دوست عزیز منظورتون اینه که ال سی دی گوشیتون ایراد داره؟؟
به هر حال اگه تهران باشی میتونی ببری علاءالدین اونجا تمام قطعات اصلی برای این گوشی هستش و میتونن براتون عوضش کنن.
دوست عزیز منظورتون اینه که ال سی دی گوشیتون ایراد داره؟؟
به هر حال اگه تهران باشی میتونی ببری علاءالدین اونجا تمام قطعات اصلی برای این گوشی هستش و میتونن براتون عوضش کنن.
روشن تره یعمی چند تا از پیکسلهاش نور قوی تری نسبت به بقیه جاخای lcd دارن ...؟؟؟
.
تا حالا شنیده بودم پیکسلهاش گوشی میسوزه ولی نشنیده بودم نورش زیادتر بشه ...
فکرکنم خیلی حساس شدی
با سلام به همه دوستان
یه سئوال داشتم اینکه گوشی من ورژن 20 هست می صرفه که اونو 30 یا 31 کنم یا چندان فرقی نمی کنه؟ اگه تغییرات محسوس هست لطفا به من بگید
مرسی
دوست من همیشه آپدیت کردن فریمور گوشی توصیه میشه ...
چون چیزی که کم نمیشه اما تغییرات محسوس و بیشتر نامحسوسی در خود گوشی انجام میشه که به بهبود کارکرد گوشی خیلی کمک میکنه .... حتماً آپدیت کن
داداش فكر نميكنم ال سي دي كاملأ خراب باشه,
آخه قسمت روشن زماني معلوم هست كه صفحه سفيد باشه,مثه تم شماره 3 نوكيا,ولي زماني كهحالت ديكه ايه اصلأ محسوس نيست,مثه تم هاي ديكه.
زماني كه ال سي دي خرابه معمولأ در حالتي معلوم ميشه كه رنك صفحه سياه باشه,كه به صورت نقطه هاي سفيدو قرمز آشكار ميشه.
ولي ماله من اصلأ اونطوري نيست.
من همدانم تابستون ميام تهران,بعد كنكور.
ببخشيد ال سي دي قابله تعميره?
ميشه درستش كرد?
داداش فكر نميكنم ال سي دي كاملأ خراب باشه,
آخه قسمت روشن زماني معلوم هست كه صفحه سفيد باشه,مثه تم شماره 3 نوكيا,ولي زماني كهحالت ديكه ايه اصلأ محسوس نيست,مثه تم هاي ديكه.
زماني كه ال سي دي خرابه معمولأ در حالتي معلوم ميشه كه رنك صفحه سياه باشه,كه به صورت نقطه هاي سفيدو قرمز آشكار ميشه.
ولي ماله من اصلأ اونطوري نيست.
من همدانم تابستون ميام تهران,بعد كنكور.
ببخشيد ال سي دي قابله تعميره?
ميشه درستش كرد?
درسته سامان جان,همينطوره,قسمتي روشن تر_مثه قسمت بايين ال سي دي كه به خاطر ال اي دي ها روشن تره _دقيقن همونطور,
دوستان ببخشيد سه تا بست دادم,تازه كارم
قیمت امروز این گوشی با گارانتی اصلی اتصالات 465 تومن ...
.
قیمت گرفته شده از نمایندگی اتصالات در خیابان ولیعصر تهران
راستی میشه به گوشی با گارانتی اعتماد کرد؟از نظر اصل بودنش میگم اخه با این اوضاع و احوالی که هزار و یک جور گوشی تقلبی (کره و .....)واقعا" فکر کنم دیگه اصل این گوشی هیچ جا پیدا نشه ...سوال برای دوستم پرسیدم منتظر جوابم......
به نظر منم دیگه فنلاندش پیدا نمیشه ....
.
چون این بنده خدا فروشننده اتصالات هم میگفت اینا چین هستن ولی لیبل خورده نیستن ... !!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)