در سپاه مطمن نيستم اما در ارتش موهاى بچه هاى تحصيل كرده بين ١٠ تا ١٢ است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
در سپاه مطمن نيستم اما در ارتش موهاى بچه هاى تحصيل كرده بين ١٠ تا ١٢ است
دوستان میشه بنده رو هم راهنمایی کنید؟
اموزشی سپاه شیروان هستم بعدشم میرم سرباز معلم
توی اموزشی تفاوتی بین ارتش سپاه و نیرو انتظامی هست؟ کدومش سختتره؟
بله تفاوت وجود دارد
هر كدام از اين سازمان ها بر اساس چارت سازمانى و قوانين خودشون سربازان را اموزش مى دهند هم از لحاظ رزمى و تكنينكى و هم نوع ايدولؤژى
اموزشى سخت نيست به خصوص براى شما كه امريه داريد شايد از نظر فيزيكى دو هفته اول سخت باشه اما بدن به ان عادت مى كند ، چيزى كه سخته خدمت در يگان است كه در اين بين ناجا از همه سختر است
چطور میتونم لیست پادگان های نزاجای اهواز رو ببینم به اضافه ی ادرسشون ؟ من توی مسیر جاده چند تا پادگان دیدم که همشون با عنوان لشکر 92 زرهی هستند اما معلوم نیست کدومشون مال اهوازه ؟
نه هر زمان که نه...معمولا 4:30 تا 5:30 صبح می رفتیم البته من زمستان رفتم ولی ساعت خاصی داره...خیلی هم شلوغ میشه و باید سریع کارتون رو تموم کنید![]()
سوال منم هست داداش؟
١- يك سخه از پزشكتون به همراه داشته باشيد كه شرح حال بيمارى شما و داروىى كه مصرف مى كنيد قيد شده باسه ان را به درمانگه پادگان نشان دهيد
٢- يگان به يگان متفاوت است اون چيزى كه شما شنديد عمومى نيست بعضى از يگان ها نظلفت بر اساس كارهاى گروهى است و هر گروه بر اساس شماره پرسنلى يگانى تشكيل مى شود
٣- منشى بودن خوبه اما شما از دو طرف تحت فشار هستيد يكى فرمانده يگان و ديگرى سربازان اموزشى شما هر جور لوحه نگهبانى رو لنويسيد هميشه يك عده شاكى هستند فرمانده يگلن هم توقعش از شما بالاست اگر اعصاب جرو بحث داريد خوبه
شما در فضاى مجازى اطلاعاتى پيدا نمى كنيد چون از لحاظ امنيتى نام خيلى از يگان هاى تابعه و زير مجموعه نزاجا گفته نميشه اون يگان هاى كه شما ديد همه زير مجموعه لشكر ٩٢ اهواز هستند و تحت فرمتندهى ان قرار دارند تمام سربازان و پرسنل كادر با نظر فرماندهى ان جابه جا مى شوند
خوب خود لشکر 92 اصلیه توی شهره یا خارج شهر ؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)