آقا دستت درد نکنه
ایشالله تا چند قرن آینده جبران می کنم
فعلا 10-20 تایی طلبت!
آقا دستت درد نکنه
ایشالله تا چند قرن آینده جبران می کنم
فعلا 10-20 تایی طلبت!
من از ديروز غارت رو تو و21 اغاز كردم و از هر ريسورس تا الان 700 تا به دست اوردم كه مقدار كمي به حساب مياد تو هر حمله هم يك كشته ميدم .
سریعتر VHQ لول 5 بسازید و بعدش smithy بسازید تا بتونید Sword تولید کنید.
5 تا اسورد همراه شمشیرزن ها بفرستید دیگه توی حمله به ابندوند ها کشته نمیدید.
دست گلت درد نکنه.من مشتاقانه منتظرم.فقط من الان 253 امتیاز دارم.نمی شه یک روستا بدی همین حدود ها داشته باشه._چقدر پر رو هستم.)hellbrain666:می خوای یوزر و پسورد بهت بدم بیای پیش ما؟
mstf666 عزیز شما دقیقا کجای این ودپرلد 18 هستی.توی اون منطقه که زیر امضات زدی اصلا فقط 3 تا روستا فعال هست.
من توی ورلد 18 :
94/59
بابا ما داريم در مورد و 21 صحبت ميكنيم شما اگه ميخواي بيا ورلد 21 عضو شو يا پسورد يكي از روستاها رو از يكي از دوستان بگير و بياد تو و 21 كنار ما بازي كن ضمنا دوست خوبم پيشنهاد ميكنم حتما راهنماي پست اول رو دقيق بخون اگر هم ميخواي تو و 18 بموني بگرد تو كانتيننت كه توش هستي پر امتياز ترين قبيله رو انتخاب كن و بهشون نامه بده تا تو رو دعوت كنن .
ضمنا اوني كه تو امضاي مصطفي هست ورد 18 نيست بلكه ورلد 10 هست پيشنهاد ميكنم ورلد 18 رو ول كن بيا ورلد 21 .
world 21
south west
k64
ببین عزیز ما همه ورد21 هستیم !!!
بردیا اکانت بی مصرف من دارم میخوای غارتش کنی به تو هم فکر کنم 4ساعت با نیزه دار فاصله داشته باشه !!!
mbn373
راستی امین جان این اکانت هم موجوده ولی فعلا تو ترایب نیست نزدیک من و بردیا و آشنا و انتقام و چنتا دیگه هست یه نگاه بهش بنداز![]()
من ندیدم فکر کردم همان 18 هستش.
ایول امدم توی ورلد 21.بعد از مدتها.
443/685
carow
من 18 بازی نمیکنم
شما رو به گروه تریبال دعوت کردم.
مغز هر انسانی یک قسمت داره به نام اسپموفیز !!!!
برای اینکه اون قسمت از مغزت رو رشد بدی بیا توی گروه تریبال:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اکانت GreetOfDevil رو کسی نمی خواد بغل بردیا هم هستا !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)