تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3134 از 4105 اولاول ... 213426343034308431243130313131323133313431353136313731383144318432343634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,331 به 31,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چرا ببر منتها مختصر و مفید..عینک افتابی اگر مربوط به بیماری چشمتون نباشه و صرفن از رو عادت میزنی پیشنهاد می کنم نبری..اره دیگه باید با لباس کادر حضور پیدا کنی...لباس شخصی تموم دیگه لباس رسمی و کادر حتی لباس راحتی
    خب پس یعنی هیچ لباس راحتی نبریم دیگه

یه سوال دیگه، حمام به چه صورت هست؟ یعنی میشه هر روز رفت حمام؟ یا ساعت خاصی داره

پروفشنال alemoazezo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ABadAN

پيش فرض

سلام دوستان
    پدرم به مدت 86 ماه در زمان جنگ در آبادان خدمت میکرده
    دو تا از برادرام از این مدت استفاده کردن و معافی گرفتن . برای برادر بزرگتر 50 ماه کسر کردن و معاف شد و برادر وسطی هم با عوض شدن قانون 30 ماه کم کردن و معاف شد .

حالا سوال من اینه که من میتونم از باقیمانده این 86 ماه برای کسر خدمت استفاده کنم ؟

و اون 50 ماهی که برای برادر بزرگتر کم کردن هنوز 50 ماه حساب میشه یا 30 ماه ؟

اصلا چند ماه حضور در جبهه برای معافی لازمه ؟

ممنون میشم پاسخمو بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    من پدرم سربازی نیروی انتظامی اهواز بوده کسی میدونه که آیا من میتونم کسری منطقه جنگی بگیرم ؟
    آخه قبلن از یکی شنیدم که اهواز خودش جزو مناطق جنگی محسوب نمیشده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من بعد از 17 ماه خدمت توی شهر مزخرف کازرون با کلی دردسر تونستم نامه انتقالیم به اصفهان رو بگیرم. الان نامه از طریق فکس به تهران ارسال شده برای صدور امریه (ستوان 3 هستم). کسی میدونه چقدر طول میکشه تا امریه صادر بشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام
    طبق این خبر پدر حداقل باید 6 ماه حضور در جبهه داشته باشه تا از خدمت فرزند کسر بشه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زیر 6 ماه تاثیری نداره؟
    بله زیر 6 ماه رسیدگی نمیشه و باید متولد 72 و با قبل باشید.

ساک دستی بگیرم بهتره یا کوله؟ مسافتم خیلی زیاده حدود 2000 کیلومتر!
    شما یه ساک ببرین، بعدا بین استحقاقی شما ساک نظامی هست که من بعد اون را استفاده میکنید.
    به ازای هر ماه 9 روز....مثلن 20 ماه مبشه 180 روز..
    دوست عزیز اون قانون قدیم بود، آخرین قانون طبق جدول مندرج در سایت نظام وظیفه هست و زیر 6 ماه تعلق نمی گیره برای بیش از 6 ماه هم طبق جدول حداکثر 9 ماه میشه استفاده کرد.

اگر از مرخصی استفاده نکنیم پایان دوره میتونیم همه مرخصی ها رو یکجا بگیریم؟
    معمولا که نه همیشه این کار به ضرر افراد تموم شده و میشه.

شاید عقب انداخت مرخصی برای مدت کوتاهی خوب باشه و بشه مرخصی بیشتر گرفت ولی جمع کردن برای آخر دوره کاملا اشتباه هست و مطمئنا ضرر میکنید.

البته خیلی ها هم میگن جمع میکنیم ولی بعد اینکه رفتن میبینن که نمیشه موند.

یعنی لباس راحتی نبرم؟ عینک افتابی میشه برد؟باید با لباسای خودشون بخوابیم یا میتونیم لباسای خودمون بپوشیم؟
    تا جایی که ما دیدیم، در آموزش کلا حق درآوردن لباس نظامی حتی در زمان خواب به غیر از فرنچ را ندارید.

عین آفتابی هم اجازه نمیدن مگر اینکه در یگان در شرایط خاص، اکثرا تو خدمت کسانی که راهور و یا پلیس راه هستند از عینک استفاده می کنند.

حالا یه سوالی داشتم از دوستان.
    پدر من بین سال های 62 تا 64 که موقع جنگ بوده در خرم آباد سرباز ژاندارمری بودن.آیا من میتونم بخاطر این قضیه برای کسری جبهه اقدام کنم؟
    اگه متولد 72 و ماقبل باشید و منطقه جنگی محسوب بشه و سوابق هم هنوز باشه بله میشه.

خب دوستان کسی میدونه خرم آباد منطقه جنگی بوده یا نه؟
    تمامی اماکن طبق مصوبات مشخص هست، باید پیگیر باشین.
    خب پس یعنی هیچ لباس راحتی نبریم دیگه

یه سوال دیگه، حمام به چه صورت هست؟ یعنی میشه هر روز رفت حمام؟ یا ساعت خاصی داره
    همیشه گفتم این سوالات حاشیه ای هست، بچسبید به اصل قضیه.

حمام هم برنامه داره و طبق برنامه میشه استفاده کرد به غیر از قبل اذان صبج که آزاده.

سلام دوستان
    پدرم به مدت 86 ماه در زمان جنگ در آبادان خدمت میکرده
    دو تا از برادرام از این مدت استفاده کردن و معافی گرفتن . برای برادر بزرگتر 50 ماه کسر کردن و معاف شد و برادر وسطی هم با عوض شدن قانون 30 ماه کم کردن و معاف شد .

حالا سوال من اینه که من میتونم از باقیمانده این 86 ماه برای کسر خدمت استفاده کنم ؟

و اون 50 ماهی که برای برادر بزرگتر کم کردن هنوز 50 ماه حساب میشه یا 30 ماه ؟

اصلا چند ماه حضور در جبهه برای معافی لازمه ؟

ممنون میشم پاسخمو بدید
    اونطور که شما میگید در خوشبینانه ترین حالت 6 ماه میمونه یعنی 2 ماه کسر، البته باید برید و پیگیر باشین، در فرمی که میدن سوابق فرزندان قبلی زده میشه و می تونید ببینید چیزی برای شما می مونه یا نه.

6. 4 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شرمنده داداش به خاطر سوالات اخه من پوست چربی دارم خیلی شدید باید هر روز حمام برم وگرنه داغون میشم واسه همین پرسیدم..از هیچی شانس نیاوردیم که

8. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من اعزام ۱ شهریور هستم. یه سوال درباره کسری خدمت داشتم.

۱ - من ۲ سال بسیجی فعال دارم (سال ۸۸ و ۸۹) اما بعد از سال ۸۹ وقتی رفتم دانشگاه دیگه پایگاه رفتن رو ادامه ندادم و دیگه نرفتم سراغش (حتی نمی دونم پرونده‌م راکده باطله ...). ضمنا یه گواهی شرکت در دوره مقدماتی دوم هم دارم (مربوط به همون سال ۸۹). آیا می‌‌تونم با این ۲ سال بسیج فعالی و این گواهی کسری خدمت بگیرم؟ اصلا چون بعد از سال ۸۹ دیگه پایگاه نرفتم کسری به من تعلق می‌گیره؟

۲- اگه می‌شه کسری گرفت، اینکه موقع اعزام سپاه یا ارتش یا نیروانتظامی بیفتم توی کسری گرفتن فرق می‌کنه؟

۳- آیا کلا میشه با بسیج کسری گرفت یا قانونش عوض یا لغو شده؟
    من همین قبل از عید کسری گرفتم . 40 ماه فعال داشتم به حساب شما باید حدود 3 ماه کسری میگرفتم ولی 5 ماه گرفتم! الانم قانون همینه و تغییری نکرده فقط سقف کسری تا 6 ماه هست!!
    شاید یکماه برا کسایی باشه که زیر 40 ساعت فعالیت صالحین داشته باشن؟؟!
    من برای آ.شرقی آخرین بار که یکی از دوستان مدتی قبل استفاده کرد باز به همین روال بود.

جالب این بود که اونقدر کش دادن سر مسایل مسخره که حدود 40 روز از کسری من پرید یعنی 40 روز بیشتر از زمانی که باید خدمت می کردم خدمت کردم.

فعالیت صالحین که اگه نداشته باشی حوزه قبول نمی کنه، جدیدا باید فعالیت صالحین داشته باشی و در فرم جای مخصوص برای خودش داره.
    دوستان ممنون از پاسخ‌های قبلی‌تون. یه سوال دیگه داشتم:

این فعالیت صالحین چی هست؟ دقیقا چه کار باید بکنیم تا جزو فعالیت صالحین حساب بشه؟ یعنی بدون فعالیت صالحین بمون کسری نمی‌دن؟ از کجا میشه فهمید فعالیت صالحین تو سوابقم دارم یا ندارم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اعزام مجدد هستم :

11. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شرمنده داداش به خاطر سوالات اخه من پوست چربی دارم خیلی شدید باید هر روز حمام برم وگرنه داغون میشم واسه همین پرسیدم..از هیچی شانس نیاوردیم که
    دوست عزيز نميدونم در چه يگانه و سازمانى اموزشى خواهيد داشت اما اين موضوع به امكانات يگان و پادگان مربوط ميشه بعضى از يگان خا حمام جداگانه دارند و مى توانيد هر روز استفاده كنيد برخى هم يك حمام بين چند يگان مشتركه و در روزهاى خاصى هر يگان سهم استفاده دارد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

13. 4 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام،دوستان من قبلا به مدت ۶۰ روز آموزشی رفتم و الان مجدادا تاریخ ۰۴/۰۱ باید برم پادگان آموزشی خاتمی یزد اما بهم گفتن دیگه آموزشی ندارم،
    سوالم اینجاست که:
    من که آموزشی ندارم میتونم موهام رو با چه شماره ای اصلاح کنم قبل رفتن؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •