چرا اينقدر اسلحه داشت
خخخخخخخخخخ
سلام و متاسفم دوستان چون بحث داره منحرف میشه ولی چاره ای نیست:
اینکه میگید قابل مقایسه نیستند درسته ولی هرچی باشه این دو گیم سبک مخفی دارند و تا به حال شاخترین سبک مخفی بودن که من تا به امروز بازی کردم حالا کار ندارم که با چی قابل مقایسه اند
و اینکه میگم Splinter Cell برتره اعتقادیه که از زمان بازی کردن Splinter Cell chaos theory
دارم و سفت و سخت پاش وایسادم
برای مثال : من : Splinter Cell double agent نسخه ps2 شو دو بار و نسخه pc و x360 رو 8 بار![]()
شما در Splinter Cell double agent و mgs اگه به هر دو دست رسی دارید برید و
1- از عقب یک دشمنو با چاقو بهش ضربه بزنید
2- از عقب یک دشمنو سایلنت کنید
این موقع که اگه بی طرفانه نگاه و قضاوت کنید خواهید دید که Splinter Cell از mgs خیلی سرتره تا جایی که من به چهار تا از دوستانه psn این دمو های داستانی و حالت coop شماره آخر یعنی Splinter Cell conviction رو دادم همگی به اتفاق این جمله رو به من گفتند : (باید ) یه 360 بگیرم
این جملتون که : Splinter Cell کجاش برتره ؟ درست 5 دقیقه بازی کردم اندازه 50 سال از عمرم به باد فنا رفت .
کاملا مشخصه که شما یکی از طرفداران mgs هستید و من هم در آخر نوشه بودم که : (لطفا mgs بازا ناراحت نشن) ( حقیقت تلخه)(SORRY )
البته همیشه نمره های خوبی توی نقد ها بدست میاره به خصوص سناریوش .
با این نظر کاملا موافقم چون به نظر من ( IGN هم همین نظر رو داره ) هر چی امتیاز میاره روی history شه 10/10 لعنتی داستانش کامل ولی من این رو نمی تونم تو یه بازی بزرگ حضم کنم که جای گلوله توی پیشانی قیب شه و طرف بلند شه ( اگه mgs باز باشی دقیقا میدونید که کدوم صحنه mgs4 رو میگم)
به نظر من یه بازی مخفی باید سیاسی و واقعی باشه کسانی که شک دارن Splinter Cell بر تر نیست به آدرس زیر یه سر بزنند:
حتما حالت coop شو ببنید ( رفتم به فکر که یه 360 دیگه بگیرم تا با داداشم coop بزنمیم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آخر از به همه کسانی که از حرف های من ناراحت شدن میگم :sorry
SPLINTER CELL is the best
![]()
Last edited by raminxxx; 08-02-2010 at 16:44.
همون Double agent که مثال زدید و بنده هم با بازی کردن همون ازش بدم اومد و شما میگی خیلی سر تره رو اینجا مقایسشو ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیگه فکر نمیکنم با این حساب در مورد برتری MGS حرفی برای گفتن مونده باشه ، از نظر شما Splinter Cell برتره ولی از نظر غول های منتقد این طوری نیست و حرف اونها سنده چونکه حرف شما نظر سخصی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم مال 4 که دیگه جای بحثی نمونه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امتیاز 10 از 10 در ادیتور ها 9.3 در کریتیک ها و 9.4 در یوزر ها. در صورتی که هیچ کدوم از Splinter Cell هاز از 8 تجاوز نکرده
به قول خودتون حقیقت تلخه و حقیقت همون طور که براتون لینک هم دادم اینه که از نظر بزرگترین سایت نقد و معرفی بازی در دنیا امتیاز MGS بیشتره .
این هم Splinter Cell مورد علاقه شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی همون IGN هم درست داستان به همین شکله :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهیچ کدوم از Splinter Cell ها به گرد پای MGS هم نمیرسندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا شما چه طوری از برتری Splinter Cell اون هم در حد جهانی صحبت میکنی من نمیدونم
من نمیدونم شما سر چی بحث میکنید ، به قول معروف چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
البته ببخشید که بنده کرم دارم که همیشه با مدرک حرف میزنم
در مورد اون کاراکتر هم شکه شما ایراد گرفتی ، اسمش ومپ هست که اصلا آدم نیست برای همینه که جای تیر توی پیشونیشه و داستانش هم از شماره 2 این بازی یا همون Sons of Liberty هستش که اسنیک موقعی که داره توی زیر زمین با یک کاراکتر دیگه (Fortune) میجنگه این میاد تو و یه تیر میخوره توی پیشونیش ، ولی همونجا هم نمیمیره و آخرش میاد و اما رو میکشه .
بازی سیاسی و واقعی هم لازم داری باید برید سراغ سایفون فیلتر ، چونکه MGS سورئال هستش نه رئالیستیک و شاید شما ندونی سورئال برترین سبک هنری فعلی هستش .
Last edited by sonixax; 08-02-2010 at 17:15.
شما از لحاظ کلی معلومه که Splinter Cell4 از mgs4 بهتر حرف من رو ی سری پنجم والبته انحصاری 360 نه 4 چون چهار اصلا از لحاظ سال ساخت و .... قابل مقایسه با mgs4 نیست ولی سری پنجمش پوز rising رو هم قول میدم که میزنه چون مایکروسافت جایی نمیخوابه که زیرش آب بره شما اومدی یکی از بزرگترین پروژه های سرمایه گذاری سونی را با یه پروژه معمولی یوبی سافت مقایسه میکنی اینکه نمیشه باید یه پروژه همسطح مثل سری پنمش رو نقد کرد نه سری 4
این حرف شما که : دیگه فکر نمیکنم با این حساب در مورد برتری MGS حرفی برای گفتن مونده باشه
در مورد شماره 4 از داستان های سم صادقه ولی نه در مورد 5 ولی با توجه به مشاهدات من سری Splinter Cell4 هم فیزیکش بهتر بود هم باگ گمتری داشت.
من دیگه نمیدونم چی بگم الان همه دنیا تو کف Splinter Cell5 و GOD oF WAR3 هستند شما میگید من بدم میاد .
خوب خودتون هم میگید طرف آدم نیست ( چقدر واقعی )
*هیچ کدوم از Splinter Cell ها به گرد پای MGS هم نمیرسند حالا شما چه طوری از برتری Splinter Cell اون هم در حد جهانی صحبت میکنی من نمیدونم *
اصلا قبول ندارم چون 5 قول میدم rising رو میگیره
pm دادم
ستام دوستان بازی واسهps3هست مثل وارکرافت3
بنده شماره 3 رو با Double Agent مورد علاقه شما مقایسه کردم و 4 رو فقط لینک دادم با چیزی مقایسه نکردم .
همان طور که حدسم درست بود شما اطلاعاتی در مورد هنر سورئال ندارید برای همین در مورد واقعی بودن یا نبودن با شما بحث نمیکنم . البته یحتمل از تحقیقات پارانورمال دیفنس ارتش آمریکا هم بی اطلاع هستید .
باید صبر کرد و دید ولی بنده بعید میدونم . UBI در مقابل KONAMI هرگز حرفی برای گفتن نداشته و نداره .
سلام همسن چند صفحه پیش گفتم که PS3 Slim ام لک میزد
یکی از دوستان گفت هدت ضعیف شده! من اینو 2 هفته پیش از یک فروشنده ی بسیار معتبر تو کرج گرفتم
رفتمم بهش گفتم گفتش که امکان نداره!!!
چیکار کنم؟
دوست عزیز من گفتم احتمالا یا ضعیف شده یا گرد و خاک روش نشسته البته دلایل دیگه ای هم این لگ زدن داره مثل داغ شدن بیش از حد سخت افزار که تا باز نشه و بررسی نشه مشخص نیست دلیل اصلیش چیه. شما کنسول را ببرید پیش فروشنده و مشکلتونو بگید چون بعد از 2هفته به وجود اومدن این مشکل یکم عحیبه.
من یادمه توی خیابان جمهوری سونی تعمیرگاه مجاز و رسمی داشت ، از اونجایی که دستگاه شما دستکاری نشده چون هنوز کسی نمیتونه این کار رو بکنه پس گارانتیش سر جاشه ، ببریدش اونجا بببینی چی میگن .
تو همه بازيها اينطوريه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)