تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3130 از 3745 اولاول ... 213026303030308031203126312731283129313031313132313331343140318032303630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,291 به 31,300 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    من یه دو ماهی میشه از آسیاتک سرویس گرفتم ، قبلا های وب بودم اما از موقعی که سرویس گرفتم در بازکردن برخی سایت هایی که قبلا با های وب باز میشدن خطای Connection Time out میده حتی با k.e.r.i.o و اصلا سایت با هیچ حالتی لود نمیشه
    مخصوصا 90 در صد سایت های فیلتر مثلا سایت سابسین که مخصوصه زیرنویس هست لود نمیشه.
    ایا مال همه اینطوره یا فقط مال من اینطوره.
    این مشکل وقتی از طریق یک سایت واسط وصل میشم اتفاق نمی افته
    سلام.
    فکر کنم بخاطر تست سیستم جدید فـــــــیلترینگ هوشمند است.
    من هم بعضی زمان ها سایت سابسین همینطوری بازه. ( بدون فــیلترشکن) بعضی زمان ها با فــیلترشکن هم باز نمیشه.
    اما در حال حاضر، با فــیلترشکن سابسین باز میشه.

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.
    فکر کنم بخاطر تست سیستم جدید فـــــــیلترینگ هوشمند است.
    من هم بعضی زمان ها سایت سابسین همینطوری بازه. ( بدون فــیلترشکن) بعضی زمان ها با فــیلترشکن هم باز نمیشه.
    اما در حال حاضر، با فــیلترشکن سابسین باز میشه.
    عجب که اینطور. در مورد این مسئله، خبری ندارم ولی اگر اینطوری باشه شاید با دستکاری dns ها هست.

فکر کنم در این صورت راه حل پاک کردن کش dns یا ری استارت سیستم عامل یا بازکردن قندشکن قبل از بازکردن مرورگر ها باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

دوستان عزیز و گرامی من وظیفه ی خودم دونستم که همینجا اعلام کنم با راه اندازی فاز اول شبکه ی ملی اطلاعات اون قندشکن های قدیمی کانکشن پی پی تی پی دوباره کار میکنن یه ونه از اونا بخرین احتمالا مشکلتون حله

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خیر عکسا میاد ولی یه ۲-۳ دقیقه ای طول میکشه با فیلترشکن خیلی بهتر میشه با ایرانسل نمیفهمم عکسا کی میان انگار تو گالری گوشی داری سیر میکنی
    مشکل از تک کانکشنه که تک رقمیه تو تلگرام و اینستاگرام هم این مشکل هست یدونه فایل ۲ مگی رو من اصلا نمیتونم تو تلگرام دانلود کنم چون با سرعت تک رقمی دانلودش میکنه. این مشکل هم از زمانی که مرکزمونو بهینه کردن پیش اومده قبلا خیلی بهتر بوددشاید هم از فیلترینگه هوشمند و اینترنت ملی باشه که غیرمستقیم میگن از سایتای خارجی استفاده نکنین
    دقیقا، مشکل سرعت تخمی تک کانکشن آسیاتره! حالا بیا به این بی سوادا بفهمون تک کانکشن یعنی چه

آقا بیکاری مگه؟ زنگ نزن به 1544 اعصاب خودت رو خراب می کنی و با پول تلفن هزینه تمدید رو دوباره از دست میدی.

بجاش به سامانه 195 شکایت کن و مشکلت رو توضیح بده قشنگ.(با هر مدرک که داری)

پشتیبانی نفهم آسیاتک هیچوقت مفید نبوده ولی هروقت شکایت کردم به 195 مثل ... ازش ترسیدن و چندساعته مشکل رو رفع کردند.

ایشالا رفع شه مشکلت
    دقیقا!
    Last edited by WhiteHat; 30-09-2016 at 02:07.

5. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان...

من کرج میشینم،
    سرویس 128 شاتل بهمراه دانلود شبانه دارم. الان یه سالی بود استفاده میکردم سرعتو برام رو 8 مگ بسته
    بودن یعنی با 1 مگ دانلود میکردم. دانلود شبانشم با اینکه از ساعت 1-2 سرعت کلا تعطیل میشه ولی بعدش همون سرعته صبحا رو میده
    و شبی راحت 15 ، 16 گیگی دانلود میشد.
    تو این 1.5 ماه اخیر مصرفم یکم بالا بود نزدیک 500 ، 600 گیگ دانلود کردم تا اینکه یه روز صبح بلند شدم دیدم خیلی کمتر از همیشه دانلود شده
    بعد دیدم نامردا سرعتمو کم کردن و رو 2 مگ فیکس کردن یعنی سرعت دانلودم اومده رو 250 کیلوبایت و شبا 3 ،4 گیگ بیشتر دانلود نمیشه
    همچین جدیداً شبا نتمو یه محدودیتی گذاشتن که قطع و وصل میشه هی.
    زنگ زدم پشتیبانی گفت محدودیت از مرکز اعمال شده اگه میخوای سرعتت 8 مگ بشه سرویس 8 مگ بخر.
    الان موندم سر 2 راهی میدونم اگه سرعت بالاتر بگیرم مثلا اگه سرویس 1 مگ بگیرم سرعتم بازم رو همون 2 مگی که الان هست فیکس میمونه و مثه قبل بیشتر
    نمیده بهم.
    زده به سرم سرویس 8 مگ آسیاتک که ماه 32000 تومان میفته بگیرم دانلود شبانشم 2 تا 8 هست
    ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن سرعت شبانه آسیاتک چجوره؟
    ارزش داره بگیرم یا از شاتل سرعت بالاتر بگیرم شاید دلش بسوزه سرعتمو برگردونه؟
    خوشحال میشم میشم نظراتتونو بشنوم.
    اقا تو مسلمون نیستی. ماهی 500 گیگ ؟

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

سلام ..
    دوستان شما هم توی پنلتون گیگ باکس 30 گیگ 30 روزه دارید؟
    میخواستم بدونم اگه الان سرویسمو تمدید کنم و یه گیگ باکس 30 گیگه بگیرم، تا 30 روز میتونم استفاده کنم ازش؟ یا یه داستانه دیگه‌ای داره؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام ..
    میخواستم بدونم اگه الان سرویسمو تمدید کنم و یه گیگ باکس 30 گیگه بگیرم، تا 30 روز میتونم استفاده کنم ازش؟ یا یه داستانه دیگه‌ای داره؟
    سلام. بله گیگ باکس 30 گیگ 30 روزه را من هم دارم. اگر زمان کمی از سرویست مانده و این مقدار حجم را مصرف نمیکنی، حتما اول تمدید کن و بعد استفاده کن. چون گیگ باکس به دوره ی بعدی منتقل نمیشه.

- - - Updated - - -

سلام ..
    سلام. بله گیگ باکس 30 گیگ 30 روزه را من هم دارم. اگر زمان کمی از سرویست مانده و این مقدار حجم را مصرف نمیکنی، حتما اول تمدید کن و بعد استفاده کن. چون گیگ باکس به دوره ی بعدی منتقل نمیشه.

9. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

• رضا می‌گه:
      [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
      اما خیلی نامردی میکنه من که قبلا از ماکس نت استفاده میکردم خیلی سرعتش بد نبود با ۱ مگابیت به طور ثابت در شبانه روز سرعت ۱۴۰ الی ۱۵۰ متغییر بود . ولی بعد از اتمام قرار دادم با مکس نت بنا به تعریف آشنایان به شاتل روی آوردم (خدایا غلط کردم) ماجرا در اوایل بسیار جالب بود با ۱ مگابیت روزانه ۲۵۰ دانلود میکردم و شبانه رایگان ! ): ۱۳۰ (خیلی جالبه واسه شبانه رایگان هر ماه ۴ تومن هم میگیره ) اوج داستان بعد از یه هفته شروع شد … سرعت شبانه شد ۳ کیلوبایت از دیال آپ هم کمتر خب اولین بار فکر کردم اختلاله بعد شب بعد باز همون مشکل . زنگ زدم پرسیدم متوجه یه قانون شدم به نام سیاست مصرف منصفانه (که قبلا در سایت شاتل صغحه جداگونه ای داشته و ظاهرا فقط روی سرویس های نامحدود اعمال میشده که امروزه نه تنها اون صغحه مستقل رو حذف کردن بلکه این سیاست رو در شبانه رایگان!!! سرویس های محدود هم به اجرا درآوردن و تبدیل شده به یه تبصره که فقط هنگام خرید اینترنتی با فونت ۸ که فقط اشاره وری به محدودیت ذکر شده بدون آوردن هیچ گونه عدد و رقم) خدایا تو یه لحظه احساس کردم یه سطل آب سرد رو خالی کردن اون شب فکر میکردم فردا میرم نمایدگی شاتل تو شهرمون ( که از اونجا هم خریدم) هر چی از دهنم در می آد بهش بگم ( به من گفته بود که شبانه و روزانه با سرعت ثابت ۲۷۰ و بدون محدودیت دانلود دارید ) دیدم روش درستی نیست زنگ زدم بهش گفتم مرد حسابی تو به من یه چیز دیگی گفتی اما همچنان اصرار داشته هیچ محدودیتی نداریم ( میخواستم اون لحظه چند تا از اون آبداراش نثارش کنم ولی بدون خداحافظی تلفنو قطع کردم) من که تمام دانلودام رو واسه شب نگه میدارم حسابی از کوره در رفتم لاجر سپر بینداختم.
      راستی سرعت اینترنت شما چقدره ؟ از شبانه رایگان استفاده می کنید ؟ محدودیتی در شبانه رایگان دارید؟
      • admin می‌گه:
        سلام دوست عزیز . باید تعرفه های شاتل رو از روی سایتش خوب بخونی تا به مشکل برنخوری . الان شاتل تا خط ۵۱۲ رو با محدودیت شب میده یعنی اگر خط ۵۱۲ داشته باشی شی ها رایگان نیست و اگر بخواهی شب ها رایگان باشه باید هزینه بسته شبانه رو بپردازی . اما سرویس های بالای ۵۱۲ یعنی یک مگابایت و بالاتر شبانه رایگان دارند . در ضمن میدونید چرا شاتل سرعت شب رو پایین میاره چون شاتل ۲۲ گیگ برای یکسال ترافیک میده اما برخی دوستان ظرف یک هفته میخوان ۲۰ گیگ شبانه رایگان بگیرند . خوب این طوری شرکت ضرر میکند و بخاطر همین سرعت رو پایین میاره . ما خط آرت شاتل رو داریم و الحمدلله سرعت خط ما خوبه و حدود ۵ الی ۶ مگ هستیم .

• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• امیر عباس می‌گه:
      من خودم شاتل دارم
      راضیم

داره خودمونی میشه ehsan6239's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    من قبلا اسیاتک داشتم
    پارس انلاین داشتم
    اینترنت مخابرات داشتم.
    و جدیدا هم به پیشنهاد یکی از دوستان در همین تاپیک صبانت گرفتم.
    روزی نیست که من به پشتیبانی صبانت زنگ نزنم هر روز یه داستانی با صبانت دارم.
    حاله دیگه حتی وقتی مودم رو هم خاموش میکنم در ساعات مختلف از حجم اصلی سرویسم کم میکنه
    مودم من فقط به کامپیوتر وصله وای فای مودم خاموش. اپدیت اتوماتیک ویندوز خاموش . اینترنت سکیوریتی فعال البته حواسم به اپدیتش هست نهایتا روزی 5 مگ اپدیت میکنه .
    نرم افزاری هم ندارم اوتو اپدیت کنه .
    سه روز وب گردی من شده 5 گیگ .
    پشتیبانی هم قبولدار نیست میگه مصرف داشتی.
    از بین شرکتهایی ک تا الان ازشون اینترنت گرفتم به ترتیب بد ها اول و بهترین رو اخر مینویسم.
    بدترین پارس انلاین سرعت کم و قطعی بسیار زیاد.
    صبانت هم تا الان افتضاح بوده هم سرعت دانلود روزانه و شبانه و هم مشکلاتی ک برام درست کرده.
    اسیاتک هم نسبت به دوتای بالا بدک نبود.
    مخابرات عالی بود در طول چند ماهی ک مخابرات داشتم شبانه رایگان سرعت بین 900 تا 1.1 مگ بود بدون قطعی.

داره خودمونی میشه J!sSh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تست میکنم نتیجه رو اینجا اعلام میکنم
    تست کردم فایله 1 گیگابایتی تو 3 دقیقه منتقل شد به cloud بعدشم میشه دانلود کرد
    الان یه مشکل جدید دارم شاتل امروز دوباره سرعتمو کم کرد و رو 1 مگ فیکس کرده
    2 بار تو 1 هفته سرعتمو کم کرده

13. این کاربر از J!sSh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •