نه روت نیست. چند وقت پیش میخواستم با کینگ روت بزنم که نشد. بیخیال شدم. مگه ربطی به روت داره این پیام؟
اصلا معلوم نیست از کجا میاد این پیام. ایرانسل هم فقط ریزکارکرد چک میکنه میگه نه خودت پیام دادی فعال کردی هرچی هم میگم حالیشون نمیشه و فایده نداره
نه روت نیست. چند وقت پیش میخواستم با کینگ روت بزنم که نشد. بیخیال شدم. مگه ربطی به روت داره این پیام؟
اصلا معلوم نیست از کجا میاد این پیام. ایرانسل هم فقط ریزکارکرد چک میکنه میگه نه خودت پیام دادی فعال کردی هرچی هم میگم حالیشون نمیشه و فایده نداره
Last edited by Pooya Rezaie; 12-11-2017 at 17:21.
موقع روت نرم افزار کینگ روت رو گوشی نصب می شه که خودکار تبلیغات نشون می دهد.از این بابت گفتم.
سلام دوست عزیز سیم تولکیت Sim Toolkit رو غیر فعال کنید
آقا این طرح جدید که میخوان سرعت رو کاهش بدن و حجم رو مثلا! نامحدود کنن اجباریه؟ چون واسه یکی من و کار من فقط سرعت مهمه و حجم زیاد مهم نیست! حالا اگه سرعت کم بشه و حجم بخواد زیاد بشه امثال من باید چیکار کنن؟
شامل اینترنت موبایلی نمی شه
الآن دیدم برای td-lte بسته های نامحدود آورده با سرعت 1 و 2 مگ من مودمم 4جی هست اگه یه سیم td-lte بگیرم و بسته نامحدودو فعال کنم میتونم از همین مودم 4جی استفاده کنم یا باید حتما مودم td-lte باشه؟؟؟
فقط بحث سرعت توی امثال speed test نیست!
سرعت باز کردن وب پیج هام هم پایینه!
الان که چک کردم پینگم هم افتضاحه!!
ببنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگ زجر کشم کرده با این وضعیت!! مثلا خیر سرمون خواستیم اینترنت پرسرعت استفاده کنیم!
بله؛ با lte td ایرانسل عموما این مشکلات با اختلال باز کردن پیج هست ولی گاهی واقعا خوب میشه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
اینم وضعیت سرعت اتصالم، همین الان! محدوده میدان ونک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الکی نیست راضی نیستم! ظاهرا به 4G وصلم، علامتش هست و خلاصه اتصال برقراره! اما اون وضع پینگم! اینم وضع سرعتم!!
به پشتیبانی زنگ زدم میگم اکانت منو محدود کردین؟ میگه نه آقا این چه حرفیه ما محدودیتی نداریم! خلاصه هیچ رقم جواب درست به من نمیدن!
من موندم و یه بسته 220 هزار تومنی که خریدم و اینم وضع سرعت و کیفیت 4جی من!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)