سلام وسایلی که میشه برد آموزشی رو توی پست های قبل نگاه کردم ولی مطمئنید که میشه ماشین اصلاح برقی یا موزر برد.
سلام وسایلی که میشه برد آموزشی رو توی پست های قبل نگاه کردم ولی مطمئنید که میشه ماشین اصلاح برقی یا موزر برد.
6 ماه پیش دقیقا من در به در دنبال پیدا کردن لیست وسایلی بودم که مورد نیاز آموزشی باشن.یه لیست بلند بالا تهیه کردم و همرو بردم که خیلیاش به دردم نخورد.
لذا برای عزیزانی که میخوان برن مینویسم گلچین اون لیست رو.اینا با احتمال زیادی نیاز همه میشه:
1.پاکت فریزر
2.لیوان پلاستیکی محکم 5تا.(همون لیوانایی که توش نذری میدن اما تا مچاله ش میکنید نمیشکنه فقط تا میشه...)
3.لیوان فلزی دسته دار
4.سوزن نخ
5.آجیل جات
6.شکلات
7.پیاز کوچولو و آبلیمو(بهترین درمان برای پیشگیری از سرما خوردگی و بقیه امراض رایج در آموزشی)
8.ناخن گیر
9.لباس زیر 3 دست
10.دستمال رولی
11.قیچی کوچک
12.چاقو میوه خوری و قاشق
13.قرص مولتی ویتامین
14.چسب زخم و بتادین
15.صابون خمیری(شبیه خمیر دندون ه,بزارین تو جیبتون همیشه همراهتون باشه)
16.حوله حمام کوچک
17. یک متر کش 1 سانتی
18.ماژیک واترپروف
19.پودر بچه(چون فصل گرماست و احتمال عرق سوز شدن هست در نواحی حساس...)
موزر هم میشه برد اما اگه بردین مواظب باشین بچه ها نفهمن اگه نه نوبت به خودتون نمیرسه...
Last edited by sepehrtaj; 13-06-2015 at 17:23.
حالا یه سوالی داشتم از دوستان.
پدر من بین سال های 62 تا 64 که موقع جنگ بوده در خرم آباد سرباز ژاندارمری بودن.آیا من میتونم بخاطر این قضیه برای کسری جبهه اقدام کنم؟
سلام
من اعزامی 1/4
پادگان المهدی بابل سپاه
می خواستم بدونم چطور جابه
محل سکونت تهران
دوست عزیز
اگر کسی تجربه یا اطلاعاتی، داشت تا حالا شما را راهنمایی کرده بود
در ضمن شما خودتان میگید هتل پس شرایطش خوبه ، به علاوه همش دو ماه انجا هستید پس سخت نگیرید
چرا ببر منتها مختصر و مفید..عینک افتابی اگر مربوط به بیماری چشمتون نباشه و صرفن از رو عادت میزنی پیشنهاد می کنم نبری..اره دیگه باید با لباس کادر حضور پیدا کنی...لباس شخصی تموم دیگه لباس رسمی و کادر حتی لباس راحتی
در صورتی که محل خدمت پدر شما جز مناطق جنگی محسوب بووده باشه به شما کسری تعلق می گیره...
خب دوستان کسی میدونه خرم آباد منطقه جنگی بوده یا نه؟
من دوستم پدرش خرم اباد بود کسری تعلق گرفت.....خرم اباد جز مناطق جنگی محسوب میشه....البته برای اطمینان بپرسید
زرد آلو خشک
انجیل خشک
قرص سرماخوردگی و چرک خشک کن
تقریبا همینا کافیه
تا یادم نرفته : سنجاق قفلی برای آنکادر کردن ملافه به تشک . از اون بزرگ هاش به تعداد زیاد . لازم می شه . کلا از شر آنکادر راحت می شید . من وسطای آموزشی یاد گرفتم اما عجب حالی داد . انکادر زیر 30 ثانیه بعد از بیدار شدن از خواب
Last edited by G U L D A N; 13-06-2015 at 22:08.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)