تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3138 از 4105 اولاول ... 213826383038308831283134313531363137313831393140314131423148318832383638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,371 به 31,380 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستای گلم
    من اعزامی 1/4 از سبزوار هستم برگ سفیدم آومده نوشته مرکز آموزش ( آموزشگاه شهید سید عبدالحمید انشایی 02 ) همون 02 تهران معروف به پرندک

تاریخ مراجعه رو همون 1/4 ساعت 7 صبح زده منتهی نوشته بیایید نظام وظیفه مشهد ( مرکز استان مون )

و اما سوال من از شما بزرگ گوار ها :

میخواستم بدونم که من که محل آموزشیم تهرانه چرا باید برم اول مشهد یعنی اونا با اتوبوس های نظام وظیفه منو میفرستن خوده پادگان 02 ؟؟؟؟؟ یا اینکه تو مشهد بهم بلیط میدن میگن خودت برو 02 رو پیدا کن؟؟؟؟

یک سوال دیگم داشتم : الان شخصی که از تهران اعزام میشه همون 1/4 میره پادگان ولی من 1/4 باید برم نظام وظیفه مشهد و طبیعتن از مشهد بعد یک روز میرسم 02 حالا جریان چه جوری میشه؟؟

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستای گلم
    من اعزامی 1/4 از سبزوار هستم برگ سفیدم آومده نوشته مرکز آموزش ( آموزشگاه شهید سید عبدالحمید انشایی 02 ) همون 02 تهران معروف به پرندک

تاریخ مراجعه رو همون 1/4 ساعت 7 صبح زده منتهی نوشته بیایید نظام وظیفه مشهد ( مرکز استان مون )

میخواستم بدونم که من که محل آموزشیم تهرانه چرا باید برم اول مشهد یعنی اونا با اتوبوس های نظام وظیفه منو میفرستن خوده پادگان 02 ؟؟؟؟؟ یا اینکه تو مشهد بهم بلیط میدن میگن خودت برو 02 رو پیدا کن؟؟؟؟

یک سوال دیگم داشتم : الان شخصی که از تهران اعزام میشه همون 1/4 میره پادگان ولی من 1/4 باید برم نظام وظیفه مشهد و طبیعتن از مشهد بعد یک روز میرسم 02 حالا جریان چه جوری میشه؟؟
    من ک رفتم خود نظام وظیفه شهرمنون بلیط اتوبوس تهیه کرده بود...دو سه روز اول پادگان آموزشی مراجل ثبت نام و ساماندهی صورت میگیره...تقریبا هفته اول به این مسایل میپردازند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

من ک رفتم خود نظام وظیفه شهرمنون بلیط اتوبوس تهیه کرده بود...دو سه روز اول پادگان آموزشی مراجل ثبت نام و ساماندهی صورت میگیره...تقریبا هفته اول به این مسایل میپردازند

ممنون از پاسخ تان خخخخخخخخخخخ
    منظور من بیشتر این هست که من الان میتونم مستقیم برم همون پادگان 02 یا باید حتما برم نظام وظیفه مرکز استان ( مشهد ) تا اونا بفرستنم پادگان 02 ؟؟؟؟

الان من برم نظام وظیفه مشهد اونا برام چی کار میکنن؟؟؟ یعنی مهری چیزی میزنن به برگ سفیدم یا نه فقط بلیط میدن بهم؟؟؟؟
    آخه من از شهر خودمون راحت تر میتونم برم پادگان 02 این نظام وظیفه مشهد رفتن دردسر هست برام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان بعد از چند روز دفترچه درمان میدن بهمون؟ من الان دارم برای مشکلم فیزیوتراپی میرم و دکتر 10 جلسه دیگه هم نوشته گفته حتما باید بری!! آیا تو آموزشی روزی 2 ساعت مرخصی میدن برم بیرون فیزیوتراپی؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

سلام به همه دوستای گلم

ممنون از پاسخ تان خخخخخخخخخخخ
    منظور من بیشتر این هست که من الان میتونم مستقیم برم همون پادگان 02 یا باید حتما برم نظام وظیفه مرکز استان ( مشهد ) تا اونا بفرستنم پادگان 02 ؟؟؟؟

الان من برم نظام وظیفه مشهد اونا برام چی کار میکنن؟؟؟ یعنی مهری چیزی میزنن به برگ سفیدم یا نه فقط بلیط میدن بهم؟؟؟؟
    آخه من از شهر خودمون راحت تر میتونم برم پادگان 02 این نظام وظیفه مشهد رفتن دردسر هست برام
    شما هنگامى كه به نظام وظيفه مشهد مراجعه كنيد بر اساس تعداد اعزامى هاى تهران اتوبوس تهيه مى كنند يعنى نام شما وارد ليست مى شود و به شما گفته مى شود كه ساعت مثلا١٥ ترمينال مسهد باشيد اما اگر بخواهيد به طور شخصى برويد منع قانونى ندارد و پادگان هم به اين موضوع حساس نيست كه شما با چه وسيله اى و چه طور به تهران رسديد ، تنها مزيت اينكه با توبوسي كه نظام وظيفه تهيه مى كند اين است كه مستقيم شما را در پادگان پياده مى كند ، اگر مى خواهيد خودتان برويد قبل از رفتن ادرس و محل دقيق پادگان را پيدا كنيد
    دوستان بعد از چند روز دفترچه درمان میدن بهمون؟ من الان دارم برای مشکلم فیزیوتراپی میرم و دکتر 10 جلسه دیگه هم نوشته گفته حتما باید بری!! آیا تو آموزشی روزی 2 ساعت مرخصی میدن برم بیرون فیزیوتراپی؟
    در ماه اول اموزشى دفترچه بيمه را دريافت خواهيد كرد ، در مورد فيزوتراپى شما نيازمند نامه اى از درمانگاه يا بيمارستان ارگان خودتان باشيد تا فرمانده شما اجازه دهد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    Last edited by mani6606; 15-06-2015 at 19:59.

6. 3 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال کوچیک دارم اگه جواب بدید ممنون میشم
    پدر من خدمتشو نیرو انتظامی شهر اهواز بوده میخاستم ببینم میتونم کسری منطقه جنگی بگیرم؟ اصلن شامل من میشه با این اوصاف؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تنها نکته مثبت اینه که با چند تا از بچه محلامون افتادیم یجا!
    حالا اونجا که بریم جدا میشیم یا کلا میتونیم با هم باشیم منظورم توی پادگان هست گروه بندی دارن؟

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    یه سوال
    به نظرتون من که ارتش نیرویی هوایی افتادم آموزشیو آیا فرقی می کنه توی ماه رمضان برای ورودی تیر 94؟ سختر تر میگیرن آسون میگیرن؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تنها نکته مثبت اینه که با چند تا از بچه محلامون افتادیم یجا!
    حالا اونجا که بریم جدا میشیم یا کلا میتونیم با هم باشیم منظورم توی پادگان هست گروه بندی دارن؟
    هر پادگان از تعدادى گردان ٢ تا ٣ عدد و هر گردان از چند عدد يگان تشكيل شده همه سرباز ها در يك يگان و گردان نيستند ، قانونى هم براى تقسيم بندى يگانى يا گردانى وجود ندارد تصادفى انتخاب مى كنند انجا ديگه زرنگى و تيزهوشى شما و دوستانتان است
    سلام
    یه سوال
    به نظرتون من که ارتش نیرویی هوایی افتادم آموزشیو آیا فرقی می کنه توی ماه رمضان برای ورودی تیر 94؟ سختر تر میگیرن آسون میگیرن؟
    در ماه اول بيشتر ملاس هاى تئوري خواهيد داشت با اغاز ماه دوم فشار تمرين ها زياد خواهد شد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

11. 4 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کد مازاد خوردم

حالا روز تقسیم میفرسته پادگان های نزدیک که خالی هستن یا هر جایی ممکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •