تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 905 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله الان هم ميشه مارك شمعها رو متوجه بشيد، كافيه يكي از اونها رو باز كنين و روي اون اسم و مشخصات اون رو بخونيد، البته اگر انجام داديد حتما عكس هم بگيريد و اينجا بگذاريد تا از نوع اونها مطلع بشيم،
    دير روشن شدن به خيلي چيزها بستگي داره، يكي هم شمع ميتونه باشه، اما من شخصا فكر ميكنم بيشتر مشكلات اينچنين در خودروهاي مختلف از بنزين نامرغوب و كثيف بودن اون بوجود مياد، بخصوص كه فيلترهاي بنزين رو سريعا كثيف و غير قابل استفاده ميكنه، پس از فيل تر بنزين هم غافل نباشيد.
    الان شمع های قبلی نگاه کردم تمومه چیزایی که روش نوشته بود همینه
    EYQUEM
    RFN58LZ
    106 AB
    اینا فابریک کارخونس که تازه عوض کردم
    اینا چه جوری بودن؟

( اگه تونستم شمع های جدیدو باز کنم عکسی ازش میذارم)

اینم عکسی از شمع ها

Last edited by Abdolreza2012; 08-07-2013 at 02:54.

2. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان شمع های قبلی نگاه کردم تمومه چیزایی که روش نوشته بود همینه
    EYQUEM
    RFN58LZ
    106 AB
    اینا فابریک کارخونس که تازه عوض کردم
    اینا چه جوری بودن؟

( اگه تونستم شمع های جدیدو باز کنم عکسی ازش میذارم)

اینم عکسی از شمع ها

دوست من به نظرم شمع های شما مشکلی نداشته. دیر روشن شدن صبح (جدیدا هم خیلی شایع شده) احتمالا بخاطر کیفیت بنزینی که زدین (خصوصا بنزین های سوپر موجود) و یا تنظیم نبودن استپر یا کثیف بودن فیلتر بنزین بوده. ربطی به شمع ها احتمالا نداشته. اگه چند روز دیگه دوباره مشکل دیر روشن شدن صبح داشتین به این موارد توجه کنید.

4. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در يك موتور نو، يا موتور تازه تعمير كه سيلندر تراش خورده و رينگها و پيستون نو شده، و البته ياتاقانها هم تعويض شده، به دليل سفت بودن و آب بندي نبودن بايد به موتور فشار كمي وارد بشه تا بر اثر اصطكاك زياد و كمپرس بالا به اين قطعات صدمه نخوره.آب بندي بصورت آرام و ملايم بايد انجام بشه.
    تعويض روغن موتور بعد از تعمير در كيلومتر 500 و تعويض دوم در كيلومتر 1000 و سپس استفاده از روغن اصلي براي كيلومترهاي بالاتر. در اين حال سرعت تا قبل از كيلومتر 500 حدود 40 تا 45 و بعد از اون ، تا قبل از 1000 حدود 55 تا 60 بايد باشه، و در نهايت بعد از 1000 كيلومتر آب بندي شده و ميتونين سرعتهاي بالاتر هم بريد.
    اين روشي است كه سالهاست انجام ميدم و هميشه روي همه ماشينهاي كه خريدم، تعمير كردم، اعم از داخلي يا خارجي و البته خودروهاي دوست و آشنا، بخوبي جواب داده.
    از مكانيك سوال كنين دليل منطقي و علمي اين توصيه اي كه ميكنه چيه؟
    موتوري كه دور اون 3000 باشه حداقل دنده 4 رو داره و سرعت اون از 90 كيلومتر هم رد كرده( سرعت در دور موتور 2500 با دنده 4 حدود 80 كيلومتر ميشه)
    به نظر شما يك موتور تازه تعمير اونهم پرايد بايد بلافاصله با چنين دور بالا و سرعتي حركت بكنه؟
    از زمان تعمير و بسته شدن موتور تا الان چند كيلومتر رفتيد؟
    سلام
    ممنون
    منظور من را متوجه نشدید
    اینکه دور موتور 2000 تا 3000 باشه منظورم در حین حرکته
    مثلا دنده یک به دو ، دو به سه، سه به چهار بصورت 3000 به 2000 عوض بشه
    مثلا در دنده یک دور موتور را 3000 برسانم و بعد دنده دو که دور موتور 2000 بشه و بهمین صورت دنده های بعدی اما سرعت از 60 تا بالاتر نره
    مکانیکم می گفت اصلا نزار دور موتورت بره زیر 2000 مثلا وقتی دور موتور 2000 تا است و دنده 2 هستی دنده را بالا نبر و دنده 3 با دور موتور 1500 نکن همون دنده 2 رو ادامه بده وقتی خواستی سرعت رو بالا ببری برو 3000 بعد دنده رو سه کن که دنده مرده نشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.خدمت جناب camaro&takotok عرض كنم كه در قديم به علت كم بودن دقت دستگاههاي تراش و همچنين كوليس ها پس از جمع كردن موتور چند صد كيلومتري ملاحظه حال موتور رو ميكردند حالا كه دستگا ههاي تراش ديجيتال شده و دقتي در حد ميكرون دارند اگه مكانيكتون كارشو بلد باشه پس از تحويل گرفتن خودرو ميتوني چنان خودرو رو بگازي كه جگرش حال بياد اما طبق گفته دوستمون روغن اول رو همراه با ----- روغن زود عوض كن.در ضمن در مورد دود سفيد به نتيجه اي رسيدي؟(منظورم در پست قبلي لاستيك ساق سوپاپ يا گيت سوپاپ بود)وقتي ماشين رو خاموش ميكني اگه لاستيك خراب باشه روغن از كنار سوپاپ مياد پايين و با روشن شدن اون روغن سوخته و دود سفيد توليد ميكنه.ممكنه دلايل ديگه اي هم داشته باشه كه جناب camaroفرمودند.
    Last edited by محمد داود; 08-07-2013 at 13:17.

7. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست من به نظرم شمع های شما مشکلی نداشته. دیر روشن شدن صبح (جدیدا هم خیلی شایع شده) احتمالا بخاطر کیفیت بنزینی که زدین (خصوصا بنزین های سوپر موجود) و یا تنظیم نبودن استپر یا کثیف بودن فیلتر بنزین بوده. ربطی به شمع ها احتمالا نداشته. اگه چند روز دیگه دوباره مشکل دیر روشن شدن صبح داشتین به این موارد توجه کنید.
    فیلتیرو تازه عوض کردم
    تازه که میگم نه دیروز یا ...
    منظورم حدودا 5 ماه پیشه
    چون شنیدم فیلتر بنزین باید تقریبا سالانه عوض بشه
    به استپر هم تا حالا نگاه نکردم
    در مورد کیفیت بنزین هم که نمیشه کاریش کرد

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر نکنم استفادم اونقدر ها بوده باشه که به این زودیا بخواد عوض شه
    حالا مسئله ی زیاد مهمی نیست بعد از 5 هزارتا که دوباره راه رفتم دوباره به یکی دیگه نشون میدم بهم میگه

منظور صداس که 3 تا باشه؟
    برای من فکر کنم همون 3 تا صدا میده موقعی که ترمز دستی رو میکشم

عکسهای لاستیکامو میذارم
    البته چون تو گل رفتم یکم کثیفه ولی خیلی مونده تا به کم بادی و ترک خوردگی و ... برسه
    حالا اگه قابل تشخیصه خودت رو عکس ها نظر بده
    لاستیک جلو

************************************************** ***************************
    اینم لاستیک عقب
    ( تو عکس ها شاید به نظر یکی بیاد)

مرسی
    در مورد دندانه صداست بله که البته بهتره صداش رو در نیارید در کشور های دیگه موقع ازمایش رانندگی اگه با صدا ترمز دستی بکشی ردت می کنه
    لنت رو هم یه چک کن که خیالت راحت شه
    لاستیک هم با اینکه خیلی معلوم نیست ولی خوبه و میتونم حدس بزنم که مشکلش چیه و لبه هاش برای فرمون دادن ساییدگی داره
    اونو هم می تونی عقب و جلو کنی و اگه جاده نوردی زیادی نداری که لاستیک ها داغ شند سر فرصت کره ای بخری
    (البته برعکس نظر خیلیا لاستیک عقب برای حفظ تعادل در پیچ لغزنده باید بهتر از جلو باشه و لاستیک جلو بدلیل دیفرانسیل جلو بودن ماشین ها برای خاک و.. بهتره در کل چون می خوایید 4 لاستیک باهم فرسوده شند و با هم تعویض پس همون جلو عقب جوابگوه

10. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.خدمت جناب camaro&takotok عرض كنم كه در قديم به علت كم بودن دقت دستگاههاي تراش و همچنين كوليس ها پس از جمع كردن موتور چند صد كيلومتري ملاحظه حال موتور رو ميكردند حالا كه دستگا ههاي تراش ديجيتال شده و دقتي در حد ميكرون دارند اگه مكانيكتون كارشو بلد باشه پس از تحويل گرفتن خودرو ميتوني چنان خودرو رو بگازي كه جگرش حال بياد اما طبق گفته دوستمون روغن اول رو همراه با ----- روغن زود عوض كن.در ضمن در مورد دود سفيد به نتيجه اي رسيدي؟(منظورم در پست قبلي لاستيك ساق سوپاپ يا گيت سوپاپ بود)وقتي ماشين رو خاموش ميكني اگه لاستيك خراب باشه روغن از كنار سوپاپ مياد پايين و با روشن شدن اون روغن سوخته و دود سفيد توليد ميكنه.ممكنه دلايل ديگه اي هم داشته باشه كه جناب camaroفرمودند.
    دو نکته هم من اضافه کنم یکی اینکه اگه ماشین مدت زیادی روغن سوزی داشته و بعد به اون رسیدگی کردین به جز موارد بالا روغن زیادی هم درون لوله و خمره اگزوز می مونه که به مرور می سوزه حتی دیده شده که با سوراخ ریزی در خمره اگزوز این روغن به بیرون می چکه و حتی باید تعویض یا حسابی تمیز شه
    در مورد آب بندی هم فشار کم و ثابت رانندگی نکردن مهم تریین چیزه یعنی از همون اول که ماشین سرد رو روشن می کنید با 6 نفر و شونصد کیلو بار و کولر روشن تخته گاز نیری
    نظر من اینه که ( یه نفر شنیده بود برای آب بندی نباید دنده 4 رفت ماشین رو با دنده 3 می گازوند
    با مدارا و ملایم رانندکی کنید و بعد از گرم شدن ماشینتون سرعت بالا هم برید ولی نه تمام مسیر رو بازی کنید بهتره

12. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

kasra2002
    در مورد دندانه صداست بله که البته بهتره صداش رو در نیارید در کشور های دیگه موقع ازمایش رانندگی اگه با صدا ترمز دستی بکشی ردت می کنه
    بیشتر اوقات دکمه ی دستی نگه میدارم که صدا نده ولی خب بعضی اوقاتم . . .
    لاستیک هم با اینکه خیلی معلوم نیست ولی خوبه و میتونم حدس بزنم که مشکلش چیه و لبه هاش برای فرمون دادن ساییدگی داره
    دقیقا همینطوره
    اونو هم می تونی عقب و جلو کنی
    احتمالا همین کارو میکنم چون لاستیک های جلو اونقدرها داغون نیست بذارم عقب مواقع بارونی خطر ناک باشه
    و اگه جاده نوردی زیادی نداری که لاستیک ها داغ شند سر فرصت کره ای بخری
    مظورتو از جاده نوردی نگرفتم؟
    لاستیک ها داغ شن چی میشه مگه؟
    (البته برعکس نظر خیلیا لاستیک عقب برای حفظ تعادل در پیچ لغزنده باید بهتر از جلو باشه و لاستیک جلو بدلیل دیفرانسیل جلو بودن ماشین ها برای خاک و.. بهتره در کل چون می خوایید 4 لاستیک باهم فرسوده شند و با هم تعویض پس همون جلو عقب جوابگوه)
    کاملا موافقم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بیشتر اوقات دکمه ی دستی نگه میدارم که صدا نده ولی خب بعضی اوقاتم . . .

احتمالا همین کارو میکنم چون لاستیک های جلو اونقدرها داغون نیست بذارم عقب مواقع بارونی خطر ناک باشه

مظورتو از جاده نوردی نگرفتم؟
    لاستیک ها داغ شن چی میشه مگه؟

کاملا موافقم
    بسیار خوبه
    منظور از جاده نوردی کسایی که خیلی ماشین روتوی این گرما به جاده صاف و پر سرعت میندازند مثل اتوبان تهران قم یعنی مسافرت طولانی خواستی بری اون موقع عوض کن عمر مفید لاستیک خوب 3 ساله
    لاستیک در جاده های گرم و خشک و صاف و سرعت بالا گرم میشه و اگه پوسیده باشه خطر ترکیدگی داره

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بسیار خوبه
    منظور از جاده نوردی کسایی که خیلی ماشین روتوی این گرما به جاده صاف و پر سرعت میندازند مثل اتوبان تهران قم یعنی مسافرت طولانی خواستی بری اون موقع عوض کن عمر مفید لاستیک خوب 3 ساله
    لاستیک در جاده های گرم و خشک و صاف و سرعت بالا گرم میشه و اگه پوسیده باشه خطر ترکیدگی داره
    نه فعلا که ماه رمضونه نمیشه جایی رفت
    من تا دو یا سه ماه دیگه اینا رو عوض کنم این لاستیک های چینی فابریک کارخونه تقریبا دوسال کار کردن
    راستی نگاه کردم مارکش HIFLY هست
    دستت درد نکنه برای تمومه راهنمایی ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •