تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3131 از 3745 اولاول ... 213126313031308131213127312831293130313131323133313431353141318132313631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,301 به 31,310 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه J!sSh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اونایی که شبانه آسیاتک دارن یه نظر بدن چجوریاست؟ سرعتش محدود میشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من قبلا اسیاتک داشتم
    پارس انلاین داشتم
    اینترنت مخابرات داشتم.
    و جدیدا هم به پیشنهاد یکی از دوستان در همین تاپیک صبانت گرفتم.
    روزی نیست که من به پشتیبانی صبانت زنگ نزنم هر روز یه داستانی با صبانت دارم.
    حاله دیگه حتی وقتی مودم رو هم خاموش میکنم در ساعات مختلف از حجم اصلی سرویسم کم میکنه
    مودم من فقط به کامپیوتر وصله وای فای مودم خاموش. اپدیت اتوماتیک ویندوز خاموش . اینترنت سکیوریتی فعال البته حواسم به اپدیتش هست نهایتا روزی 5 مگ اپدیت میکنه .
    نرم افزاری هم ندارم اوتو اپدیت کنه .
    سه روز وب گردی من شده 5 گیگ .
    پشتیبانی هم قبولدار نیست میگه مصرف داشتی.
    از بین شرکتهایی ک تا الان ازشون اینترنت گرفتم به ترتیب بد ها اول و بهترین رو اخر مینویسم.
    بدترین پارس انلاین سرعت کم و قطعی بسیار زیاد.
    صبانت هم تا الان افتضاح بوده هم سرعت دانلود روزانه و شبانه و هم مشکلاتی ک برام درست کرده.
    اسیاتک هم نسبت به دوتای بالا بدک نبود.
    مخابرات عالی بود در طول چند ماهی ک مخابرات داشتم شبانه رایگان سرعت بین 900 تا 1.1 مگ بود بدون قطعی.
    مسلما کیفیت اینترنت این شرکت ها به منطقه کاربر هم بستگی داره و بطور قطعی و یکسان نمیشه راجع به همه نظر داد. مثلا صبانت رو من دارم و صددرصد راضیم سرویس جشنواره گرفتم شصت گیگ یکساله شصت تومن میشه هر گیگ هزارتومن. سرعت روزم حدود یک مگابایت هست و شبانه هم بعد از محدود شدن شده 120 کیلو بایت که بازهم با توجه به پولی که دادم بد نیست ساعتی 400 مگ میشه دانلود کرد و پینگ خوبی هم داره با همین محدودیت یوتیوب و سایر ویدئو ها رو براحتی و بدون لگ میبینم. هیچگونه حجم دزدی هم تا حالا ندیدم دایم هم چک میکنم. شما هم بابت حجم دزدی میتونی یک نرم افزار اندازه گیری دیتای مصرفی رو سیستم نصب کنی یا مثلا یکروز کلا سیستم رو روشن نکن و فقط با دستگاه دیگری مثلا موبایل وصل شد بین بازهم حجم دزدی داری یا نه. روی مودم هم میتونی مک فیلتر بگذاری چون هک کردن وای فای کار سختی نیست. در مورد سرعت شبانه مخابرات هم بعید میدونم شرکتی در ساعات کاملا رایگان چنین سرعتی رو بدون محدودیت ارائه بده. یا کاملا رایگان نبوده و یا بعد از حجم مشخصی سرعت شبانه رو محدود خواهد کرد.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    Last edited by arsinn; 30-09-2016 at 14:39.

3. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

همانطور که گفتم فشار به اپراتورهای موبایل داره جواب میده و ایرانسل و رایتل بسته های پرطرفدارشون رو حذف کردن یا تغییر دادن همه اش هم برمیگرده به فشار شرکتهای اینترنتی،وگرنه الان هیچ اپراتور موبایلی و هیچ شرکت اینترنتی نمیتونه با ایرانسل رقابت کنه.

5. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

همانطور که گفتم فشار به اپراتورهای موبایل داره جواب میده و ایرانسل و رایتل بسته های پرطرفدارشون رو حذف کردن یا تغییر دادن همه اش هم برمیگرده به فشار شرکتهای اینترنتی،وگرنه الان هیچ اپراتور موبایلی و هیچ شرکت اینترنتی نمیتونه با ایرانسل رقابت کنه.
    احسنت همینه آسیاتکه و شاتل و ... عرضه ندارن سرعت و کیفیتشون رو بالا ببرین بقیه رو میکشن پایین کلا بعضی از ایرانی جماعت که بوی فرهنگ و شخصیت به مشامشون نخورده کارشون همینه.
    Last edited by android500; 01-10-2016 at 13:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

تا چند مدت پیش با سرویس 6 مگ صبحانه از 6 تا 10 صبح با سرعت 1000KB دانلود میکردم شب پیش تست کردم سرعت رو محدود کردند به طوری که به زور 250 می رسید با این وضعیت 1395 گیگ هیچ کاربردی نخواهد داشت و در سال هم با این وضعیت سرعت این حجم به پایان نمیرسد کلاه برداری بزرگ و قدیمی اسیاتک....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام ..
    دوستان شما هم توی پنلتون گیگ باکس 30 گیگ 30 روزه دارید؟
    میخواستم بدونم اگه الان سرویسمو تمدید کنم و یه گیگ باکس 30 گیگه بگیرم، تا 30 روز میتونم استفاده کنم ازش؟ یا یه داستانه دیگه‌ای داره؟
    30 گیگ 30 روز هستش

9. این کاربر از mehdi244 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تا چند مدت پیش با سرویس 6 مگ صبحانه از 6 تا 10 صبح با سرعت 1000KB دانلود میکردم شب پیش تست کردم سرعت رو محدود کردند به طوری که به زور 250 می رسید با این وضعیت 1395 گیگ هیچ کاربردی نخواهد داشت و در سال هم با این وضعیت سرعت این حجم به پایان نمیرسد کلاه برداری بزرگ و قدیمی اسیاتک....
    کلاهبرداری مگه شاخ دم داره !!! واسه من وسط روز از 20 کیلوبایت تا نهایتش میشه 120 میرسه . ایندفه میخام از اینترنت 3gهمراه اول استفاده کنم .شهرستان ما سرعتش تا یکونیم مگ هم میره چرا باید پولمو حروم کنم با این نت مزخرف .1395 قیق نه گیگ.[emoji17]

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. 2 کاربر از paket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کلاهبرداری مگه شاخ دم داره !!! واسه من وسط روز از 20 کیلوبایت تا نهایتش میشه 120 میرسه . ایندفه میخام از اینترنت 3gهمراه اول استفاده کنم .شهرستان ما سرعتش تا یکونیم مگ هم میره چرا باید پولمو حروم کنم با این نت مزخرف .1395 قیق نه گیگ.[emoji17]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    بسته هاش خیلی بصرفه نیست

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

احساس می کنم یه مدته تک کانکشنم سرعتش اومده پایین
    واسه شما هم هیمنجوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بسته هاش خیلی بصرفه نیست

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    تنها بسته معقول
    شبانه 2 تا 7 با حجم 20 گیگابایت 1000 تومان
    شبانه 1 تا 11 با حجم 30 گیگابایت 3000 تومان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •