سلام به دوستان عزیز
ما یه اکس یاکس خریدیم ولی وقتی به ال سی دی با کابل 3 رنگ وصل می کنیم صفحه سیاه سفیده
نمی دونید مشکل از کجاست؟
سلام به دوستان عزیز
ما یه اکس یاکس خریدیم ولی وقتی به ال سی دی با کابل 3 رنگ وصل می کنیم صفحه سیاه سفیده
نمی دونید مشکل از کجاست؟
دوستان دستگاه من اسلیم 4گیگ ال تی3 با داشبورد 2.0.14719 هستش لطفا به چند سوال من پاسخ بدید:
1.بازی های xgd2 یا همون ap2.5 رو که از روی دیسک راحت اجرا میشه رو از رو هارد میشه اجراشون کرد
2. هارد من هارد سیگیت 320 گیگ کامپیوتره که با تبدیل و ادپتور به هارد اکسترنال تبدیلش کردم ایا این هارد واسه اتصال به ایکس باکس مناسبه و اینکه سیستمش ntfs یا fat32 باشه واسه اتصال به ایکس باکس فرق میکنه
3.بازی نید فور اسپید هات پورشه رو دستگام اجرا نمیشه حتی با گذاشتن دیسکش علتش چیه
Last edited by habib48; 09-09-2012 at 22:20.
اساتیدِ فن، سلام
من یدونه فت لایت آن دارم، اینو چند وقت پیش به LT3 آپیدیت کردم
از موقعی که آپدیت کردم اگه بازی یی رو روی هاردش نصب کنم، وسط اجرا یهو ارور میده و اکس باکس بطور کلی خاموش میشه!
جالبیش اینه که موقع اجرای بازی وقتی روی هارد نصب نیست اصلا مشکلی نداره
چرا اینجوریه؟
مشکل از آپدیته؟
salam
مشکل از دیسک بازی هست.از جای معتبر خرید کن
سلام
من LT2.0 دارم. برای پخش بعضی از ویدئو ها ارور میده که کدک نداره. اگر در حد دانلود کدک اونو به اینترنت وصل کنم مشکلی پیش میاد؟
تو رو خدا یکی جواب بده
Last edited by habib48; 09-09-2012 at 22:22.
سلام
برا منم این طوری شده بود این مدلی هارو نصب نمیکنم و بازی میکنم
Last edited by ariaei_tabar; 09-09-2012 at 23:38.
واسه بازی های غیر XGD3 یعنی XGD2 و ... مثل قبل عمل کن یعنی از روی هارد اجرا کن
و واسه XGD3 ها طبق این تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینا رو هم نخواستی از دیسک های برنرمکس استفاده کن.
![]()
سلام
من یه xbox 360 دارم که یه مشکل عجیب واسم پیش اومده.
مشکل از این قراره که کنسول به هیچ عنوان دسته هارو پیدا نمیکنه. یعنی وقتی دستگاهو روشن میکنم هر ۴ چراغ دور پاور خاموشه و چهار چراغ روی دسته داپم چشمک میزنه. هرچی سرچ میکنم هم کانکت نمیشه. جالب اینجاست که وقتی هم کنسول هم دسته خاموشه با دسته میتونم کنسولو روشن کنم اما وقتی روشن میشه باز اوضاع همونطوره. راهی هست که این مشکلم حل بشه؟ یا مثلا میشه بدون دسته دستگاهو ریست کرد؟؟؟
اگه این مشکلم حل بشه خیلی خیلی ممنونتون میشم.
با تشکر
مال من هم اینطوری بود ولی hdmi استفاده کردم درست شد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)