تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3139 از 3347 اولاول ... 21392639303930893129313531363137313831393140314131423143314931893239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,381 به 31,390 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

4 جی رو ک میشه تست گرفت ..اما td lte رو مودم ندارم ک تست بگیرم

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممنون ک پاسخ دادی ..اره اون ک صد در صد انلاک
    اما بحث بین کیفیت 4g با td lte هست
    سلام
    دوست عزیز من از هر دو دارم استفاده میکنم همونطور که دوستان فرمودند بستگی به منطقه داره که کدوم بهتر باشه و فقط با تست بالای یک هفته مشخص میشه ولی اگر قرار هست مودمی خریداری بشه بهتره مودم fdd باشه البته مودم انلاک که هر وقت کیفیت اومد پایین سرویس دهنده رو عوض کنید ،مثلا برای من که از هر دو استفاده میکنم ثابت اپلودش زیر 5 مگابیته ولی fdd تا 20 مگ هم اپلود بهم میده ، همچنین زیاد پیش میاد که اینترنت گوشی خیلی سایتها رو باز نمیکنه ولی با td همون لحظه هیچ مشکلی نیست و بلعکس ،کلا همشون عشقی عمل میکنن ولی با توجه با غیر قابل تعویض بودن سرویس دهنده در td بهتره سمتش نرید مگر اینکه مطمئن باشید از کیفیتش در منطقتون.

3. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

مشکل ناقص دانلود شدن فایل ها برای من دوباره برگشت!
    مثل اینکه یه هیچ خبر خوبی نمیشه بیشتر از 24 ساعت دل خوش کرد! :/

5. 2 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان یک مشکل ایرانسل اینه که سویچینگ 3G به 4Gش کار نمیکنه درست، ینی وقتی شما یکی بهتون زنگ میزنه(CSFB)، بعد که قطع کرد دیگه نمیره رو 4G مگر با اینترنت کار نکنید و گوشی رو بیکار بذارید واسه حدود ۱۵ ثانیه و اگر اینترنت کار کنه خیلی سخت دوباره بر میگرده رو 4G، در همراه اول این مشکل نیست و گوشی به زور بعد از چند ثانیه بر میگرده به 4G، حتی اگر در حال استفاده از اینترنت باشید، کسی تجربه کرده این حالت رو؟

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

7. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

مشکل ناقص دانلود شدن فایل ها برای من دوباره برگشت!
    مثل اینکه یه هیچ خبر خوبی نمیشه بیشتر از 24 ساعت دل خوش کرد! :/
    دوست عزیز شما باید DNS proxy و یا iP Proxy خریداری و روی روتر مودم دستگاه و...هر چی ست کنی هم سرعتت بالا بره هم مشکلات تحریم داخلی و خارجی و مشکلات DNS ایران و شرکتی و...را یکجا دور و حل کنی همین پس دست به جیب شو و بخر

البته من برنامه های دانلود منیجر که امروزه در دنیا استفاده نمیشه را استفاده نمیکنم (اینها مال عصر Dial Up دنیا بودند و همون موقع به وجود امدند) و همون تک کانکشن برام کافیه حالا هر حالتی

نمیدونم این ایرانی ها چه عشق IDM دارند به خدا برنامه اش فقط بخاطر فروش ایران زنده مونده وگرنه منسوخه این چیزها ر دنیا
    Last edited by italodance; 25-11-2017 at 09:04.

9. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز شما باید DNS proxy و یا iP Proxy خریداری و روی روتر مودم دستگاه و...هر چی ست کنی هم سرعتت بالا بره هم مشکلات تحریم داخلی و خارجی و مشکلات DNS ایران و شرکتی و...را یکجا دور و حل کنی همین پس دست به جیب شو و بخر

البته من برنامه های دانلود منیجر که امروزه در دنیا استفاده نمیشه را استفاده نمیکنم (اینها مال عصر Dial Up دنیا بودند و همون موقع به وجود امدند) و همون تک کانکشن برام کافیه حالا هر حالتی

نمیدونم این ایرانی ها چه عشق IDM دارند به خدا برنامه اش فقط بخاطر فروش ایران زنده مونده وگرنه منسوخه این چیزها ر دنیا
    شما با چه برنامه ای دانلود میکنین؟چون من هم مشکل ناقص دانلود شدن فایلا رو دارم

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

شما با چه برنامه ای دانلود میکنین؟چون من هم مشکل ناقص دانلود شدن فایلا رو دارم
    بدون برنامه
    خود مرورگر و یا گوشی و تبلت و....تک کانکشن یعنی
    پیشنهاد میکنم دانلودت رو با فایر فاکس و یا کروم بکنی (حتی هم زمان چند دانلود= کانکشن هم میتونی) بعد نتیجه و سرعت رو اعلام کنی

ادیت: ولی شما بایستی حتما پرو کسی ست کنید.
    Last edited by italodance; 25-11-2017 at 13:32.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان یک مشکل ایرانسل اینه که سویچینگ 3G به 4Gش کار نمیکنه درست، ینی وقتی شما یکی بهتون زنگ میزنه(CSFB)، بعد که قطع کرد دیگه نمیره رو 4G مگر با اینترنت کار نکنید و گوشی رو بیکار بذارید واسه حدود ۱۵ ثانیه و اگر اینترنت کار کنه خیلی سخت دوباره بر میگرده رو 4G، در همراه اول این مشکل نیست و گوشی به زور بعد از چند ثانیه بر میگرده به 4G، حتی اگر در حال استفاده از اینترنت باشید، کسی تجربه کرده این حالت رو؟

آره دلیلش هم اینه که تا زمانی که کانکشن دارید با اینترنت , ایرانسل کانکشن رو قطع نمیکنه که مشکل پیش نیاد مثلا اگر وسط تراکنش بانکی چیزی باشه , منطقی و عقلانی هم هست چون به محض سوییچ به 4G آی پی عوض میشه و کانکشن ریست میشه

13. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آره دلیلش هم اینه که تا زمانی که کانکشن دارید با اینترنت , ایرانسل کانکشن رو قطع نمیکنه که مشکل پیش نیاد مثلا اگر وسط تراکنش بانکی چیزی باشه , منطقی و عقلانی هم هست چون به محض سوییچ به 4G آی پی عوض میشه و کانکشن ریست میشه
    بله، ولی آیپی از سویچ بین ۴جی و ۳جی عوض نمیشه
    من فکر میکنم یک فناوری به صورت پیشفرض رو همراه اول هست که ایرانسل الان فعال نکرده. احتمالا

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان طرح تعویض سیمکارت به فورجی هنوز فعاله؟ 14گیگ هدیه رو میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •