تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 376 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal-4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    مودم من TP-Link 8811 هست. پورت فوروارد هم کردم. میخوایم (من + برادرم) از اینترنت روی دو تا پی سی همزمان استفاده کنیم (من دانلود از تورنت و اون هم wow آنلاین)
    یکی رو با lan و اون یکی رو با usb وصل میکنیم (مودم رو منظورمه)
    اونی که لن هست وقتی که با utorrent پورت رو تست میکنم همیشه قرمز هست ولی اون usb اصلا تغییر نمیکنه و همیشه سبز میمونه. با توجه به این نکته که بالا هم گفتم پورت فوروارد کرده بودم

از طرفی هم مجبورم که برای دانلود از تورنت فقط از اونی استفاده کنم که با لن وصل شده
    راهی هست که بشه پورت رو درست کرد که برای lan هم همیشه سبز باشه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بله منظورم ترکر خصوصیه. میشه لطف کنید به جای اینکه بنویسید باسه بنویسید واسه آخه یاد عباسه میافتم. میگم هر روز یکبار یک سر بزنی کلی آدم رو می تونی دعوت کنی واسه اینکه هر ماه ثبتنام رو به مدت 24 ساعت باز می کنند.
    نکته دیگه Demonoid ترکر خصوصی نیست فقط یک سایت خصوصیه واسه همین به ratio شما کاری نداره چون اصلا pass key نداره. پس برو و دانلود کن با خیال راحت. البته این موضوع بعد از باز شدن مجددش اتفاق افتاد که تقریبا یکسالی میشه/

خوب واسه کاهش هزینه هست دیگه که ip نخرند الان خود مخابرات تهران داره این کار ور میکنه. پس با v pn هم نتونستی تست کنی از رزمجو مگه نگرفتی واسه تست؟

آهان دقیقا درسته طرف میگفت میکرو تورنت من یادمه مربوط به شیمی نمیشد هواسم به یکاها نبود. میکرو/ نانو / پیکو:

این هم به فارسی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درسته خصوصی نیست ولی هنوز اولویت دادن بر اساس نسبت ratio مثل عمومی ها است و اگر بخوام همینجور بزارم دانلود بشه سرعتم میره زیر 5 کیلوبایت در نهایت.
    الان تو دمونویید من ratio ام 0.9 هست که وقتی لازم شد راحت بتونم دانلود کنم.
    تو عمومی ها هم همه رو سعی می کنم به بالای 0.4 در بدترین حالت ( که حجم فایل خیلی زیاده ) برسونم.
    ( محض اطلاع سرعت ارسال من در بهترین حالت 4 کیلوبایت می تونه بشه)
    سلام
    مودم من TP-Link 8811 هست. پورت فوروارد هم کردم. میخوایم (من + برادرم) از اینترنت روی دو تا پی سی همزمان استفاده کنیم (من دانلود از تورنت و اون هم wow آنلاین)
    یکی رو با lan و اون یکی رو با usb وصل میکنیم (مودم رو منظورمه)
    اونی که لن هست وقتی که با utorrent پورت رو تست میکنم همیشه قرمز هست ولی اون usb اصلا تغییر نمیکنه و همیشه سبز میمونه. با توجه به این نکته که بالا هم گفتم پورت فوروارد کرده بودم

از طرفی هم مجبورم که برای دانلود از تورنت فقط از اونی استفاده کنم که با لن وصل شده
    راهی هست که بشه پورت رو درست کرد که برای lan هم همیشه سبز باشه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    باز این مودم 8811 .....
    تو دفتر چه اش اطلاعات بدرد بخوری در این مورد پیدا نمی شه

تو بخش پورت فوروارد کردن جایی باسه تنظیم دستی پورت ها باسه هر ip کامپیوتر که ست کردی داره؟
    چون بعضی مودم ها امکان اینو دارن که باسه هر ip اختصاصی یک تعداد پورت رو باز بزارن.....( البته این مودم رو نمی دونم .....)

پ ن:
    این مودمه جدیدا رو بورس شده؟؟؟؟؟؟؟

پ ن 2:

سایت TP-Link هم باز مشکل نمایش پیدا کرد باسم......

3. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا تورو خدا نگین بی ربطه الان بحث سر مودم بود . این TP-LINK همون D-Link هست که چین میزنه؟ یا کلا یه برند دیگه است؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal-4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

@ zed2
    ممنونم. ولی کاملا منظور شما رو متوجه نشدم
    من valid ip ندارم. تو network connection، از قسمت internet protocol اون کانکشنی که برای مودمم ایجاد میشه به صورت دستی یه سری آی پی وارد کردم که برای هر دو کامپیوتر هم یکسانه!
    قبلا هیچ وقت نمیشد که همزمان مودم به دو تا پی سی وصل کنم و زیاد در بند ِ آی پی متفاوت اینا نبودم
    به نظر شما اگه این آی پی رو تغییر بدم و برای هر پی سی یه پورت جداگونه فوروارد کنم (تو utorrent)، مشکل حل میشه؟

تنظیمات مودم هم به این شکله. حالا دقیقا نمیدونم منظور شما چی بود:
    کد:
    ج.پ.ن: من بی تقصیرم . قبلا tp link 8816 داشتم که خراب شد، رفتم شرکتی که ازش adsl میگیرم، اینو بهم داد.

ج.پ.ن2: برای من نیز ...

================

@ Milad_4171
    فک نمیکنم!!
    tp link رو من گرفتم 24 تومن
    d link اگه اشتباه نکنم حدود 45 تا 50 تومنه

6. 2 کاربر از Arsenal-4ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

دوستان من برنامه µTorrent رو دانلود کردم و فایل های تورنتی رو که می خوام رو بهش میدم ولی هیچ کاری نمیکنه و میزنه در حال دریافت و درجش پر نمیشه مشکل از چیه
    adsl امم 128 مخابرات هست
    اگه میشه راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه serhossien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    منظومه شمسی!

8 سوال: نحوه افزایش سرعت دانلود تورنت

دوستان اول این عکس رو ببینین:
    کد:
    حالا، اعدادی که زیر سیید و پییر نوشته شدن به چه معنی هستن، هم عدد توی پرانتز رو می گم و هم عدد بیرون از پرانتز؟ و چه طوری میشه سرعت دانلود مون رو بالا ببریم (سرعت اینترنت من 128) ولی همش 10کیلو دانلود دارم تازه اون تو لحضه ای که بجز تورنت هیچ نرم افزاری دیگه ای پهنای باند رو مصرف نمی کنه.

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

کد:
    حالا، اعدادی که زیر سیید و پییر نوشته شدن به چه معنی هستن، هم عدد توی پرانتز رو می گم و هم عدد بیرون از پرانتز؟ و چه طوری میشه سرعت دانلود مون رو بالا ببریم (سرعت اینترنت من 128) ولی همش 10کیلو دانلود دارم تازه اون تو لحضه ای که بجز تورنت هیچ نرم افزاری دیگه ای پهنای باند رو مصرف نمی کنه.
    منم عین شما.128سرعت 10.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا تورو خدا نگین بی ربطه الان بحث سر مودم بود . این TP-LINK همون D-Link هست که چین میزنه؟ یا کلا یه برند دیگه است؟

این ها دو برند جدا هستن و هر دو در زمینه شبکه کار می کنن
    فکر کنم D-Link سال 1986 تاسیس شده
    TP-LINK سال 2005 تاسیس شده ( البته به تاریخش شک دارم ...شاید اشتباه ترجمه کردم اینو)
    @ zed2
    ممنونم. ولی کاملا منظور شما رو متوجه نشدم
    من valid ip ندارم. تو network connection، از قسمت internet protocol اون کانکشنی که برای مودمم ایجاد میشه به صورت دستی یه سری آی پی وارد کردم که برای هر دو کامپیوتر هم یکسانه!
    قبلا هیچ وقت نمیشد که همزمان مودم به دو تا پی سی وصل کنم و زیاد در بند ِ آی پی متفاوت اینا نبودم
    به نظر شما اگه این آی پی رو تغییر بدم و برای هر پی سی یه پورت جداگونه فوروارد کنم (تو utorrent)، مشکل حل میشه؟

تنظیمات مودم هم به این شکله. حالا دقیقا نمیدونم منظور شما چی بود:
    کد:
    ج.پ.ن: من بی تقصیرم . قبلا tp link 8816 داشتم که خراب شد، رفتم شرکتی که ازش adsl میگیرم، اینو بهم داد.

ج.پ.ن2: برای من نیز ...

================

@ Milad_4171
    فک نمیکنم!!
    tp link رو من گرفتم 24 تومن
    d link اگه اشتباه نکنم حدود 45 تا 50 تومنه
    من ip ارتباطی با اینترنت رو منظورم نبودم
    منظروم ip شبکه داخلی که بین مودم و دو تا کامپیوتر هست رو منظورم بود که ip های سیستم ها رو تو بخش فایروال وارد کنی و باسه هر ip تنظیمات رو وارد کنی شاید حل شه ( البته اگر مودم ساپورت کنه این قابلیت رو )

در جواب سوالت احتمالا شاید بتونی اینجوری حل کنی

تصویر رو دیدم (ممنون گذاشتی )
    ببین با اضافه کردن یک مجموعه پورت جدید در کنار قدیمی و عوض کردن شماره server ip address می تونی درست کنی؟

پ ن: بدترین مودم هارو باسه تنظیمات هستن این جور مودم ها که یک usb دارن و یک lan معلوم نیست باسه چه هدفی ساختنش

دوستان من برنامه µTorrent رو دانلود کردم و فایل های تورنتی رو که می خوام رو بهش میدم ولی هیچ کاری نمیکنه و میزنه در حال دریافت و درجش پر نمیشه مشکل از چیه
    adsl امم 128 مخابرات هست
    اگه میشه راهنماییم کنید.
    دقیقتر توضیح بده
    و این راهنما رو هم بخون
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251561
    کد:
    این مطالب اولیه و راهنمایی هاشو رو بخونین تا اطلاعات اولیه دستتون بیاد ( جواب سوالتون هم توش هست)
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251561
    و فقط باسه توضیح بیشتر عدد داخل پرانتز تعداد کل نفراتی که ان خصوصیات رو دارن و توسط نرم افزار پیدا شده و عدد خارج پرانتز تعدادی که نرم افزار باسه تبادل اطلاعات الان بهشون وصل است.
    بخش سوم هم سرعت دانلود.

11. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid.7128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یه سوال ابتدایی دارم، وقتی اینتورنت چی از کتمپیوتر ما میغرسته به اینترنت؟ (همین که آپلود میکنه چیه؟)

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

یه سوال ابتدایی دارم، وقتی اینتورنت چی از کتمپیوتر ما میغرسته به اینترنت؟ (همین که آپلود میکنه چیه؟)
    فایل های تورنت معمولا به قسمت های کوچک تقسیم میشن.(مثلا 4 مگ 4 مگ).برای مثال یه فیلم 700 مگی تقسیم میشه به 175 قسمت 4 مگی.
    شما وقتی یکی از این قسمت ها رو میگیری مجبوری در مقابلش برای کسایی که اون قسمت رو ندارن آپلود کنی.

14. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •