دوستان ایرانسل در تمام شهرها بغیر از تهران، در نسل ۳ هم مکالمه HD داره.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دوستان ایرانسل در تمام شهرها بغیر از تهران، در نسل ۳ هم مکالمه HD داره.
Last edited by greatpouya; 18-11-2017 at 11:45.
منبع ؟؟؟؟؟؟؟
اینم سمنان
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سرعت آپلود چرا انقدر پایین تر هستش؟ من چون سیستم سرور هست نیاز دارم سرعت آپلودم بیشتر باشه. راهی هست بشه سرعت آپلود رو بیشتر کرد؟
پهنای باند ها که بالاتر بره سرعت آپلود بالاتر هم میره، فعلا سریعترین آپلود در ایران و جهان رو 4G هست، سریعتر از این دیگه باید فیبر نوری بگیرید.
سیستم من یه عنوان سرور فعاله یعنی قراره همزمان 5 نفر از سرتاسر دنیا بهش وصل بشن وحجم زیادی رد و بدل بشه واسه همین سرعت آپلود واسم مهم تره. فیبر نوری از چه شرکتی باید گرفت و حداکثر سرعتش تو تهران به چه سرعتی میرسه؟
دوست گرامی باید از مخابرات فیبر نوری با پهنای متقارن یعنی سرعت اپلود هم اندازه سرعت دانلود باشه
یا از شرکت های خصوصی پهنای اختصاصی با ایپی ثابت بگیرید
اصلا شما با فورجی نمیتونی همچین حرکتی رو بزنی
Last edited by MMDFullHD; 18-11-2017 at 16:34.
سر همین قضیه هست که کیفیت تماس بالاتر رفته
حالا vc هم کیفیت های بالاترش هست که واقعا صدای شفاف رو ارایه میده ولی این مشخصاتی که دادی HD نیست
تو اسکرین شات دوست دیگمون رو همراه volte رو vc ایش رو 28 هست اون HD هست
همچنین موقع تماس HD رو نشون میده
Last edited by MMDFullHD; 18-11-2017 at 16:31.
تنها مودمی که هم فرکانس های همراه و هم فرکانس اینترنت ثابت ایرانسل را پشتیبانی میکنه TF-i60 هستش که در نمایشگاه ایران تلکام رونمایی شد و الان روی سایت ایرانسل در دسترسه. ضمنا من مشترک وایمکس ایرانسل هستم که هنوز مودم جیبی خودم را در طرح تعویض رایگان با مودم اینترنت نسل چهار ثابت عوض نکردم. طرحی که من رو مودم داشتم یه مگابیت ماهانه نامحدود بود اما از سال 93 به بعد ایرانسل با تغییر در شرابط سرویس و اضافه کردن بندی به نام «فر یوس پالسی» یا مصرف منصفانه ضوابط جدیدی تعیین کرد که اگر مشترکان مصرف شون از حد معینی بیشتر می شد سرعت شون رو تا 128 کیلوبیت پایین می آورد و این مسأله کلی باعث اعتراض مشترکان وایمکس شد. الان هم در بسته های ساعتی همراه سه بسته به اصطلاح نامحدود یک ساعته و دو ساعته و سه ساعته هست که هر سه دارای سقف دانلود هستند. اینا رو از این جهت گفتم که اگر هم این طرح در ابتدا واقعا نامحدود باشه اما ایرانسل در هر شرایطی این حق را برای خودش قائله که برای سرویس هایی که اسما نامحدود هستند محدودیت و سقف اعمال کنه. این دو سرویس مورد نظر شما هم معلوم نیست که الان وقعا نامحدود هستن یا اسمی است و عملا سقف دانلود وجود داره.
Last edited by comet; 18-11-2017 at 17:08.
الان پس سریع ترین سرویس همون FTTH هستش؟ من الان با 4G ایرانسل 50-60 مگ سرعت دانلود دارم. این 100 مگی که میگن FTTH داره سرعت واقعی هست یا تبلیغاتی
میترسم بگیرم سرعتش از ایرانسل کمتر باشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)