واس اینه که به کپتان رائول توهین کرده ازش بدم اومده ولی من به این اخبار اطمینان ندارم شاید اشتباه باشه اخه رائول خیلی بزرگتر از این حرفا است...
واس اینه که به کپتان رائول توهین کرده ازش بدم اومده ولی من به این اخبار اطمینان ندارم شاید اشتباه باشه اخه رائول خیلی بزرگتر از این حرفا است...
این ها شایعه هستن ..
شایعه خیلی زیاده مثل همین اومدن رونالدم .. یه جوری گفتن من فکر کردم اومد رئال ....
میگم چرا کسی اینجا نیست ؟؟؟؟؟؟؟
من گفتم بیام ببینم بازی چی شد می بینم که ازتون خبری نیست..........!!!!!!!فکر کردید بازی برگزار نمیشه؟؟؟؟؟؟؟خیلی خوبم برگزار میشه......اههههههههههههههه گل خوردیم........این خیخو جیجو کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟اسمشم من تا حالا نشنیدم .....حالا واسه ما اومده و دوتا گل زده بمون......!!!!!!!!
خوب عیبی نداره......الان سکته کردین؟؟؟؟؟باید بگم نتیجه بازی تا به الان که دقیقه 70- 4 به 2 نفع ماست.........!!!
گلها :
نیستلروی دقیقه 22 و 40
راموس 27
اشنایدر 52 زدن......
خیلی جالبه که بگم کودینا توی دروازه ما هستش.........!!!!!!!البته بقیه تیم کامل کامله.....
اینم ترکیب:
کودینا-راموس-کاناوارو-په په-مارسلو-دیارا-اشنایدر-گوتی-روبینهو-رائول-نیستلروی
تعویض ها:
کاناوارو رفته بیرون بجاش متزلدر اومده تویه زمین
روبینهو هم رفته بیرون و روبن اومده تو
هر دوتا تعویض دقیقه 62 بوده....
مارسلو هم یک کارت زرد گرفته.....
هیگواین هم اومد جای نیستلروی....
راموس...............................
ویوا مادرید...............گل پنجم برای ما..........
ای نامردا کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا بازی اخره ها.................!!!!
منکه گفتم نمیام اومد چون این بازی آخره........
خوابید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من داشتم تا همین نیم ساعت پیش تلاش میکردم که برم خونه دوستم تا بتونم بازی رو ببینم ......
بعد شما گرفتید خوابیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی هم تموم شد............
بازیکنان دارن به شدت خوشحالی میکنن....................................
بیچاره داور.....اخه اخرین قضاوتش بود..........
رائول چه خوشحالی میکنه...............................
ویوا مادرید..........
جان شما چه حال و هوایی داره ورزشگاه.................
حیف که adsl ندارم............وگرنه براتون این فیلمی که دارم میگیرم رو میزاشتم..........
البته مطمئنا اگر بگردید پیدا میکنید........
ولی جدا این داور حالمون رو گرفتها......
داشت گریه میکرد که کاپیتان رائول رفت و اونو بغل کرد..........
خیلی صحنه جالبی بود........
این یه عکسی که سایت گل گزاشته از بازی ....خدایی دم این سایت گل گرم....من اصلا فکر نمی کردم بازی برگزار بشه........گفتم بیام ببینم شما خبری دارین یا نه که نداشتین منم رفتم سایت گل و دیدم بازی داره برگزار میشه......کلی گشتم تا اینکه تونستم بازی رو ببینم...جالبه که بتون بگم آخرم نفهمیدم کدوم شبکه بازی رو نشون داد.........فکر کنم الجزیره اسپورت بود......
![]()
ما که رفتیم........
ولی یادتون باشه که این آخرین بازی هم ما رو تنها گزاشتید......
ویوا مادرید.....ویوا رئال......ویوا هواداران رئال...!!!
یا علی.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)