سلام seyyedi جان ببخشید اگه تونستی 1 بار این کیلیپ و نگاه کن اگه خودش بود من ازت ازرخواهی میکنم![]()
سلام seyyedi جان ببخشید اگه تونستی 1 بار این کیلیپ و نگاه کن اگه خودش بود من ازت ازرخواهی میکنم![]()
دوستان سلام
مگه همونی نیست که ضربه فنی میکنه و صحنه آهسته داره؟؟؟
البته اشکال از من بود که عکس نذاشته بودم
شما به ما یاد بده چه جوری یه عکس ازش بزاریم
سلام seyyedi جان شرمنده من ندیده بودم کلیپ تو بازم اوزرخواهی میکنم بعد داداش ما کوچک تر از اونیم که به شما یاد بدیم فقط جهت یاد آوری بگم جهت گذاشتن عکس اول با یه برنامه یا موبایل (بعضی از موبایل ها قابلیت عکس گرفتن از کلیپ دارن) یه عکس می گیری بهد اونو تو یه سایتی آپلود میکنی و آدرس عکس آپلود شده رو در پایین تایپک در نوار ابزار قسمت جواب سریع هفت ابزار وجود داره که ابزار یکی مانده به آخری که اسمش هست وارد نمودن عکس روی اون کلیک کرده و در بالا یه پنجرهایی باز میشه که میگه لطفا آدرس عکس را وارد کنید و شما آدرس و میدین و گزینه ok رو کلیک میکنید و آدرس عکس داخل پنجره جواب سریع ظاهر میشه و بعد هم آدرس کلیپ رو در پنجره copy میکنین و و بقیه شو که خودتون از ما وارد ترین . اینم برای seyyedi جان و بقیه دوستانی که می خوان کلیپ ها شونو با عکس بفرستن . موفق باشین![]()
اینم یک فوتبال با انگشت
حجم:1378K
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بچه رو ببینید چطوری ریسه می ره و می خنده
3 امتیازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید که اسکرین شات نزاشتم چون نتونستم در مدیا پلیر یه عکس خوب ازش بگیرم
یادم رفته چطوری ازش اسکرین شات میشه گرفت
اين چند تا رو هم ببينيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه کلیپ هست که چندتا پسر تو کوه دارن می رقصن باحاله... ببینید.
سلام
مرسی، قربونت برم قابل شما رو نداشت یه نظرم اگه دوستای دیگه هم سعی کنن اسکرین شات بزارن تا دیگران کلیپ های تکراری دانلود نکنن.
در هر صورت از توجه شما ممنون جناب مهندس.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)