چون شرکت عوضی Nvidia ، آی پی های ایران رو بسته، ممکنه مجبور بشی با ف ی ل ت ر شکن دانلود کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون شرکت عوضی Nvidia ، آی پی های ایران رو بسته، ممکنه مجبور بشی با ف ی ل ت ر شکن دانلود کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aa12; 01-04-2013 at 09:52.
صفحه مادربورد شما
راه انداز تراشه مادربورد ( شبکه و ... )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه انداز صداکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد می کنم ویندوز هفت یا هشت نصب کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر ویندوز هفت یا ویندوز هشت نصب کنی، خودش بسیاری از راه اندازها رو نصب می کنه و بقیه رو هم توی ویندوز آپدیت برات میاره که نصب کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aa12; 31-03-2013 at 12:58.
سلام
عکس رو دوباره بذار . اول نام مدلش کلمه eye و یک عدد سه رقمی بعدش داره ، اونو بگو . حتمن زیر وبکم نوشته
دوست عزیز aa12
بی زحمت یک نگاهی هم به پست ما بنداز
خیلی مخلصیم.
براي مودم شما تا ويندوز xp درايور ريليز شده
سلامت باشی
من گشتم برات اما آخرین راه اندازی که داره ، واسه XP هستش . حالا من ایمیل فرستادم واسه شون که اگه چیزی هست بفرستند ، اگه جواب دادند ، میذارم برات
معمولا راه انداز سخت افزارهای اینجوری رو Windows Update می ذاره . امتحان کردی تا حالا ببینی ؟ از Control Panel
راه انداز واسه ویندوز هفت نداره![]()
سلام
وقتی میخوام از سایت nvidia کارت گرافیک رو اپدیتش رو بگیرم 14/15 تا گزینه میاره که تاریخ های مختلفی داره ... نزدیکترین تاریخشو دانلود کنم رو سیستم نصب میشه؟ فرقی نمیکنه؟ 95MG هستش گفتم اول خاطرجمع بشم که کار میکنه بعد دانلود کنم.
ممنون.
مدل کارت گرافیک ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)