تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 649 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوستان ...

تست نکردین ؟

داشتم در مورد موضوع مورد بحث چند مدت پیش ، شارژ اولیه باتری، تحقیق می کردم ، جالب اینکه در انجمن های خارجی بحثه !
    خوندنش خالی از لطف نیست تا جمع بندی رو هم بگم :

برای من هم همیشه موضوع شارژ اولیه و در کل شارژ باتری موبایل مسئله بوده !
    میشه جمع بندی کرد که باتری های بکار رفته در گوشی های جدید به مانند باتری های قدیمی نیاز به زمان طولانی شاؤز اولیه ندارند و حدود 4 ساعت می تونه کافی باشه .
    جدا از این قانون کلی که charge و discharge بیشتر باعث کاهش عمر کلی باتری میشه ، میشه گفت اونطور که بزرگ نمایی میشه این موضوع بر روی عمر باتری های جدید در مقایسه با باتری های قدیمی تاثیر نداره ، بنابراین شما می تونید هر وقت که لازم بود گوشی رو به شارژر وصل کنید تا ب میزان لازم شارژ بشه ...
    در کل بهتر ماهی یکبار بذارید باتری کاملا خالی بشه . این مورد باتری جدید و قدیم نداره ( در مورد باتری های قدیمی هر چه بیشتر بهتر) . این موضوع می تونه به عمر باتری کمک کنه .توجه کنید زمانی که گوشی بخاطر تموم شدن باتری خاموش میشه در اصل باتری کاملا خالی نشده و بنابراین آسیبی به باتری نمی رسه .

امیدوارم این موضوع روشن شده باشه.
    ممنون محمد جون
    قبل از اينكه سايتهاي خارجي را بخونين
    من خودم اينا را نوشته بودم

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

- تفاوت كوالكوم 7200 با 7201 سخت افزاري بوده، تفاوت كارايي خاصي ندارند.اختلاف اسم بخاطر مقررات كپي رايت مي باشد.
    تفاوت تا اونجایی که می دونم درا ین هست که کوالکوم 7201 توانایی فیلم برداری با رزیلوشن VGA رو نداره . همونی که رویه Pro هست .

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

قبل از اينكه سايتهاي خارجي را بخونين
    من خودم اينا را نوشته بودم
    درسته دادا ولی همون موقع هم نظرات متفاوت بود ...
    به هر حال خواستم یه نتیجه گیری کلی داشته باشم تا از ابن به بعد موضوع برای سایر دوستان روشن باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

تفاوت تا اونجایی که می دونم درا ین هست که کوالکوم 7201 توانایی فیلم برداری با رزیلوشن VGA رو نداره . همونی که رویه Pro هست .
    نقل از XDA-DEVELOPERS:

--------------------------------------------------------------------------------

the major difference between 7200 and 7201 for Qualcomm is, they had add some "tricks" to 7201 so that it no longer have the patent infringement issue. I'm not sure if it would shows any difference in terms of performance.

--------------------
    The 7201 is the US import version of the 7200 (due to the Broadcom lawsuit). There aren't any other differences, and I think the GPU features are hard-disabled on both of them.
    ------------
    The difference is in how the chip uses wcdma & hsdpa. That was also the contention in the lawsuit. The chip incorporates a workaround on the patent infringement.

---------------------------
    also i heard the 7201 is supposed to fix the "random screen cracking" issue. the screen would heat up and break... this new chip made it not get so hot? my last one broke from this, and the new one they sent me still has the 7201 chip...so itl probably break again lol.
    -----------------------
    This is what I found about the new chip:
    It looks like Qualcomm infringed several Broadcomm's patents and several Qualcomm chips (including 7200) and devices using it were banned from being imported into U.S.
    -----

تنها تفاوت رو در كپي رايت نوشتن. چون دستگاههايي با يك مارك هر دو رو دارن، فكر نمي كنم تفوت كارايي داشته باشن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من x1 رو هارد ریست کردم قبلا با برنامه spb backup هم بک آپ گرفتم ولی حالا فایل مربوطه رو که restore میکنم تلفنها بر نمیگرده عملیات restore هم کامل انجام میشه.چکار کنم؟ضمنا متوجه شدم قبل از بک آپ همه تلفنها رو ف ی ل ت ر کرده بودم.
    Last edited by احمد44; 06-04-2009 at 15:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

........... ,ويرايش
    Last edited by deluge28; 06-04-2009 at 18:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام.

جواب سوال اول رو نمیدونم.اما رو گوشی چندتا فارسی ساز نمیتونید همزمان نصب کنید. بجای رسکو کیبرد از spb keyboard استفاده کنید خیلی بهتره.وهمچنین برای spb mobile shell هم فکر میکنم من اسکین های متفاوتی دیدم اینم دقیقش رو بعدا" عرض میکنم خدمتتون.
    من كيبوردو نصب كردم ... خيلي هم خوب و راحت بود ... ولي يه مساله اساسي اينه كه براي هركي اس ام اس فارسي ميفرستم علامت سوال دريافت ميكنه!!!!!!!!1

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان اگه براتون امکان داره چندتا از عکسهایی که با گوشیتون گرفتید بزارید اینجا ببینیم دوربین در چه حدی هست؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوستان اگه براتون امکان داره چندتا از عکسهایی که با گوشیتون گرفتید بزارید اینجا ببینیم دوربین در چه حدی هست؟
    بفرما:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 3 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من كيبوردو نصب كردم ... خيلي هم خوب و راحت بود ... ولي يه مساله اساسي اينه كه براي هركي اس ام اس فارسي ميفرستم علامت سوال دريافت ميكنه!!!!!!!!1
    سلام.

SPB Keyboard رو نصب کردید؟ اگر جواب مثبته ,این کیبرد یک skin فارسی داره که باید اور رایت بشه آیا ابن کار رو کردید؟ من احتمال میدم شما کیبرد استاندارد عربیش رو نصب کرده باشید .اگ اینطوره بگید براتون کیبرد رو آپلود کنم شما دریافت و نصب کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •