سلامی دوباره
اگه دیپلم داشته باشیم در صفحه 34 دفترچه که سه قسمت هست قسمت اول و دوم چی مینویسند؟
قسمت اول مقطع:؟ قسمت دوم پایه:؟ قسمت سوم هم رشته هست که مثلما نوع رشته را مینویسند
دوستان خیلی واجبه خواهشا کمک
کمک
سلامی دوباره
اگه دیپلم داشته باشیم در صفحه 34 دفترچه که سه قسمت هست قسمت اول و دوم چی مینویسند؟
قسمت اول مقطع:؟ قسمت دوم پایه:؟ قسمت سوم هم رشته هست که مثلما نوع رشته را مینویسند
دوستان خیلی واجبه خواهشا کمک
کمک
سلام من الان دانشگاه آزاد قبول شدم .ترم اول مجازی قبول شده بودم مرخصی گرفتم الان بخوام انصراف بدم برای سربازی که مشکلی نیست؟؟
همه چی بستگی به پزشکان نظام وظیفه داره . احتمالا معاف از رزم میشین
مقطع متوسطه پایه سوم ، یا دیپلمه...
خیر مشکلی نیست
.
!!!!!!!!UP
میگم دفترچه خدمت رو کماکان باید از پست بگیریم؟؟
از پلیس +10 میگیری
ممنون دوست عزیز
خیلی لطف کردی
سوال یکم رو مطمئنی؟ اگه اینطوره همین فردا برا بسیج اقدام میکنم
برا سوال 2 هم ممنون میشم بپرسی
سلام
قابل توجه دوستان : من 15 روز پیش دفترچه رو پست کردم و تاریخ اعزامم 1 اردیبهشت شده . یعنی سه ماه دیگه .
موفق باشین .![]()
ممنون یه سوال دیگه (میدونم به اینجا ربطی نداره)من الان دانشگاه آزاد نرم افزار قبول شدم .ترم اول سخت افزار مجازی قبول شده بودم مرخصی گرفتم الان بخوام انصراف بدم باید شهریه ثابت ترم دوم هم بدم یا نه. شهریه آزاد با مجازی چقدر فرق داره نرم افزار؟باید حضوری برم دانشگاه مجازی و انصراف بدم؟
Last edited by toraj; 21-01-2011 at 12:28.
سلام.دوست عزیز منظورتون از مشکلی که نیست چیه؟ اگه منظورتون اینه که انصراف بدین یه رشته دیگه یا مثلا یه دانشگاه دیگه مثل سراسری قبول بشین اتفاقا مشکل وجود داره.قانونش اینطوریه که دانشجو میتونه تا قبل از 4 ترم انصراف بده و بــا اجـــازه نظام وظیفه تو رشته جدید ثبت نام کنه.یه وقت اشتباه نکنی سرخود انصراف بدی.حتما از نظام وظیفه سوال کن.حـــتـمــا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)