خیلی ممنون از جوابهای سریعتون چقدر ما کاربر فعال داریم که به من جواب بدن !!!!
واقعا یه کمک خواستم.که هیشکی جواب نداد![]()
خیلی ممنون از جوابهای سریعتون چقدر ما کاربر فعال داریم که به من جواب بدن !!!!
واقعا یه کمک خواستم.که هیشکی جواب نداد![]()
وقتی سوالی بی جواب میمونه یعنی کسی جوابش رو بلد نیست و خوشبختانه اینجا هم مثل بعضی فروم های دیگه نیست و کاربرا اگه جواب رو ندونن پستی هم نمیدن (نه اینکه با بیان چیزهای بی ربط و بدون منبع بیشتر موضوع رو پیچیده تر کنند)
در مورد سوالتون اگه کنسول جیتگ نیست که خوب طبیعتا نباید بتونید از روی فلش بازی اجرا کنید یا با فلش بریزید رو هارد
رو کنسول شما (و من!) بازی تنها از روی دیسک اجرا میشه مگر بازیهایی که از XBL خریداری و دانلود میکنید
برای رایت هم البته 2.4
اگه دیسک یا رایتر کمتر از 4 ساپورت نمیکنه همون 4
سلام دوست عزیز
در مورد رایت بازی میتونم بگم که تمامی بازی ها باید با کمترین سرعت ممکن رایت بشند .
دوست عزیز اصلا با MAX نمیشه رایت کرد وسط کار dvd میسوزه ، اگرم بشه بازی تو ایکس باکس اجرا نمیشه .
بله همون 4/2 خوبه البته اگر دیسکتون این سرعتو ساپورت کنه .
سلام داش حامد... آره والا... اینا همش فکر منفعت و سود و جیب خودشونن.... اگه بچه تهران بودم خودم مشتری درجه یکت میشدم چون کارت خیلی درسته...
دوستان عزیز اینجا مبحث سوالات و مشکلات 360 هستش نه بازارچه،کلا خرید و فروش تویه P30 ممنوعه،به هر شکلی..............
هر جایی یه قوانینی داره،وقتی میرید اونجا و دارید از امکاناتش استفاده میکنید باید از اون قوانین پیروی کنید،P30 هم جزوه همون مکان هاس.....................
پس دیگه لطفا تکرار نشه،وگرنه بدتر برخورد میشه،موفق باشید................
مثل اینکه هر چی میگذره این انجمن بدتر میشه و کاربران فعال اون کمتر....
قدیما اینجا خیلی پربار و فعال بود ولی امروز....؟
سوال منم که فکر نمیکنم زیاد سخت باشه کسی نتونه جواب بده ؟
دوست عزیزه من سوال شما خیلی گنگ و کمیابه،فکر نکنم تو ایران کلا کسی به این مشکل برخورد کرده باشه،چون کمتر کسی پیدا میشه که برای آنلاین بازی کردم بره سراخه لایو و دردسراش.................
خوده من برای آنلاین PSN رو ترجیح میدم................
ولی در کل خدائیش سوال شما سوالی نیست که بچه ها هر روز باهاش برخورد کنن....................
دوستان خسته نباشید............
کنسولم lt3 و ورژنش 2.0.14719.0 هستش.الان بازیهایی مثل max payne 3 و spec ops:the line رو نمیتونم از روی هارد اجراشون کنم.تا نصبشون میکنم ارور میده.اگه به ورژن 2.0.15574.0 آپدیتش کنم عواقبی بدی داره یا نه؟ اذیت میکنه؟ نظرتون چیه؟
ممنون![]()
سلام
دوستان دیگه راهی وجود نداره تا بدون جیتک بازی رو فول بازی کرد؟
من i am alive رو ریختم ولی فقط تونستم بخش تریال رو بازی کنم
بازی قشنگی هستش ولی نمیشه فول انجامش داد
دوستان کسی پروفایل بازی i am alive رو نداره؟
سلام به همگی.
من یه مشکل تو لایو دارم:
1-من موقع تست کانکشن موقع وصل شدن به live اول همش وصل میشه بعد روی internet conection علامت تعجب میزنه!!! چیکارکنم؟؟؟
2- چه جوری باید با چی چی ان بریم تو live ؟؟؟
مرسی.![]()
Last edited by shayan2626; 30-08-2012 at 13:41.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)