من نمی دونم تو محل شما سرعت 3g همراه آخر چه جوریه ولی با سیم کارت usim محدودیت حجم 20 گیگ تو 3 ساعت برا من تموم میشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من نمی دونم تو محل شما سرعت 3g همراه آخر چه جوریه ولی با سیم کارت usim محدودیت حجم 20 گیگ تو 3 ساعت برا من تموم میشه
مشهدم سرعت 4g دو مگابایت هست و محدودیتش هم 60 گیگ تو سه ساعت هست ولی خوب تو منطقه ما سرعت از 2 مگابایت بالاتر نمیره که تا به الان بالاترین سرعت اینترنتی که تو عمرم تو ایران دیدم همینقدره البته فکر کنم دوستانی بودن تو تهران و کرج که تا 7 مگابایت سرعت دانلود داشتن و همه چیز بستگی به شلوغی منطقه از لحاظ کاربر داره ولی معمولا سرعت دانلود ایرانسل زیر 1 مگابایت نمیاد تو نسل چهارم. مودم هم ندارم از یو اس بی تترینگ گوشی استفاده میکنم ولی اگه طولانی مدت بخواین استفاده کنین به باتری گوشی آسیب میزنه چون همش در حالت شارژ قرار میگیره. جالبه رایتل بزور 700 کیلوبایت سرعت میده البته طرح دانلود مثل همراه اول و ایرانسل نداره، نوترینو همراه اول هم استفاده نکردم نمیدونم چطوره ولی میدونم که میگن همراه اول سرعت اینترنتش خیلی پایینه.
Last edited by sorooshfm; 03-10-2016 at 20:07.
سلام
از این به بعد پست های بی ارتباط با آسیاتک پاک میشه
دوستان امروز بدون دانلود 1.5 گیگ حجم پریده کسی امروز ازش کم شده؟
راهی هست یشه بفهمید چه برنامه هایی حجم مصرف میکنن؟
دیگه دلیلی برای موندن تو آسیاتک نمی بینم
شبانه ندارد
پینگ فاجعه ، سرعت پیچ باز کردن افتضاح
محدودیت سرعت حتی از سرور داخلی آسیاتک
قیمت فوق العاده گران
حجم خوری
ترافیک گران
سلام
256 ساعت رایگان چند کیلوبیت سرعت دانلود میده؟ کسی اگه سرویس 256 داره لطف کنه بگه
به احتمال خیلی زیاد همون 256 یعنی 32 کیلوبایت ولی اگه خیلی خوششانس باشی سرعت درون شبکت محدود نباشه که بعید میدونم مخصوصا بعد از گرون شدن سرویسا
اولش یه فحش نون و آبدار باید به اینترنت ملی (محدود به زبان بیزبانی) داد دوم یه فحش دیگه به مایکی با این ویندوزش که هزار جور مرض داره و کاربر عادی فقط باید اعصابش خورد شه اگه ویندوزت 10 هست برو تو تنظیمات وای فای مربوطه و گزینه meterd connection رو فعال کن تا ویندوز حالیش شه نت مفت تو ایران وجود نداره
کاش این گزینه برای هر شبکه وای فای که وصل میشی به طور پیشفرض فعال باشه اگه اینطور بود 650 مگ اینترنت ایرانسلمو امروز نمیخورد.![]()
برنامه netlimiter را نصب کنید، با این برنامه هم میتوانید میزان مصرف برنامه ها را ببینید و هم دسترسی آنها به اینترنت را محدود یا قطع کنید.
مممنون دوست عزیز net balancer نصبیدم با وجود غیر فعال بودن اپدیت ویندوز و همه چی باز این svchost.exe میخاست دانلود کنه بلاکش کردم امیدوارم چیز مهمی نباشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)