سلام بچه ها
اگه کسی سیستم مورد نیاز برای شاهزاده ایرانی 2 را داره بگه
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
سلام بچه ها
بیا اقا مجید دستت درد نکنه نظرت هم بده لطفاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hshak2006; 30-03-2008 at 13:47.
اين هم يه فولكس واگن كه توي ايران هم هست .
از قابليت هاش ميتونم بگم :
_ اسپرت شدن اونم با رينگ و سپر و چراغ و باله و ديگر وسايل بصورت اختصاصي ( توي فايل دانلود هست )
_ گرافيك بالاي خودرو و داخل آن
_ سرعت و هندلينگ مناسب
_ اين ماشين به طوريه كه وقتي ببرينش توي گاراژ براي اسپرت كردن ميتونين وقتي سپر عقبي رو عوض مي كنين چراغ رو هم عوض كنين كه اين توي تصوير بالا و آخريش تصاوير سمت چپ و راست ديده ميشه .
================================
پسورد فايل فشرده :حجم : 4.26 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك دانلود فايل :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به تاپیک مخصوصش برین، بهتون جواب میدن. اینجا انجمن هک و ادیت بازی و تاپیک GTA Sanandreas هست.سلام بچه ها
سلام
واقعا زحمت کشیدین
فقط تو رو خدا کمک کنید
من اصلا نمیتونم هیچ کودوم رو دانلود کنم
میشه تمام ماشین ها و هر چیز ایرانی رو یکی کنین بعد یه هاست معتبر که بشه دانلود کرد بذارین؟
به خدا دعاتون میکنم :(
سلام ممنون از زحماتي كه ميكشين
بچه هاي انجمن سه بعدي چيزاي جالبي با مكس ميسازن از اونجا هم استفاده كنين مثل همين ماشين پيكانه يا چيزاي ديگه مثل اينا :
وسايل جنگي
BMW موست وانتد
Last edited by starpars; 30-03-2008 at 15:49.
هركاري كردم توي mid.net و ifile.it آپلود نشد نميدونم چرا ؟؟؟؟ برا همين توي اكنات خودم برات آپلود كردم .اسلحه هاي جديد و زيباييه هركي اسلحه هاش كاملا دستنخوردست دانلود كنه كه تا چند روز ديگه حذفش ميكنم ...
بفرماييد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadrezams; 30-03-2008 at 15:46.
اینم آموزش.
![]()
سلام . من بعد از مدتي باز مزاحم شدم.
كسي نميدونه كه cables.txd توي gta3.img وجود داره يانه. اگه وجود داره التماس ميگنم يكي بذاره. بازيم به هم ريخته.![]()
Last edited by behzad1374; 30-03-2008 at 17:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)