من امروز باتریه گوشیم فول بود ، نیم ساعت با گوشیم بازی کردم از بازی که بیرون اومدم بازم همه خط هاش پر بود ولی یک دقیقه نشد که نوشت شارژ کمه !!!
من امروز باتریه گوشیم فول بود ، نیم ساعت با گوشیم بازی کردم از بازی که بیرون اومدم بازم همه خط هاش پر بود ولی یک دقیقه نشد که نوشت شارژ کمه !!!
این مشکل رو من هم دقیقاً داشتم ....
موقع بازی و یا آهنگ گوش کردن همه چیز خوب بود ولی وقتی از بازی و یا آهنگ خارج میشدی در عرض 3 4 دقیقه ارور باتری میداد .....
اول فکر میکردم شاید باتری من مشکل داره و فاسد شده بعد دیدم نه کلاً N95 مشکل باتری داره و بری همین هم فروختمش ....
آقا یک سوال
برای GPS موبایل N95 باید کار خاصی کرد ؟
در قسمت gps که میرم اول میزنه " داده ماهوارده ای موجود نیست "
بعد که میزنم روی وضعیت ماهواره 3-4 تا خط با اعدادی بین 5 تا 30 میاره ( نمودار میله ای)
ولی هیچ وقت نمیتونه مختصات محلی که هستن را بگه و همیشه در حالت منتظر میمونه
مشکل از چیه ؟ تنظیمات خاصی بایدانجام بدم که محلی که هستم را دقیقا مختصاتش را بده یا گوشی مشکل داره یا ؟....
باید انقد وایسی تا بگیره .باید بری فضایه باز زیاد هم تکون نخوری . اگه ورجن گوشیت 20 به بالا باشه کارایه زیرو بکنی سرعتش بیشتر میشه .setting>general>positioning>positioning method
تیکه همرو وردار به جز دومی. انشالا کارت را بیوفته.
ممنون
بعضی مواقع تا 4تا ماهوارده را هم اسکن میکنه و مقادیر عددیشون را نشون میده ولی باز هم موقث نمیشه بگه کجا هست و در همین حالت باقی میمونه
کلا باید زمان زیادی صبر کنم( همه گوشی ها همینطوری یا مال من اینطوری از آب در اومده )
ورژن20 به بالا را چطوری باید بفهمم ؟ اگه پایئن تر بود قابل آپگرید نرم افزاری هست ؟
گوشی رو کشویی رو باز کن...و حالت افقی بذار یک جای ثابت...
زود تر وصل میشه...
ممنون فکر کردم گوشیم خرابه...
از وقتی پست قبلی را دادم تا الان گوشی یک کناری بود از جاشم تکون ندادم ، در حالت سرچ وضعیت ماهواره
همین الان موقعیت را داد !!!!
یعنی نزدکی به یک ساعت زمان برد ...
حالا پررو تر شدم، ببینم Gps باید اینقدر کند باشه ؟
Last edited by redjoker; 21-04-2008 at 23:35.
ورژن گوشیت چند هست؟
برای من هم این اتفاق افتاده بود یه روز گوشی رو فول شارژ کردم کار خاصی هم باهاش نکردم ولی بعد از 1-2 ساعت خط باتری نصف شد و بعد هم ارور باتری لو داد!
ورژن من اون موقع 20 بود!
الان 21 هست
چی؟!؟!؟!یک ساعت؟؟؟
فوق فوقش 5 الی 7 دقیقه...
گوشیتو کدوم کنار گذاشتی؟کنار پنجره؟؟؟
باید گوشیتو 45 درجه بگیری توو دستات اونم توو فضای باز(ترجیحا ، حالا کنار پنجره هم شد عیبی نداره)...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)