خب پس یعنی هیچ لباس راحتی نبریم دیگه
یه سوال دیگه، حمام به چه صورت هست؟ یعنی میشه هر روز رفت حمام؟ یا ساعت خاصی داره![]()
خب پس یعنی هیچ لباس راحتی نبریم دیگه
یه سوال دیگه، حمام به چه صورت هست؟ یعنی میشه هر روز رفت حمام؟ یا ساعت خاصی داره![]()
سلام دوستان
پدرم به مدت 86 ماه در زمان جنگ در آبادان خدمت میکرده
دو تا از برادرام از این مدت استفاده کردن و معافی گرفتن . برای برادر بزرگتر 50 ماه کسر کردن و معاف شد و برادر وسطی هم با عوض شدن قانون 30 ماه کم کردن و معاف شد .
حالا سوال من اینه که من میتونم از باقیمانده این 86 ماه برای کسر خدمت استفاده کنم ؟
و اون 50 ماهی که برای برادر بزرگتر کم کردن هنوز 50 ماه حساب میشه یا 30 ماه ؟
اصلا چند ماه حضور در جبهه برای معافی لازمه ؟
ممنون میشم پاسخمو بدید
سلام
من پدرم سربازی نیروی انتظامی اهواز بوده کسی میدونه که آیا من میتونم کسری منطقه جنگی بگیرم ؟
آخه قبلن از یکی شنیدم که اهواز خودش جزو مناطق جنگی محسوب نمیشده
سلام دوستان
من بعد از 17 ماه خدمت توی شهر مزخرف کازرون با کلی دردسر تونستم نامه انتقالیم به اصفهان رو بگیرم. الان نامه از طریق فکس به تهران ارسال شده برای صدور امریه (ستوان 3 هستم). کسی میدونه چقدر طول میکشه تا امریه صادر بشه؟
بله زیر 6 ماه رسیدگی نمیشه و باید متولد 72 و با قبل باشید.
شما یه ساک ببرین، بعدا بین استحقاقی شما ساک نظامی هست که من بعد اون را استفاده میکنید.
دوست عزیز اون قانون قدیم بود، آخرین قانون طبق جدول مندرج در سایت نظام وظیفه هست و زیر 6 ماه تعلق نمی گیره برای بیش از 6 ماه هم طبق جدول حداکثر 9 ماه میشه استفاده کرد.
معمولا که نه همیشه این کار به ضرر افراد تموم شده و میشه.
شاید عقب انداخت مرخصی برای مدت کوتاهی خوب باشه و بشه مرخصی بیشتر گرفت ولی جمع کردن برای آخر دوره کاملا اشتباه هست و مطمئنا ضرر میکنید.
البته خیلی ها هم میگن جمع میکنیم ولی بعد اینکه رفتن میبینن که نمیشه موند.
تا جایی که ما دیدیم، در آموزش کلا حق درآوردن لباس نظامی حتی در زمان خواب به غیر از فرنچ را ندارید.
عین آفتابی هم اجازه نمیدن مگر اینکه در یگان در شرایط خاص، اکثرا تو خدمت کسانی که راهور و یا پلیس راه هستند از عینک استفاده می کنند.
اگه متولد 72 و ماقبل باشید و منطقه جنگی محسوب بشه و سوابق هم هنوز باشه بله میشه.
تمامی اماکن طبق مصوبات مشخص هست، باید پیگیر باشین.
همیشه گفتم این سوالات حاشیه ای هست، بچسبید به اصل قضیه.
حمام هم برنامه داره و طبق برنامه میشه استفاده کرد به غیر از قبل اذان صبج که آزاده.
اونطور که شما میگید در خوشبینانه ترین حالت 6 ماه میمونه یعنی 2 ماه کسر، البته باید برید و پیگیر باشین، در فرمی که میدن سوابق فرزندان قبلی زده میشه و می تونید ببینید چیزی برای شما می مونه یا نه.
شرمنده داداش به خاطر سوالات اخه من پوست چربی دارم خیلی شدید باید هر روز حمام برم وگرنه داغون میشم واسه همین پرسیدم..از هیچی شانس نیاوردیم که
دوستان ممنون از پاسخهای قبلیتون. یه سوال دیگه داشتم:
این فعالیت صالحین چی هست؟ دقیقا چه کار باید بکنیم تا جزو فعالیت صالحین حساب بشه؟ یعنی بدون فعالیت صالحین بمون کسری نمیدن؟ از کجا میشه فهمید فعالیت صالحین تو سوابقم دارم یا ندارم؟
اعزام مجدد هستم :
![]()
دوست عزيز نميدونم در چه يگانه و سازمانى اموزشى خواهيد داشت اما اين موضوع به امكانات يگان و پادگان مربوط ميشه بعضى از يگان خا حمام جداگانه دارند و مى توانيد هر روز استفاده كنيد برخى هم يك حمام بين چند يگان مشتركه و در روزهاى خاصى هر يگان سهم استفاده دارد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام،دوستان من قبلا به مدت ۶۰ روز آموزشی رفتم و الان مجدادا تاریخ ۰۴/۰۱ باید برم پادگان آموزشی خاتمی یزد اما بهم گفتن دیگه آموزشی ندارم،
سوالم اینجاست که:
من که آموزشی ندارم میتونم موهام رو با چه شماره ای اصلاح کنم قبل رفتن؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)