تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 775 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

آیا برنامه ای هست که باهاش بشه پسورد ID ای که on نمیشه رو در آورد؟
    من پسورد IDقدیمی خودم رو که فراموش کردمو میخوام...
    فقط در صورتی میتونی پسورد رو برگردونی که مشخصاتی که دادی مثل تاریخ تولد و ..... رو به یاد داشته باشی .
    من یه مدت بایه نفرچت میکردم.آی دیش روهم ادکرده بودم.این ارتباط چتی یکدفه ازطرف مقابل بدون اینکه علتشو بفهمم قطع شد.حالا هرچی به اون آی دی پی ام میدم جواب نمیده وپیغام میده که چنین آی دی وجودنداره.اولا چطورهمچه چیزی ممکنه.ثانیا راهی هست که بفهمم آی دی واقعیش چی هست؟
    شاید یکی پسش رو زده و آی دی رو بسته . یا شاید خودش این کار رو کرده .

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من یه مدت بایه نفرچت میکردم.آی دیش روهم ادکرده بودم.این ارتباط چتی یکدفه ازطرف مقابل بدون اینکه علتشو بفهمم قطع شد.حالا هرچی به اون آی دی پی ام میدم جواب نمیده وپیغام میده که چنین آی دی وجودنداره.اولا چطورهمچه چیزی ممکنه.ثانیا راهی هست که بفهمم آی دی واقعیش چی هست؟
    شايدم پروفايل بوده طرف حذفش كرده!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام............ بهترین آنتی بوتر از نظر من یاهو تونل هست........... که اگه بتونید یه کد که واسه فعال کردنش گیر بیارید خیلی به دردتون میخوره............. البته میتونید از چت کلاینتای دیگه استفاده کنید که خیلی روش امن تریه.......... میتونید با Chat 2 یا جاوا با امنیت بیشتری وارد روم ها بشید که امکان بوت شدنتون رو به میزان قابل توجهی کاهش میده............ Yahelite و Yazak نمونه هایی از این کلاینتا هستن...............

واسه برداشتن تبلیغات یاهو هم میتونید از این برنامه استفاده کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    سلام

آقا مرسی به خاطر توضیح و اون برنامه ولی دوسته عزیز اگه خودم میحواستم چیزی پیدا کنم که اینجا درخواست نمیدادم...

آخر فروم باز sama_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    آسمــان

پيش فرض

سلام دوستان

من یه مشکلی با مسنجر پیدا کردم:
    آی دی یه نفری رو از لیستام پاک که می کنم ، هر بار وارد مسنجر می شم می بینم هنوزم هست ! اععععصابمو بهم ریخته. حتی ایگنور هم کردم، فایده نداشت.

باید چی کار کنم؟
    تورو خدا زودتر کمکم کنین، ذله شدم .... !

داره خودمونی میشه sajad2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض راهنمایی

آیا کسی میتونه به من این سوال را پاسخ دهد؟من یک آیدی ساختم در یاهو ووقتی آن را در یاهو مسنجرم می نویسم بالا هم می اد ولی وقتی می خوام وارد چت روم بشم وارد نمیشه ویک ارور مینویسه ولی اگر خودم بخوام با یک نفر ا چت کنم میتونم مشکل از چیست چرا واردچت روم نمی شوم چطور باید این مشکل را رفع کنم در ضمن آیدی دوستان را که میزنم وارد چت روم می شوم من در یاهوبرای ساخت آیدی برای تاریخ تولد به ترتیب:آپریل.1990.8و در پایینzipcode…را12345 میزارم لطفا من را راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

1

آیا کسی میتونه به من این سوال را پاسخ دهد؟من یک آیدی ساختم در یاهو ووقتی آن را در یاهو مسنجرم می نویسم بالا هم می اد ولی وقتی می خوام وارد چت روم بشم وارد نمیشه ویک ارور مینویسه ولی اگر خودم بخوام با یک نفر ا چت کنم میتونم مشکل از چیست چرا واردچت روم نمی شوم چطور باید این مشکل را رفع کنم در ضمن آیدی دوستان را که میزنم وارد چت روم می شوم من در یاهوبرای ساخت آیدی برای تاریخ تولد به ترتیب:آپریل.1990.8و در پایینzipcode…را12345 میزارم لطفا من را راهنمایی کنید
    سن زیر 18 سال نمیتونه تو رومهای مسنجر وارد بشه .شما باید وقتی میخوای ID بسازی تاریخ تولد رو حداقل سال 1987 بزاری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام مرسي تاپيك خوبتون
    من 2تا مشكل دارم يكي اين كه هيچ كس رو نمي تون add كنم هركسي هم مي خواد منو add كنه هرچي neXT و بعد fINISH مي زنم باز نمي ياد تو ليستم يا خودم هم نمي تون كسي Add كنم مشكل بعديم هم من هر وقت آي دي كسي دو جابجا مي كنم از گرئهي به گروه ديگه باز برمي گردم ميبينم كه اونجاست جاي قيليش
    من حداقل 30 آي دي تو لستم دارم قبلا هم از اين مشكل نداشتم هرچي هم ياهو مسنجر رو عضو كردم تعثيري نداره

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه پس سندر برایه یاهو 8 می خاستم سراق دارین؟

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

دوستان یه
    یه ساعتی میشه دارم می گردم یه پس سندر برایه یاهو 8 پیدا کنم. نه این تو این تایپیک بود نه تو هیچ بلاگ بدرد بخور دیگه.
    یعنی اصلا چنین چیزی موجود نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •