حالا فهمیدید چرا بالا اورده سرعتش رو به خاطر جشنوار بود از حالا تا شهریور هم سرعت بالا میمونه تا مشتری جذب کنه بعد تعداد افرادی که میرن سرتشون رو تست کن بالا بره تا بگن شاتل بهترینه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حالا فهمیدید چرا بالا اورده سرعتش رو به خاطر جشنوار بود از حالا تا شهریور هم سرعت بالا میمونه تا مشتری جذب کنه بعد تعداد افرادی که میرن سرتشون رو تست کن بالا بره تا بگن شاتل بهترینه
جالبه سرعت من که از حدود یک هقته ی پیش محدود شده.سرعتم ماگزیمم رو 10 هست .!!!
نمی دونم به چه چیز این شاتل رتبه دادن.حتما معیارشون تعداد مشترکین بوده نه کیفیت خدمات.![]()
وبسایت رگولاتوری نتایج رسمی رده بندی شرکت های PAP و SAP جشنواره ملی فاوا را پس گرفت + عکس
ICTna.ir - متن خبر رسمی روز گذشته روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص نتایج رتبه بندی اپراتورهای PAP و SAP بدون اعلام رسمی و یا انتشار اصلاحیه، بر روی وبسایت رسمی این سازمان اصلاح و نتایح رده بندی منتشر شده در آن حذف شد.
به گزارش خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) روز گذشته همزمان با روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی و پس از برگزاری نخستین دوره جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات یادواره شهید دکتر قندی توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وبسایت رسمی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور در خبری به نقل از مهندس رضوانی معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری نتایج رده بندی اپراتورهای PAP و SAP کشور را اعلام کرد.
در این خبر آمده بود: رگولاتوري امروز 27 ارديبهشت روز ارتباطات و فناوري اطلاعات (فاوا)همزمان با اولين جشنواره ملي ارتباطات و فنآوري اطلاعات رتبه بندي اپراتورهاي PAP و SAP را اعلام كرد. به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي حسن رضواني معاون نظارت و اعمال مقررات با بيان اينكه سر انجام بعد از 1500 نفر ساعت كار كارشناسي، امتياز اپراتورها بر اساس منطق رادار تعيين و در حوزه شركتهاي SAP ارتباطات ماهوارهاي سامان، آرين ماهواره ، پارس ارتباطات ، عصر ارتباطات بين الملل پارس كار ، توسعه ارتباطات فراست، ايران سولار و شركت توسعه سازه پاي به عنوان رتبه هاي اول تا هفتم مشخص شدند.
وي همچنين در ادامه گفت: شركتهاي آريا رسانه تدبير (شاتل)، پارسان لين ارتباطات( پارس آنلاين)، پيشگامان توسعه ارتباطات ، انتقال دادههاي رهام داتك ، داده پردازي فن آوا ، لايزر ، انتقال دادههاي آسيا تك ، ندا گستر صبا ، عصر انتقال دادهها، داده گستر عصر نوين و شركت كارا امين ارتباط به ترتيب رتبه هاي اول تا دهم را در شركتهاي PAP به خود اختصاص دادند.
اما عصر امروز این خبر بدون انتشار هیچ اصلاحیه یا توضیحی با تیتر "گولاتوري همزمان با اولين جشنواره ملي ارتباطات و فنآوري اطلاعات از اپراتورهاي PAP و SAP قدرداني كرد" باز انتشار شد که در آن با حذف نتایج رده بندی تنها به ذکر قدردانی از شرکت های PAP و SAP بدون ذکر جایگاه بسنده شده است.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تغییر متن خبر رسمی روابط عمومی این سازمان در خصوص اعلام نتایج رده بندی شرکتهای عرضه کننده خدمات اینترنت پرسرعت و ارتباطات ماهواره ای عملا نتایج جشنواره ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات را پس گرفته است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این دیگه چیه
از صبح تا الان بالای 50 بار نت قطع و وصل شده
الانم فقط با IE9 میشه اومد نت نه اپرا نه فایرفاکس و نه کروم هیچکدوم کار نمی کنند و aol هم لاگین نمیشه
جالبه با IE9 هم فقط چند تا سایت باز میشه !
این طرح 3 + 3 گیگ ترافیک رایگان تا چه تاریخی هست؟
خدایی این یه قضیه رو همیشه به من راستش رو گفتن. بعد از چند ماه ، هفته گذشته یه قطعی داشتم که گفت از سمت شاتله.
سلام بر همه
من هر شب سرعت دانلودم محدود به 5 کیلو بایته
دیگه خسته شدم اولا خیلی بهتر بود الان یه ماهی هست وظعیتم همینه
من مشترک اکو 1024هستم
منتظرم این دوره تمام بشم ا ز دست شاتل خلاص بشم برم پارس انلاین
از همه میخوام به خودشون بیان -شاتل عوض کنن-شاتل با سیاست کجدار مریض ما را گول می زند
به امید روزی که شعارشون این باشه=حق با مشتریه
تا 28 بود عزیز تموم شده
سلام
بله به دست من هم رسیده !
آقا یک مساله عجیب من نمی تونم سایت گوگل رو با شاتل باز کنم! مشکل از چیه؟
هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)