟
مرسی از کمک ها.
و این که:
1-کتاب آموزشی برای فیزیک لازمه؟ چون من تست پایه فیزیک گاج سفید رو دارم با پاسخ نامه اش. این کافی نیست؟
2-من فقط اگه گاج سفید بخونم(که تست های کنکور های سال های قبل) کافیه دیگه؟ اصلا ممکنه که نوعی سوال بدن که تا حالا نیومده؟
باز هم یکی دوتا سوال دیگه (البته میدونم که بعد از اینکه دو سه تا پست زده بشه و پسته های من از صفحه آخر نقل مکان کنه دیگه تاریخ مصرفشون هم میگذره، شاید حتی بی جواب! اما بهرصورت توکل به خدا)
تو نظرات بود که بهتره ادبیات رو موضوعی بخونیم؛ حالا دوتا سوال!!
1- این لیست واسه موضوعی خوندن ادبیات خوبه؟
قرابت معنایی دکتر سبطی یا قرابت معنایی نوبل
املا و لغت دکتر سبطی انتشارات دریافت یا املا اندیشه فایق
تاریخ ادبیات کلک معلم
آرایه های ادبی کلک معلم
2- افرادی که با برنامه کانون فرهنگی آموزش درس میخونن چطور موضوعی خوندن رو با خوندن بخش خاصی از کتاب درسی هماهنگ کنن!
اگه خواستی کتاب فیزیک آموزشی پایه خوشخوان رو بگیر و اموزشها رو بخون بعد تست گاج رو بزن. در ضمن کتابهای درسی فیزیک و حل تمریناتش یادت نره
در مورد سوالات کنکور فیزیک باید بگم که از 45 ( 45 تا میاد دیگه نه ؟ ) 20 تا مثل این میمونه که ازت میپرسه اسمت چیه ؟ 5 تاش ممکنه سخت باشه . 20 تا بعدی هم متوسط هستند .
اما اگه همه نوع سوال کار کنی ممکنه بیشترش واست تازگی نداشته باشه
چرا نمیدن ؟ آره ممکنه سوالی بدن که اصلا نیومده باشه . این چندین بار اتفاق افتاده . چیزه محالی نیست .
نگران نباشید دوستان گلم
ناامید نشوید
1.برای فیزیک به نظر من اندیشه سازان بی نظیره.اموزش مفهومی+تست های عالی.
2.اگر بتونی روی تست های گاج مسلط بشی کافیه.
باید بگم سوادشون خیلی بالاست.مخلص همشون هم هستیم.البته خیلی از مولف های دیگه هم پزشک هستند مثل دکتر علیرضا جابری نویسنده ی کتاب زبان تخته سیاه و خیلی سبز و یا دکتر بیژن ابوالقاسمی نویسنده ی شیمی تخته سیاه و......
دوستان عزیزی که تازه وارد میشوند یا نمیخوان از دوباره اونقدر صفحات رو بگردند برای معرفی کتاب من صفحاتی که دوستان لطف کردن و زحمت کشیدند کتاب معرفی کردند رو آدرسشونو گذاشتم تا سریع مراجه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای زبان فارسی همگامان رو بگیر+زبان فارسی انتشارات دریافت(دکتر سبطی) جلد 1
واسه ادبیات موضوعی کار کن دوستان در صفحات قبل راهنمایی کردن
برای عربی ایاد فیلی عالیه اما حجم زیادی داره.رمزینه خوبه اما من الان که دارم از روی رمزینه می خوانم به نظرم بعضی قوائد رو خیلی سنگین توضیح داده(بر خلاف حجم کمش) به نظرم اگر از عربی همگامان استفاده کنی ضرر نمی کنی من پارسال این کتاب رو دست هرکس دیدم می گفت خیلی خوب و روان توضیح داده اخر سر همشون عربی رو بالای 80 زدند.
اگر دینی همگامان رو بخری ضرر نمی کنی عزیز همون جوری که من ضرر نکردم.دو جلد اموزش حسابان عباس امیدوار رو تقریبآ همه ی کتاب فروشی ها دارند فرقی هم نمی کنه چاپ امسال باشه یا پارسال چون هیچ تغییری نکرده و تمام تست هاشم تالیفیه.راستی من امکان داره دیگه پستی ندم چون می خوام دور اینترنت رو خط بکشم(برای قبولی تو کنکور باید خودتو محدود کنی
)برای رمبو جان و سایر دوستان که از اطلاعاتشون استفاده کردم ارزوی موفقیت می کنم.
![]()
کاملا تایید میشه![]()
دوستان من هم جهت اطلاع به شما باید بگم که من تا پایان این ماه هستم یعنی تا 30 آذر . چون دارم میرم بگم که adsl رو قطع کنن
چوم من adsl دارم خیلی معتاد شدم به اینترنت . هر سوالی در زمینه کتاب دارید در خدمتم به خصوص کتابهای ریاضی . به شما هم پیشنهاد میکنم مثل mostafa_360 دور اینترنتو خط بکشین . دیگه به اندازه ی کافی پست اینجا زده شد که چه کتابی مناسبه کدوم درسه . پس زیاد حساسیت به خرج ندید . دوستان همه سعی دارن یه کتابی بگیرن که کامل باشه در صورتی که اصلا اینطور نیست . هیچ کتاب آموزشی کامل نیست . هر کدومشون یه چیزی رو کم دارن . اما همه یک هدف رو دنبال میکنن. که در بین این پستها دیگه خودتون متوجه شدید کدوم مناسبه شماست . من هم در این مدت کوتاهی که بودم با کتابهای خوبی آشنا شدم . از همه دوستان به خاطر پستها ی خوبشون تشکر میکنم. خوبی اینجور تاپیکها باعث میشه که آدم بهترین گزینه رو انتخاب کنه برای خرید کتاب
تا 30 اذر در خدمت دوستان هستم . بعد از اون دیگه نه .
در پناه حق باشید و استوار
دوستان کنکور در واقع یک مسا بقه هست و شاید هم یک جنگ . جنگ با خودتون . جنگ با رقبا اما ...
اگه میخواهید در جنگ پیروز بشید باید خود جنگ باشید
درست تنها هدف مسابقه دادن بردن نیست اما طعم پیروزی هم خیلی شیرینه . به امید این که شما ها این لذت شیرینه پیروزی رو از ته دل بچشید .
در درون انسانها یه نیرویی وجود داره که میتونن کوهها رو جابه جا کنند . به تلاشها ی خودتون ایمان داشته باشید . خدواند هم با مهربانی اشکهای شما رو در شبهای بیداری درس خواندن پاک خواهد کرد .
نگران مشکلاتی که در زمینه فیزیک و ریاضیات و ... دارین نباشید . دانشمندان هم امشکلاتی بزرگتر از این رو دارن.( انیشتن)
دیگه داره میشه مقدمه ( یا موخره ) فرهاد میثمی
موفقیت پیش رفتنه . ادامه دادنه . نه به نقطه پایان رسیدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)