از این اشتباها می شه
دو تا 4 گیگ بخری فکر کنم بهتره
از این اشتباها می شه
دو تا 4 گیگ بخری فکر کنم بهتره
سلام قیمت sx100 و sx110 رو میخواستم
و اینکه اینا بهتره یا fuji 2000 hd ؟
ممنون دوستان، H50 رو گرفتم.
سلام
sx100 ديگه توليد نمي شه و sx110 هم تقريبا بين 250 تا 260 هزار تومن قيمت داره .
گول ظاهر شيك و غلط انداز fuji ُُS2000HD رو نخور چون فقط مي توني رو كيفيت فيلمبرداري و زوم بالايي كه داره حساب كني .
Last edited by Samin_System; 25-06-2009 at 09:56.
ولی همین دو مورد خیلی برام مهمهفقط مي توني رو كيفيت فيلمبرداري و زوم بالايي كه داره حساب كني .
مگه sx110 چه مزیتی داره ( به جز حجم کمتر ) که شما اونو ترجیح میدین
قیمتشون که برابره
ولی فوجی فیلمبرداریش و زومش هم بهتره
اگه فقط مي خواي رو اين دو مورد حساب كني بهتره يه دوربين فيلمبرداري بخري .
ديدن اين دو تا لينك خالي از لطف نيست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر بنده بزرگترين عيب اين مدل از فوجي اينه كه لرزش گير نداره . دوربيني كه 15x زوم داره بدون لرزش گير چطور مي تونه عكس خوبي بگيره ؟ شما كه همه جا نمي توني يه سه پايه همراه خودت داشته باشي .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
Last edited by Samin_System; 25-06-2009 at 10:33.
فقط روی این دو حساب نمیکنم ، ولی خیلی جاها لازمه فیلم بگیرماگه فقط مي خواي رو اين دو مورد حساب كني بهتره يه دوربين فيلمبرداري بخري .
ديدن اين دو تا لينك خالي از لطف نيست .
دوربینی توی اندازه و قیمت sx110 نیست که فیلمبرداری خوبی داشته باشه؟
Last edited by amin khan; 25-06-2009 at 10:54.
سلامم..هر چند که Canon SX110 را اینجا بیشتر پیشنهاد میدن..ولی باید به مشخصات Fujifilm FinePix S2000HD هم با دقت توجه کنی ببینی مورد نظر شما هستش یا نه..زوم 15x این دوربین یه ضعف بزرگ داره که موقع فیلمبرداری عمل نمیکنه!!ضمنن هر دو دوربین مورد بحث در یک زمان تولید شدن ولی موارد مهمی که توی Fujifilm FinePix S2000HD هستش که اینایه و وجه تمایزش با SX110 هستش>>
عکسبرداری پیاپی 13.5fps قابل افزایش تا 33fps !!
قابلیت Dual Shot Mode که باعث میشه در یه لحظه دو تا عکس بگیره و ذخیره کنه یکی با فلش زدن و یکی بدون فلش
10MP موثر
4باتری قلمی میخوره
فیلمبرداری HD یعنی 1280x720 پیکسلولی با ضبط صدای مونو
داشتن چشمی((View Finder)) البته از نوع الکترونیکی((مجازی))
داشتن پورت خروجی HD
در کل چونکه شما هم مثل من به دو فاکتور مهم کیفیت فیلمبرداری و زوم اپتیکال اهمیت میدی من این دو تا دوربین را بهت پیشنهاد نمیکنم..
Last edited by avecina.ir; 25-06-2009 at 10:59.
اگه بخواي اينا رو با هم داشته باشي يعني فيلمبرداري خوب و زوم بالا بايد يه كمي بيشتر هزينه كني .
Last edited by Samin_System; 25-06-2009 at 11:24.
بین این دو تا که SX200 خیلی مشخصات و کیفیتش بهتره. ولی مدل های پاناسونیک ZS1 و ZS3 خیلی از اینا بهترن.
بر اساس مقایسه ی dpreview این کنان که شما میگی کیفیتش از پاناسونیک پایین تره.
البته به نظر من هم کمتر پیش میاد کنان دوربینی بزنه که کیفیتش نا امید کننده باشه ولی وقتی با رقبا مقایسه میشه قضیه فرق میکنه.
بارها گفته شده که کیفیت به مگاپیکسل نیست. و کیفیت SX200 بهتره.
H10 که دیگه خیلی قدیمی شده. SX110 بهتره.
من فوجی رو پیشنهاد نمیکنم به چند دلیل:
ماکرو نداره (که برای یه دوربین با این قیمت واقعا ناامید کننده س).
سرعت شاتر محدود (بین 1/1000 تا 4 ثانیه)
و مهمتر از همه این که کیفیت عکس هاش به طرز عجیبی پایینه.
تایید
فوجی هم فیلمبرداریش بهتره, هم محدوده ی زومش, هم فلاشش. ولی فقط اگه حاضرین به خاطر اینا کیفیت پایین عکس رو تحمل کنین توصیه میشه. علاوه بر اینا ایرادهای دیگه ای هم داره که گفته شد.
زیاد روی فیلمبرداری حساب باز نکنین. مهمتر از رزولوشن فیلمبرداری قدرت فوکوس و کیفیت صداست. به نظر من ZS1 تو این قیمت بهتره.
ZS3 یا SX200
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)