شما نیازی نیست که حتما اون رو بکشین
باید یک مدت اونجا با اونا مبارزه کنین تا نیروی کمکی بیاد و در رو برای شما باز کنه
اون یارو که اومد طرفتون فرار کنین به یه جای دیگه
البته اگه دکمه v رو بزنین شوا به دنبال شما میاد
شما نیازی نیست که حتما اون رو بکشین
باید یک مدت اونجا با اونا مبارزه کنین تا نیروی کمکی بیاد و در رو برای شما باز کنه
اون یارو که اومد طرفتون فرار کنین به یه جای دیگه
البته اگه دکمه v رو بزنین شوا به دنبال شما میاد
فقط بايد از دستش فرار كني تا هليكوپتر بياد بزنش !!!!
ااگر جلوش وايسي مبارزه كني خودت هم كشته ميشي چه برسه به شيوا خانوم !
من بازی رو نرمال شروع کردم...حالا تو اون مرحله ی 2.3 که اون هرکول رو باید با تیر بار بزنی بدجوری گیر کردم..تا حالا 20 یا30 بار رفتم ولی نتونتم بزنمش..حالا میشه من بازی رو تیدیل به easy کنم.
هرکول دیگه کدومه؟
اگه منظورت اون غولیه که میاد سراغتون و شما میرین پشت تیربار می شینین باید بگم اول اون بشکه های کنارش رو با تیر بزنین تا منفجر بشن بعدش یک سری موجود از بدن اون غوله میزنه بیرون و شما باید اونا رو با تیر بزنین
بعد از اون از یک کم گیج میشه و یک موجود از کمرش میزنه بیرون که باید اینبار اون رو بزنین
همین کار رو تکرار کنین تا طرف کشته بشه
فکر هم نکنم وسط بازی بشه درجه سختی اون رو تغییر داد
کنترل و زاویه دوربین خیلی اعصاب خردکن هست تاه یه ذره هم ترس و هیجان توش نیست فقط باید بکشی ، اسمش رو میزاشتن زامبی کش بهتر بود .
حداقل همون 4 رو بازسازی میکردند فقط گرافیکش رو بالا میبردند . آخه گرافیکم نداره از اون تعریف کنم .
هیچیش جذاب نیست .
فقط میخوام زودتر به آخرش برسم .
اولا این موجودات زامبی نیستن....
در مورد گرافیک هم شما بهتره بازی رو روی بالاترین تنظیمات اجرا کنی تا متوجه گرافیک اون بشی
ولی به نظر من بازی خوبی بود و داستانش هم خوب بود ولی با این حال هنوز نظر من روی resident evil 3 هست
اینم دسته کمی از نسخه 4 نداره
حتما برای شما جذابه چون می خوای زود تر تمومش کنی![]()
Last edited by Vahid_2009; 27-09-2009 at 17:37.
دوستان من تو قسمت دوم جنگ با البرت هستم منظورم بعد سقوط هواپیما هسته.بهش تیر اندازی میکنم و...
تا جایی که تیرهای تمام تفنگ ها ته میکشه اگر راهنمایی خوب و مختصر بکنید ممنون میشم.
شما باید صبر کنی تا از شیکمش یه چیز زرد بزن بیرون وبعد به اون قسمت شلیک کنی
امید وارم راهنمایی تون کرده باشم
ممنون ولی اون چیز زرد رنگ که میزنه بیرون تیر میزنم دوباره پوشیده میشه نمیتونم کاری کنم!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)