ممنون محمد جون
قبل از اينكه سايتهاي خارجي را بخونين
من خودم اينا را نوشته بودم
ممنون محمد جون
قبل از اينكه سايتهاي خارجي را بخونين
تفاوت تا اونجایی که می دونم درا ین هست که کوالکوم 7201 توانایی فیلم برداری با رزیلوشن VGA رو نداره . همونی که رویه Pro هست .- تفاوت كوالكوم 7200 با 7201 سخت افزاري بوده، تفاوت كارايي خاصي ندارند.اختلاف اسم بخاطر مقررات كپي رايت مي باشد.
درسته دادا ولی همون موقع هم نظرات متفاوت بود ...قبل از اينكه سايتهاي خارجي را بخونين
به هر حال خواستم یه نتیجه گیری کلی داشته باشم تا از ابن به بعد موضوع برای سایر دوستان روشن باشه.
نقل از XDA-DEVELOPERS:
--------------------------------------------------------------------------------
the major difference between 7200 and 7201 for Qualcomm is, they had add some "tricks" to 7201 so that it no longer have the patent infringement issue. I'm not sure if it would shows any difference in terms of performance.
--------------------
The 7201 is the US import version of the 7200 (due to the Broadcom lawsuit). There aren't any other differences, and I think the GPU features are hard-disabled on both of them.
------------
The difference is in how the chip uses wcdma & hsdpa. That was also the contention in the lawsuit. The chip incorporates a workaround on the patent infringement.
---------------------------
also i heard the 7201 is supposed to fix the "random screen cracking" issue. the screen would heat up and break... this new chip made it not get so hot? my last one broke from this, and the new one they sent me still has the 7201 chip...so itl probably break again lol.
-----------------------
This is what I found about the new chip:
It looks like Qualcomm infringed several Broadcomm's patents and several Qualcomm chips (including 7200) and devices using it were banned from being imported into U.S.
-----
تنها تفاوت رو در كپي رايت نوشتن. چون دستگاههايي با يك مارك هر دو رو دارن، فكر نمي كنم تفوت كارايي داشته باشن.
من x1 رو هارد ریست کردم قبلا با برنامه spb backup هم بک آپ گرفتم ولی حالا فایل مربوطه رو که restore میکنم تلفنها بر نمیگرده عملیات restore هم کامل انجام میشه.چکار کنم؟ضمنا متوجه شدم قبل از بک آپ همه تلفنها رو ف ی ل ت ر کرده بودم.
Last edited by احمد44; 06-04-2009 at 15:50.
........... ,ويرايش
Last edited by deluge28; 06-04-2009 at 18:15.
من كيبوردو نصب كردم ... خيلي هم خوب و راحت بود ... ولي يه مساله اساسي اينه كه براي هركي اس ام اس فارسي ميفرستم علامت سوال دريافت ميكنه!!!!!!!!1
دوستان اگه براتون امکان داره چندتا از عکسهایی که با گوشیتون گرفتید بزارید اینجا ببینیم دوربین در چه حدی هست؟![]()
بفرما:دوستان اگه براتون امکان داره چندتا از عکسهایی که با گوشیتون گرفتید بزارید اینجا ببینیم دوربین در چه حدی هست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
SPB Keyboard رو نصب کردید؟ اگر جواب مثبته ,این کیبرد یک skin فارسی داره که باید اور رایت بشه آیا ابن کار رو کردید؟ من احتمال میدم شما کیبرد استاندارد عربیش رو نصب کرده باشید .اگ اینطوره بگید براتون کیبرد رو آپلود کنم شما دریافت و نصب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)