وزير مخابرات اعلام کرد:
اگر ايرانسل خدمات ناب دارد ما در مخابرات گاو داريم!!!!
وزير مخابرات اعلام کرد:
اگر ايرانسل خدمات ناب دارد ما در مخابرات گاو داريم!!!!
امروز من زنگ زدم به 140 در مورد اصفهان پرسیدم طرف گفت ما پیگیر هستیم این طور نیست که پشت گوش انداخته باشسم و سعی مونا داریم می کنیم که هرچه زودتر افتتاح شه و شهرداری سر نصب دکل نمیذاره ما نصب کنیم که چندین جلسه هم داشتیم با شهرداری.تا آخر شهریور کل ایران تحت پوشش میره انشا الله اصفهان هم تا اون موقع مشکلش حل شده.
من پرسیدم بهتر نیست ما مردم هم نامه بدیم و ما هم به نوعی پیگیری کنیم؟
گفت دستوری نداریم که مردم پیگیری کنند اما اگه خودتون می خواهین پیگیری کنید بکنید.
حالا برو بچ اصفهان میشه یه کاری کنیما! مثلا نامه بارونشون کنیم یا حضوری بریم شهرداری...
آقا ما امروز مثلا خواستیم یه سر بریم تو Gprs پوسما کند ! من آخرین بار هفته پیش بود رفتم و سرعتش خوب بود اما امروز واقعا بد بود.نکنه دوباره ارزون شد گندش درومده ؟!شماها امتحان نکردین ببینین برا شما چه جوریه ؟ من امروز امتحان کردم و واقعا بد بود !
آخر شهریور ؟! عمرا تا اون موقع کل ایران تحت پوشش بره !
يعني اين كه ايرانسل دارد با وعده هاي وسوسه انگيز بر سر ملت كلاه ميگذارد و با جايزه و پول آنها را ترغيب به خريدن محصولات خود ميكند تا بدين منظور به خواسته اصلي خود يعني فقط سودآوري برسد و در اين راه اگر حق ملت را هم تضعيف كند برايش هيچ اهميتي ندارد
منظورمم از جناب قلمبر رييس ايرانسل هست(آقاي قلمبر دزفولي)
و قلمها هم مردم هستند
يعني مردم با فكر جايزه ها ميان جلو و هنوز دستشون به جايزه ها نرسيده از سر و كمر و بيخ و بن قطع ميشن و همين طور ميان جلو و متوجه نميشن كه ايرانسل داره چه كلاه گشادي رو سرشون ميذاره
(يكي از همين گول خورده ها خودم)
مثلا همين اصفهان كه به قولي بچه ها توش 5000 تا سيم كارت فروخته اگه تمام 5000 تاشو اعتباري در نظر بگيريم
ميشه 150ميليون تومن كه تازه اين حداقلشه و مبلغ بيشتر از اين حرفاس
يا توي همين شهر خودمون با اين كه پوشش 100 درصده كه مشكلات فراواني داره كه بارها و بارها گفتمشون
پس من اومدم اين كاريكاتورو با كمك برادرم كشيدم تا يكمي حرصم خالي بشه
حالا كاريكاتوره چطوره؟
Last edited by XGAME; 04-06-2007 at 21:03.
مثل اینکه شنبه مسوول ایرانسل در اصفهان آقای کوشان با شهرداری اصفهان یک جلسه داشتند و شهردار گفته یا از دکل های اسپادان یا تالیا استفاده کنید و هر 2 شرکت اسپادان و تالیا هم موافقت کردند و از هفته آینده از دکل های این 2 اپراتور ایرانسل برای نصب تجهیزات استفاده می کنند فقط در برخی از مناطق اصفهان که برای پوشش از دکل های این 2 اپراتور استفاده شده Gprs ایرانسل قطع هست و نمی تونید استفاده کنید حالا دلیل فنی اینکار را نمی دونم . البته فعلا اینطور هست تا در آینده فکر دیگری بکنند . اریانسل هم قرار شده هر جا از دکل های این 2 اپراتور استفاده کرد به آنها اجاره ماهانه بده ...
یعنی از هفته آینده شروع می کنن واقعا !!
ولی خدا وکیلی یه چیزی بهتون بگم بعضیاتون میدونید بعضیا هم شاید ندونن همه اینها از اپراتور اول تا این دو تا اپراتور دیگه فقط فقط پول میگیرن یعنی تو این کشور اینطوریه همین افغانستان بغل ما 3 تا اپراتور داره فقط یه سرچ بکنید ببینید چه امکاناتی داره این افغانستان که تا همین دیروز ویرانه بود
الان دقيقا 3 روزه كه mms در بيشتر جاها قطعه يا دچار اختلال شده . من فكر مي كنم كه دارن سيستمشو درست
مي كنن . يعني بشه باهاش فيلم و صدا هم فرستاد . اگه اين طور بشه چه عالي ميشه .
همچنين لااقل سمت خودمون (غرب تهران) سه شبه كه از ساعت 8:30 تا 11:30 اين حول و حوش
اصلا نميشه با كسي تماس گرفت و نه مي شه sms زد ، نمي دونم دارن چي كار مي كنن
آنتن دارم ولي اصلا نه مي شه تماس گرفت ونه اس ام اس زد،
بچه ها برا شما اينطور كه گفتم نيست؟؟؟
بچه ها يه سئوال ديگه ؟ قبلا كه mms مي فرستاديم مثلا يه متني كه مي نوشتيم اگه 1 كيلو بايت مي شد
3 تومان هزينه كم مي كرد . حالا تو تعرفه جديد mms زده كه هر ام ام اس 32 تومان .اين يعني چي ؟
يعني اگه يه ام ام اس 2-3 كيلو بايت هم باشه 32 تومان كم مي كنه ؟ كسي مي دونه ؟
اگه اينطوري باشه ديگه نمي صرفه باهاش متن فرستاد .
بازم قبل از اين كه جواب بدين تعرفه ها رو خوب نگاه كنيد چون gprs رو با mms جدا كرده و گفته كه
gprs كيلوبايتي 15 ريال و هر mms مي شه 32 توان
حالا لطفا جواب بدين![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)