سلام
خوب بود واسه تنوع
رادیانس پیشنهاد میشود
و بعدش
چین کامل
سلام
خوب بود واسه تنوع
رادیانس پیشنهاد میشود
و بعدش
چین کامل
خوشگل من ديگه از حرفا نزنيا سپتر آقانيم چيه آخه اگه ميخواي مانا بره بالا براش Manta جم كن در ضمن براي اين هيرو همون ژول مير جم ميكنن بعدش هم كيريتيكال و سيتنيك جم ميكنن
در ضمن تو لول 6 به بعد كه مانا نميخواي خودش پولش رو درمياره يه ژول مير هم ببندي كه ديگه
...
ببينم كسي از شماها پليري بنام Ire رو ميشناسه ؟
ميخوام نظرتون رو در بارش بگيد
من که فکر میکنم موضوع خوبی واسه سر کار گذاشتن دیگران نیست
راست میگه دیگه
من هم فکر میکم که واقعا موشوع بیخودی واسه بحث
اخرین مپ AI دوتا رو کی داره من یکی امروز کرفتم نوشته بود DotA_Allstars_6.48_AI_v1.4 اما تو بازی همون 6.43
نوشته ولی هیروهای 6.48 رو داره یه ایرادی هم که داره لول بعضی ها رو کلا سبز نشون میده کسی نسخه کامل و درستشو داره
واخرین نسخه AI چی؟
بابا اساتید منظوره من فقط پیام بازرگاتنی بود خالا چرا غاقی می کنین !!!!!!!!![]()
بهترین مپ ای آی که من بازی کردم DotA Allstars v6.43b AIplus v1.4 بود
سلام
در جواب شما باید بگم که شما دوست من اون مپی روکه به عنوان ِDota AllStars 6.48 AI دانلود کردید در واقع همون مپ ِDota AllStars 6.43 AI-plus هستش که به 6.48 تبدیل شده و فعلا چیزی به عنوان Dota AllStars 6.48 AI وجود نداره![]()
2- راجع به این که میگید هیروها درست کار نمیکنه و به جای ایکونهاشون یک مربع سبز هستش هم باید عرض کنم که این نسخه ای که شما دانلود کردید نسخه ازمایشی این مپ هستش و برای بازی مناسب نیست چون خیلی باگ داره از جمله همین سبز بودن ایکون هیروها در حال حاضر نسخه کاملی از مپ Dota AllStars 6.48 AI-plus در دست نیست
اما سازندگان مپ ( RGB---Lazifiend ) درحال کامل کردن این نسخه و رفع باگهاش هستند و 50% از کارشون ظاهرا تموم شده و تا چند وقت دیگه شما میتونید نسخه جدید و کامل مپ رو دریافت کنید .
پیشنهاد من در حال حاظر استفاده از همان مپ قدیمی و معروف ِDota AllStars 6.43 AI-plus
هستش . اخرین مپ Ai هم Dota AllStars 6.49b AI با وجود کامل بودن در هنگام انجام بازی لگ
زیاد میزنه ولی میشه بازی کرد موفق باشید![]()
Last edited by MARSHAL_AOL; 09-12-2007 at 17:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)