عکس میری از کجا میزاری ؟ اینجا یه بخشش برای تبلیغ هست ...
اگر میتونی عکس از خود فروشنده های معتبر داخلی بزار !![]()
عکس میری از کجا میزاری ؟ اینجا یه بخشش برای تبلیغ هست ...
اگر میتونی عکس از خود فروشنده های معتبر داخلی بزار !![]()
این لپ تاپ ها مخصوصا dell xps 1530 قابلیت نصب شدن به مانیتور را دارند؟
یعنی کند میشه .... علت خاصی داره ، ؟؟؟؟؟بعد دو سال اونقدر افت پیدا میکنه که متوجه میشی !
دزفول کدوم دهاتیه دیگه ؟ خوبه همیشه آخر هفته ها اونجام پیش فامیل ... خود دزفولی ها از دزفول نمیخرند چه برسه به اهوازیها !!!. اهواز رو بی خیال - اره میتونی . اگه اهواز خراب شد میتونی راحت بفرستی تهران . اگه دل خواستی بگیری زیگورات تو دزفول نمایندگی داره و تو اهواز cooming soon هست
فقط با تهران کار کنید ... تهران
اگه مشکلی داره یا ..... برشدارمعکس میری از کجا میزاری ؟ اینجا یه بخشش برای تبلیغ هست ...
اگر میتونی عکس از خود فروشنده های معتبر داخلی بزار !
واقعا نمی ارزه واسعه لپ تاپ 2 تومن داد؟ دلمو خالی کردی رجیستر
می دونید چرا m1730 مخم رو زد ( فقط دیروز ) ؛ چون تو یه سایت داشتم مقایسه m130 رو با برندهای دیگه نگاه می کردم ؛ دیدم با M1730 هم مقایسه شده ؛ که تقریبا توی همه بازی ها 50 FPS از M1530 بیشتره داشت .
بعد بعد از حرف شما که گفتید گرونه ، ............... PC و ..... رفتم توی همون سایته برای M1730 رو نگاه کردم ، دیدم اونجا هم اون گند زده و اونو با دو سه تا برند از Toshiba و .... مقایسه کرده و کاملا زده تو سر مال ....... !!!
رجیستر جان شما نظری نداری؟
1- کند میشه
2- نسل های جدید ترو ارزان تر میاد
3- باتری اش از کار میفته
4- نویز پیدا میکنه
5- به تدریج اشکالات سخت افزاری زیادی پیدا میکنه
اینا همه بعد 2 تا 3 سال هست
نه میخوام بهت بگم که خیلی تفاوت داره اینجا با خرید از reseller اصلیاگه مشکلی داره یا ..... برشدارم
شیاد باورتون نشه اما به مناسبت کریسمس توی خیلی از پک های لپ تاپ عادی و special توی نمایندگی دبی، یک قاب رایگان ART کنار پک بسته بندی شده + یک ماوس اپتیکال اوریجینال اچ پی با خود پک بود (نه داخلش) اما چون روی جعبه اش نبود هیچ کدوم از این ها دست مشتریان ایرانی نمیرسه !
خوب ... اونایی که از برج 11 تا 3 لپ تاپ HP خریدند یا روی جعبه تاریخ ساخت یا حمل رو از دسامبر 2007 تا فوریه 2008 زده ، کدوم اینا باهاشون بود ؟
نبود ... پس اگر هم باشه انتظار نداشته باش بهت بدن ، اگر هم توی فروشگاه اصرار کردی اینطور جوابت میده :
نمیخوای بخری ؟ همینه که هست برو بیرون ! چون مشتری دیگه ای بعد شما میاد و بدون سوال ازش میخره![]()
آقا مدل Xps 1530 قابلیت نصب شدن به مانیتور را دارد یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)