تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 314 از 577 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

یعنی سرعت پیشگامان به سرویسش ربطی نداره ؟!

پس در مجموع پارس بهتره برای دان ؟
    برای من روز بیشتر از شب برام مهمه...ولی خب شبانه هم مهمه...

در کل پارس بهتره برای من یعنی ؟

ترافیک را میشه افزایش داد دیگه؟
    برای من 3 گیگ کمه

بازم سپاس...

اره دیگه اگه روز میخوای پارس بهتره اگه شب هم میخوای 256 پارس با 256 پیشگامان بازم پارس بهتره اما اگه بخوای 256 پارس با 1 مگ پیشگامانو مقایسه کنی بازم روزانه پارس و اما شبانه پیشگامان بهتره

حالا اگه گفتی چرا 256 پارسو با 1 مگ پیشگامان مقایسه کردم ؟چون اینا هم قیمتند تقریبا البته پیشگامان 2 گیگ کمتر داره واسه همین گفتم چند گیگ توی 3 ماه میخوای

پس یه بار دیگه میگم که اشتباه نکنی اگه 3 گیگ برات کمه 7 گیگ پیشگامان سرویس 1 مگشو بگیر اگه روزانه بیشتر میخوای سرویس 256 پارس رو بگیر که 5 گیگ 3 ماهه داره قیمتش ارزونتر از 7 گیگ 1 مگ پیشگامانه

2. 3 کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

اره دیگه اگه روز میخوای پارس بهتره اگه شب هم میخوای 256 پارس با 256 پیشگامان بازم پارس بهتره اما اگه بخوای 256 پارس با 1 مگ پیشگامانو مقایسه کنی بازم روزانه پارس و اما شبانه پیشگامان بهتره

حالا اگه گفتی چرا 256 پارسو با 1 مگ پیشگامان مقایسه کردم ؟چون اینا هم قیمتند تقریبا البته پیشگامان 2 گیگ کمتر داره واسه همین گفتم چند گیگ توی 3 ماه میخوای

پس یه بار دیگه میگم که اشتباه نکنی اگه 3 گیگ برات کمه 7 گیگ پیشگامان سرویس 1 مگشو بگیر اگه روزانه بیشتر میخوای سرویس 256 پارس رو بگیر که 5 گیگ 3 ماهه داره قیمتش ارزونتر از 7 گیگ 1 مگ پیشگامانه
    بسی سپاس...

رفتم توی سایت پارس و اینکه توی جدول 256 چند مدل وجود داشت...فرقش چیه ؟
    و اینکه اگه توی سایت ثبت نام کنیم خودشون رسیدگی میکنن...؟

بنده مودم وایرلس میخوام...خود پارس مدمی که ارائه میکنه مناسبه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بسی سپاس...

رفتم توی سایت پارس و اینکه توی جدول 256 چند مدل وجود داشت...فرقش چیه ؟
    و اینکه اگه توی سایت ثبت نام کنیم خودشون رسیدگی میکنن...؟

بنده مودم وایرلس میخوام...خود پارس مدمی که ارائه میکنه مناسبه ؟

قیمت های جدید اوناییه که 20% تخفیف دولت روش اعمال شده و به صرفه ترینش همون 5 گیگ 3 ماهه هست

بله ثبت نام کنی فردا باهات تماس میگیرند پیش شمارشم 624 هست-البته باید حضوری بری مدارک آخرین قبض پرداختی رو بدی

مودمش خوبه اما کمی گرونتر از بازار سعی کن یه زایکسل یا ایسوز بری خودت بخری معمولا 10 تومن ارزون تر توی بازار گیر میاد مارک های دیگه هم خوبه . همشون خوبند همشونم روی همه سرویس دهنده های جواب میدند این 2 تا که گفتم هم شناخته تر شده تره هم میگند بهتر-اگه خواستی پول کمتر بدی میتونی level one بخری 50 تومن یا tplink و ..... که اینا هم مودمای خوبیند

5. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال siya22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    esfahan city

پيش فرض

قیمت های جدید اوناییه که 20% تخفیف دولت روش اعمال شده و به صرفه ترینش همون 5 گیگ 3 ماهه هست

بله ثبت نام کنی فردا باهات تماس میگیرند پیش شمارشم 624 هست-البته باید حضوری بری مدارک آخرین قبض پرداختی رو بدی

مودمش خوبه اما کمی گرونتر از بازار سعی کن یه زایکسل یا ایسوز بری خودت بخری معمولا 10 تومن ارزون تر توی بازار گیر میاد مارک های دیگه هم خوبه . همشون خوبند همشونم روی همه سرویس دهنده های جواب میدند این 2 تا که گفتم هم شناخته تر شده تره هم میگند بهتر-اگه خواستی پول کمتر بدی میتونی level one بخری 50 تومن یا tplink و ..... که اینا هم مودمای خوبیند
    سلام بر شما دوست عزیز بالاخره پیشگامان من تموم شد حالا میخوام از پارس بگیرم پس یه بار دیگه ازتون میپرسم:
    1-راضی هستی؟
    2-سرعت روزانت چنده شبانت چنده؟
    3-شبا از ساعت چند تا چند رایگانه؟
    4-شبانش یوزر و پسورده جدا داره؟

ممنون که وقت میزاری

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام بر شما دوست عزیز بالاخره پیشگامان من تموم شد حالا میخوام از پارس بگیرم پس یه بار دیگه ازتون میپرسم:
    1-راضی هستی؟
    2-سرعت روزانت چنده شبانت چنده؟
    3-شبا از ساعت چند تا چند رایگانه؟
    4-شبانش یوزر و پسورده جدا داره؟

ممنون که وقت میزاری

1-راضی که نه اما خیلی خیلی راضی تر از پیشگامان

2-روزانه 150 تا 190 شبانه اصلا معلوم نیست شبی 900 مگ تا 1600 مگ دانلود میکنم-نرمالش رو 1 گیگ رو بگیر-سرویس 256

3-از 1 تا 6 تو سایتش نوشته و گفتند اما من تا 7 دانلود میکنم چیزی تاحالا ازم کم نکرده

4- خیر

5 رو هم خودم اضافه کنم که حس میکنم که ترافیک دزدی خیلیییی میکنه مخصوصا شب که من خوابم-شبی 50 تا 90 مگ-شایدم چون من تا 7 دانلود میکنم و نباید بکنم اما اگه این جور بود بیشتر از اینا باید کم میکرد چون از 1 تا 6 حدود 500 مگ یا 600 مگ دانلود میکنه و از 6 تا 7 حدود 450 مگ

حالا امشب از 1:10 شروع کردم به دانلود گذاشتم تا 6:30 ببینم چی میشه

8. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض کمک - راهنمایی

سلام . من می خوام سرویسadsl واسه خونه بخرم بهترین سرویس adsl اصفهان کدومه؟ می خوام قطعیش زیاد نباشه و قیمتا رو هم لطفا برام بگید. در ضمن مخابرات پیش شماره تلفن ما رو ساپورت نمی کنه ( پیش شماره ما 338 هست) از بین شرکتای خصوصی بهم بگین کدوم بهتره . ممنون.
    از پرنیان نت پرسیدم گفت پارس انلاین ما شما رو ساپورت می کنه . نظر شما در مورد پرنیان نت چطوره؟ هزینه نصب adsl چقده ؟ میگه 20 تومن واسه نصب میگیریم. و 29 تومن هم مودم TP link. ممکنه راهنماییم کنین؟ می خوام ازشون 3 ماهه 3 گیگ بگیریم اونم گفتن 24/400. من منتظر راهنماییتون هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون میشم بهم ایمیل بزنین. ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض راهنمایی میخوام

سلام . من می خوام سرویسadsl واسهخونه بخرم بهترین سرویس adsl اصفهان کدومه؟ می خوام قطعیش زیاد نباشه و قیمتا رو هم لطفا برام بگید. در ضمن مخابرات پیش شماره تلفن ما رو ساپورت نمی کنه (پیش شماره 338) از بین شرکتای خصوصی بهم بگین کدوم بهتره . ممنوناز پرنیان نت پرسیدم گفت پارس انلاین ما شما رو ساپورت می کنه . نظر شما در مورد پرنیان نت چطوره؟ هزینه نصب adsl چقده ؟ میگه 20 تومن واسه نصب میگیریم و 29 تومن هم مودم TP link. ممکنه راهنماییم کنین؟ می خوام ازشون 3 ماهه 3 گیگ 3 ماهه بگیریم اونم گفتن 24/400. من منتظر راهنماییتون هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون میشم بهم ایمیل بزنین. ممنونم

پروفشنال siya22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    esfahan city

پيش فرض

1-راضی که نه اما خیلی خیلی راضی تر از پیشگامان

2-روزانه 150 تا 190 شبانه اصلا معلوم نیست شبی 900 مگ تا 1600 مگ دانلود میکنم-نرمالش رو 1 گیگ رو بگیر-سرویس 256

3-از 1 تا 6 تو سایتش نوشته و گفتند اما من تا 7 دانلود میکنم چیزی تاحالا ازم کم نکرده

4- خیر

5 رو هم خودم اضافه کنم که حس میکنم که ترافیک دزدی خیلیییی میکنه مخصوصا شب که من خوابم-شبی 50 تا 90 مگ-شایدم چون من تا 7 دانلود میکنم و نباید بکنم اما اگه این جور بود بیشتر از اینا باید کم میکرد چون از 1 تا 6 حدود 500 مگ یا 600 مگ دانلود میکنه و از 6 تا 7 حدود 450 مگ

حالا امشب از 1:10 شروع کردم به دانلود گذاشتم تا 6:30 ببینم چی میشه
    ممنون عزیز
    میشه آدرس نمایندگیشو بگین کجاست؟
    قیمت 512 ماهی چنده؟

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

نمایندگی پارس که تو مهرداد هست

13. 2 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ممنون عزیز
    میشه آدرس نمایندگیشو بگین کجاست؟
    قیمت 512 ماهی چنده؟

دوستمون که فرمودند خیابان مهرداد

اینم لیست قیمت ها

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 2 کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •