چرا وقتی میخوام تست بگیرم مکانم رو به جای مشهد یکی از شهرای جنوبی ایران نشون میده؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا وقتی میخوام تست بگیرم مکانم رو به جای مشهد یکی از شهرای جنوبی ایران نشون میده؟؟
Last edited by moderntalk; 22-05-2011 at 12:13.
کسی مس تواند وارد اینترنت بانک ملت بشود ؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه من هم نمي تونم ! كلافه دم![]()
کند بزنتش دیشب اصلا دانلود نداشتم نخواستیم سرعت بالا همه چیز محدود شده سرعت وبگردی پایین اومده قطعی زیاده شده تا ازشونم علتو سوال کنی جد در جد مخابرات رو میارن وسط ....... چرا فقط شما ها با مخابرات مشکل دارید چرا نمی تونید یه سرویس را به شکل حتی متوسط ارائه دهید
نامردم اگر دوره بعد از شاتل نرفتم میرم پارس اتلاین یه مدرک هم میگیرم میچسبونم روش دو مگ میگیرم راحت میشم او بعد شبی 4 گیگ دانلود میکنم بعد به خودم لعنت میفرستم که چرا زودتر نرفتم
دریروز داشتم باهاشون حرف میزدم چرا وضع اینجوریه
سر سرعت مشکل از مخابرات!!!!
سر قطعی ها مشکل از خودته!!!!
سر افت سرعت در شب هم گفتم میگه همه دراند دانلود میکنن به سرور ها فشار میاد گفتم که شما همه رو محدود کردین کدام فشار !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچی رو به گردن نمیگیرن در حالی که همش مقصر خودشون است
زنده با دیال آپ
البته دوستان شما هم میتونید دورشان بزنید خوب چه جوری
باید دنبال سایت های که کارشون لیچ است بگردید بعد تست کنید بببینید که ایا سرور هاشون محدود است یا نه اگر نبود ادرس فایل هاتون رو به سایت بدید تا انتقال صرت بگیرد سپس با سرعت بالا دانلود کنید
کار من شده این هیچ وقت از لینک اصلی خود سایت استفاده نمی کنم انتقال میدم به یه سرور دیگه بعد دانلود میکنم
مثلا سایتمحدود نکردند امتحان کنید میبینید که از همان ابتدا ساعت یک سرعت دانلود از سرور این سایت بالاستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا بعد
اینا کین دیگه باوو!! زنگ میزنی شاتل میگه ما نامه رو 28 ام فرستادیم بعد زنگ میزنی مخابرات میگه اصلن واسه خط شما نامه ای نیومده!!!چه خبره تو این اینترنت ایران!!!
تا خودتون حضورا پیگیری نکنید و بالا سرشون زور نباشه کار آدم پیش نمیره
من هم برای عوض کردن شرکت کم از این بد بختی ها نکشیدم![]()
اين سايت هم مثل خيلي از سايت هاي دانلود ايراني؟
حالا شب دانلود كنيم ببينيم چطوره!
شاتل قيمتاشو پايين آورده؟؟ به همه تخفيف داده يا نه؟
هم اکنون 343 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 343 مهمان)