در هر مرکز مخابراتی فرق میکنه وضعیت دانلود شبانه
یه جا مثل من 940 تا 1 مگ دانلود میده
یه جا دیگه حتی تو همین تهران که من هستم سرعت از 100 ببشتر نمیشه
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر مرکز مخابراتی فرق میکنه وضعیت دانلود شبانه
یه جا مثل من 940 تا 1 مگ دانلود میده
یه جا دیگه حتی تو همین تهران که من هستم سرعت از 100 ببشتر نمیشه
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما كه بله يك بار به خاطر سرعت شما خودكشي كردم خواستم ببينم رفيقمون هم اگه اينطوره كه ديگه پارس انلاين رو سرشون خراب كنم
من میخوام 128 نامحدود بگیرم چون مصرفم خیلی بالاست ، بعد از تمام شدن 15 گیگ سرعت دانلود 16k میشه ؟
256 نامحدود مخابرات داشتم 35k دانلودیم بود 3 ماهی 41 تومن میدادم 100 گیگ ترافیک مصرف میکردم حالا 128 نامحدود پارس جوابگو هست ؟
بعد از اتمام 15 گیگ سرعت روی 16 و کمتر میاد
كاربر گرامي 19 دی قم
ارتقاء تجهيزات
احترامأ بدینوسیله به اطلاع شما کاربر گرامی میرساند اين شرکت با رعايت مفاد قرارداد فيمابين تنها بمنظور افزایش سطح خدمات در راستای جلب رضایت مشترکین، در حال ارتقاء تجهيزات خود میباشد.
بدین منظور سرویس اینترنت ADSL شما، در روز یکشنبه 28 اردیبهشت از ساعت 9 صبح به مدت 5 ساعت دچار قطعی و اختلال خواهد بود.
بديهيست با همکاری شما کاربر گرامی ، افزایش سرعت ، ارتقاء امنيت شبكه و كيفيت پشتيباني خدمات را در سایه انجام اين تغییرات جامه عمل خواهيم پوشاند.
&nb sp;
با تشکر
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
كجا اين پيام گذاشتن چرا براي من نيومده منم 19 دي هستم
دوستان 2ماه پارس انلاین گرفتم. 1 ماه اول شبانه حدود 70gb دانلود کردم سرعتم روی 4Mb بود ولی بعد از اون سرعت شبانم شده سرعت اسمی سرویسم یعنی 256Kb.
شما هم محدودیت روی سرویستون اعمال شده ؟
ایمیلتون رو چک کنید
ایمیل کردن به همه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
نگاه كردم نيومده
كي برات ايميل اومده
يعني ميشه!!!!!!! يعني قراره پارس انلاين قم درست بشه![]()
درود.
بالاخره این پیام برای منم اومد:
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)