[
کسی جواب منو نداد !!
این اعداد یعنی چی ؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
[
کسی جواب منو نداد !!
این اعداد یعنی چی ؟؟
یعنی این سایت تشخیص داده ( درست یا غلط ! ) که سرعت دانلود شما در اون لحظه 1.37 مگابیت بوده و سرعت آپلود 0.22 مگابیت .( اگه سرعتت واسه اشتراک 128 استاندارد باشه باید جفتشو حول و حوش 0.12نشون بده ) واسه تبدیل ممیز رو 3 تا جلو ببر یعنی میشه 1370 کیلو بیت و 220 کیلو بیت ... حالا جفتشو تقسیم بر 8 کن سرعت دانلود و آپلودت به کیلو بایت به دست میاد که میشه : 171 کیلو بایت سرعت دانلود و 27.5 کیلو بایت سرعت آپلود . اون پایین هم که نوشته پینگ 197 میلی ثانیه که در اصل سرعت عکس العمل و پاسخگویی ارتباط شما با سرور مربوطه رو نشون میده که معمولا تو بازیهای آنلاین هر چی کمتر باشه بهتره و کلا زیر 300 میلی ثانیه باشه خوبه ... یعنی وقتی سرعت پینگ شما 197 میلی ثانیه ( می شه گفت 2 دهم ثانیه ) هست به این معنیه که تو بازی آنلاین وقتی شما مثلا کلید شلیک گلوله رو تو کامپیوترت فشار میدی حدود 0.2 ثانیه طول می کشه تا نتیجش تو بازی آنلاین اثر کنه ... خب معلومه اگه مثلا پینگت خیلی بالا باشه تا بیای دکمه شلیک رو فشار بدی و 1-2 ثانیه بعد اثر کنه دیگه دشمن جا خالی داده و 100 متر اونور تره !!!! این هم مثال ساده !در ضمن این تستای سرعت خیلی دقیق نیستن . اون عدد 3.2 هم که زیر اسم اندیشه سبز نوشته مثلا نشون میده که این سایت به کیفیت سرویس اندیشه از 5 نمره 3.2 نمره داده . و پایین سمت راست هم نشون میده که این تست سرعت رو با کمک سرور شهر باکو که حدود 200 مایل از رشت فاصله داره گرفتی . اگه تست سرعت رو با سرور شهرای دیگه بگیری معمولا نتیجه متفاوت میده.
Last edited by birak; 15-03-2010 at 01:18.
دمت گرم دااشی مثل همیشه دقیق و کامل..
آره غلطه چون من سرعت دانلودم که 230.. پس نمیشه زیاد روشون حساب کرد..
سرعتم امشب از 25 کیلو بایت بالا تر نمیره
شما چی .؟؟
اندیشه . خط 323
Last edited by pedram9; 15-03-2010 at 01:18.
درسته . الان که ساعت 1:20 شبه سرعت من هم استاندارد بین 16 الی 20 کیلوبایته . ( 128 اندیشه خط 3 ). فکر می کنم امشب سرعت رو استاندارد کردن . امیدوارم زیاد طول نکشه .البته یکی دو بار هم سرعت یه نوسانی کرد به 32 کیلو هم رسید اما دوبار افت کرد . باید صبر کنیم شاید تا صبح درست شه.
Last edited by birak; 15-03-2010 at 01:27.
نوسان فوق العاده زیاده . حتی چند دقیقه ای سرعت زیر 10 کیلوبایت هم میشه .
خیلی افتضاحه![]()
اگه از فردا پس فردا تو سایتا خوندین دوباره لنگر خورده به کابل و باعث شده %30 پهنای باند کشور قطع شه زیاد تعجب نکنین ! شایدم همین امشب خورده باشه ! کی می دونه !البته زیادم نباید بد بین بود ! امیدوارم فردا سرعت برگرده سر جاش.
دیشب سرعت عالی بود.. خداییش سرعت بیست بود.. منظورم 20 کیلوبایته !!
به خیال اینکه شاید نزدیکای صبح درست بشه گذاشتم 6-7تا فایل با هم دانلود بشه و صبح که پاشدم دیدم هیچ کدوم کامل نشده !!
به به
چی فک میکردیم چی شد
اون از پازس وی که 30 تا بالاتر نمیره
اندیشه هم سرعت دیشب بد بوده ولی اینقدا هم بد نبوده ها خط 2 هستم سرعت 100 بطور میانگین بود![]()
با درودبا سپاس
لطف کنید قیمت جدید سرویس adsl برای رشت رو بزنید در مورد parsonline که وسط چهار راه گلسار روی بیلبورد قیمت ای عجیبی نوشته هم یه توضیه بدید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)