سلام.اینجا کسی اعزامی 4/19 نیست؟
سلام.اینجا کسی اعزامی 4/19 نیست؟
در موردپدافند سمنان حرف های زیادی میشه زد ولی خب بعضی چیزا اینجا نمیشه گفت پس اگر خارج از مسایل پایین سوالی داشتین خصوصی هستم....
1: یه لیسانسه تو 3 تا گردان امکان داره بیوفته که یکیش حال میکنه یکیش معمولیه و یکیش اذیت میشه و اینا شانسی نیست بلکه بر اساس حروف الفبا تو گردان ها تقسیم میشین
2: آب و هوای بسیار بدی داره و شب ها سرد و روز ها گرمه به صورتی که پادگان 40 کیلومتر از شهر دوره و وسط بیابان قرار گرفته هواش کاملا بیابانیه....
3 : اینکه چیزای بخواین ببرین بستگی به اخلاق و رفتار و طرز زندگیتون داره به طور مثال یکی وسواس و توسلف پادگان غذا نمیخوره پس باید برای خودش ظرف جدا ببره....یا امثال این ها ولی در کل اگه بساز با درجه بالا باشین با همون جیره پادگان هم میتونید روزگار بگذرونین ( البته قاشق یادتون نره)
4: زیاد فکر مرخصی نباشین چون اولا اونجا 1600 تا سرباز داره و نمیتونن زیاد مرخصی بدن و دوما همش آشنا بازیه مثلا طرف آشنا داره هر آخر هفته ( به جز 3 هفته اول ) میره مرخصی و یکی مثل من نداره دوتا 30 روز میمونه اونجا......
5: من تهرانی نیستم که برم میدون سپاه ولی چون شهر ما توی اون تاریخ 120 نفر اعزامی سمنان داشت مارو با اتوبوس فرستادن سمنان
6: تقسیمات افتضاحه به معنای کامل .......
مثال : از مشهد به کرمانشاه - از یاسوج به تبریز - از یزد به دزفول - از سمنان به همدان - از سمنان به جزیره سیری -----
کلا در پدافند آشنا بازی حرف اول میزنه
به ازای هر ماه 9 روز....مثلن 20 ماه مبشه 180 روز..![]()
0 درصد...شما اگر کد خوردین خدمتتون قطعی هست![]()
سلام
یکم در مورد نیروی دریایی سیرجان اطلاعات بدید لطفا
چند تا گردان داره؟ تقسیمات چطور هست؟
کسانی که اونجا بودن چه توصیه هایی دارن؟
و هرچیزی که در مورد این پادگان و دوره آموزشی در این پادگان می دونید
خیلی بارت رو سنگین نکنی بهتره..مختصز و مفید...در نظر داشته باشین دوتا پتو، چند دست لباس به همراه دو جفت پوتین و غیره....جیره استحقاقی می گیرین حتی لباس زیر جوراب و .....
تا میتونین محتصر و مفید![]()
سلام
دوستان، من آموزشی افتادم شهرِ خودم مالک اشتر ناجا اراک
...
بعد از ظهرا میزارن برم خونه؟
sent from my xiaomi redmi 2
تا چایی ک من میدونم تقسیماتش حوضه خلیج فارس هست...
اگر از مرخصی استفاده نکنیم پایان دوره میتونیم همه مرخصی ها رو یکجا بگیریم؟
در صورت داشتن پارتی شاید...در کل بعید میدونم اما اخرهقته ها این امکان وجود داره ...پنچ شنبه ظهر تا شنبه 6 صبح...خودم ک این چور بود توی پادگان نزدیک به شهر![]()
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)