با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینجا که 4 روزه Eco 128 رو برگردوندن به همون 160
و سرعت به زور به 7 و 8 میرسه
به شدت قطعی داره در حد چند ساعت
سرعت و ping فاجعست
رفتم دفترشون میگن سرور ها مشکل بر خورده مجبور شدیم یک مدت برگدوندیم 160 تا مشکل بر طرف بشه
تخفیف؟! من که این سری یه تومنم اضافه شده بود!
احتمال 3 گیگ رایگان برای کاربران شاتل بخاطر مناسبت زیر :
۲۶ خرداد ولادت امام علی علیه السلام
و البته شاید 3 گیگ ازتون بگیرن بخاطر مناسبت زیر :
۱۴ خرداد رحلت حضرت امام خمینی
![]()
اخ گفتی! خیلی حال میده اگه 3 گیگ بدن! اصلا چرا 3 گیگ؟! باید 3 گیگ برا روز مادر بدن 3 گیگ برا روز پدر!(چه اشتهایی دارم من، سالاد نوشابه چیزه دیگه ای نمیخوام؟!!)![]()
مشترک گرامی (.......): خرسندیم به اطلاع شما برسانیم، شاتل موفق به کسب رتبه اول در بین تمامی اپراتورهای اینترنت پرسرعت (انتقال داده ها) شد. کسب این رتبه بر اساس ارزیابی متخصصان و کارشناسان سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، مطابق با استانداردهای بین الملی و جهانی صورت گرفته است.
گفتنی ست، فرایند این ارزیابی که از دی ماه 1389 آغاز گردید، از لحاظ محتوایی و میزان دقت با کلیه ی ستادهای دیگر که بیشتر جنبه اقتصادی دارند و در ماه های اخیر اقدام به معرفی اپراتور برتر نموده اند، کاملا" متفاوت است. این بار، این ارزیابی توسط نهاد قانون گذار و عالی ترین سازمان نظارتی کشور در این حوزه انجام شده است.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره می توانید به آدرس های زیر مراجعه فرمایید:
خبرگزاری ایسنا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاری آی تی ایران: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاری ایتنا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاری ایستنا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاری آی سی تی پرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر این اساس و به پاس همراهی خوب و همیشگی شما مشتریان عزیز، 2 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 9 خرداد ماه به سرویس شما اضافه خواهد شد که می توانید از آن در دوره ی جاری سرویس* خویش بهره گیرید.
با امید و آرزوی موفقیت های روزافزون
گروه شرکت های شاتل
*: منظور از دوره جاری سرویس، دوره ای است که آغاز آن قبل از 9/3/1390 و پایان آن پس از تاریخ 9/3/1390 باشد.
Last edited by Babak; 25-05-2011 at 12:29. دليل: بی ربط به تاپیک - در صورتش فحش ندادن و رعایت قاون کسی بن نمیشه
ترافیک رایگان
برای من که چیزی نیومده کی برات اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه حالی بکنیم![]()
بابا دم شاتل گرم
ترکوند من این دوره که از اردیبهشت شروع شد ۵ گیگ ترافیک رایگان گرفتم تا حالا![]()
فعلا كه خبري نيست!
امروز سرعت چرا پایینه
هم اکنون 328 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 328 مهمان)