تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 400 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه ormax1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این موضوع فیزیک هست .
    شما میتونید بطور عملی یک تست انجام بدین .
    یک مودم رو بگذارید وسط که مثلا USB داره و یا به یک کامپیوتر با کابل وصل هست و فایل شرینگ روی اون انجام بدین.

حالا با چند دستگاه موبایل و یا چند لپتاپ به مودم مورد نظر وصل بشید و سعی کنید یک فایل حجیم رو کپی برداری کنید .
    اگر به فرض لپ تاپ ها و مودم هرکدام دو کانال داشته باشند ، اگر با یک لپتاپ شروع به دانلود کنید حداکثر 300مگابیت خواهید داشت، اگر لپتاپ دوم را متصل و شروع به دانلود کنید، این سرعت به دو تقسیم خواهد شد و همینطور اگه هرچه تعداد بیشتری دستگاه رو به مودم متصل کنید، سرعت برای تمام مصرف کننده ها کم و کمتر خواهد شد و این سرعت 300 مگابیت بطور کلی تقسیم خواهد شد.

امتحان کردن این موضوع ساده هست و میتونید بسادگی این موضوع را متوجه بشید، علتش پرشدن ترافیک اون فرکانس هست.
    حتی شما وقتی یک تلفن بیسم کنار مودم خودتون میگذارید که حدودا در همون فرکانس کار میکنه ، بشدت سرعت شبکه شما رو تحت تاثیر قرار میده.
    همینطور شما برای من نگفتید که اگه سرعت مستقیم به آنتن ها بستگی داره، چرا مودم من با سه تا آنتن، همچنان مثل یک مودم دو آنتنه سرعت داره ؟

من مدرک MTCWE دارم و رادیو ها و چندین لینک و ارتباطات هوایی برقرار کردم، وقتی یک لینک نقطه به نقطه برقرار میشه، حداکثر پهنای باند اون فرکانس در اختیار یک نقطه قرار داره، اما حالا اگه همون لینک رو بخوایم به یک نقطه سوم وصل کنیم، بطور کلی سرعت نیم میشه و تنها راه برگرداندن سرعت به حالت اول اینه که بجای استفاده از سه تا رادیو، چهارتا رادیو استفاده کنیم و اتصال یک نقطه به چند نقطه را مجدد به اتصال یک نقطه به یک نقطه تبدیل کنیم.
    حتی در این حالت هم اگه فرکانس هر دوتا لینک با هم یکی باشن و تداخل ایجاد بشه، باز سرعت نیم میشه و حتما باید از فرکانس های متفاوت استفاده بشه.

فاصله بیشتر اما منظور چیه، حدس زدم متوجه اون نشید
    ببینید هرچه فاصله و موانع بیشتر بشه، قدرت سیگنال کاهش پیدا میکنه و لینک کوچکتر میشه و پهنای باند اون کم میشه
    این درحالی اتفاق می افته که تمام توان یک فرکانس هنوز پر نشده ، بنابراین کنار این لینک وقتی چند لینک دیگه با همین پهنای باند محدود زده میشه
    در مجموع تمام این لینک ها با هم دیگه میتونن، کل مقدار پهنای باند اون فرکانس رو به مصرف برسونند .

وقتی فاصله هوایی اندک باشه، دید مستقیم وجود داشته باشه، یک آنتن هم میتونه تمام پهنای باند رو مصرف کنه و در واقع یک لینک میتونه همه پهنای باند میان دو دستگاه رو اشغال کنه اما وقتی مقداری از دید کم میشه و یا با ایجاد فاصله قدرت سیگنال کاهش پیدا میکنه، اونوقت دیگه یک لینک توانایی استفاده از کل فرکانس مورد نظر رو نداره و اگه چندتا لینک باشه، موثر واقع میشه.

هرفرکانس وای فای 2.4 الان 22 مگاهرتز پهنای باند داره، وقتی بخوای پهنای باند بیشتری داشته باشی، میبایست این پهنای باند رو بیشتر کنی (مثلا 44 مگاهرتز)، درواقع اونجاست که بجای یک کانال فرکانسی باید از دوتا کنار هم دیگه استفاده بشه تا سرعت از 150 به 300 افزایش پیدا کنه.
    دستگاهی که سینگل چنل هست، هرگز نمیتونه بیشتر از 150 مگابیت سرعت داشته باشه و دستگاهی که مثل مودم من دوال چنل هست ، چه سه تا آنتن داشته باشه و چه ده تا بازهم حداکثر سرعتش در باند 2.4 گیگاهرتز برابر با 300 مگابیت میشه.

این خاصیت امواج الکترومغناطیس هست، فرقی نمیکنه در یک ارتباط وای مکس و یا رادیو به رادیو استفاده شده باشه، یا یک مودم وای فای و یا یک دکل مخابراتی موبایل.
    برادر گرامی. ممنونم از توضیحاتتون. اما تقریبا اغلب مطالبی که نوشتید اشتباه هست. حالا یا جسته گریخته چیزی شنیدید و کاملا مشخصه تخصص ندارید در این ضمینه. از حوصله من و تاپیک هم خارجه. از طرفی من هم پاسخ بدم باید خیلی مباحثو باز کنم و اینجا جاش نیست و ممکنه فکر کنید جبهه میگیرم. مطالبی که مهم بود و اطمینان دارم رو عرض کردم و نظر شخصی یا سلیقه ای نبود. شمارو ارجاع میدم به تحقیق در این ضمینه اگر علاقه مندید.

اگه اونطوری که شما فرمودین با ایجاد اتصال موازی، در صورتی که فرستنده و گیرنده یک دستگاه باشند، میتوان به سرعتی بالاتر از مقدار پهنای باند آن فرکانس دست یافت.
    می بایست یک مودم با سه آنتن که سه اتصال موازی در یک فرکانس برقرار می کند، سرعت بالاتری از یک مودم با دو آنتن داشته باشد.
    چرا اینگونه نیست ؟
    برادر گرامی IQ . در مودم دوم دو آنتن برای فرکانس 2.4 هست و آنتن سوم برای فرکانس 5 هست ( گیگاهرتز ) . و اگر اتصال برقرار کنه یا 5 گیگاهرتز هست یا 2.4 و همزمان برای یک دستگاه امکانپذیر نیست. در نتیجه در فرکانس 2.4 سرعت همون 300 هست و آنتن بیشتر در اینجا برای ساپورت 5 گیگاهرتز هست. و در صورت اتصال با باند دیگه در همون عکس دارید میبینید که سرعت به حدود 800 مگابیت میرسه. الان داخل مودم B612 شش عدد آنتن هست که 4 تاش برای LTE هست و دو تاش برای وای فای هست و هر کدوم وظیفه خودشو داره. ماستارو با خورشتا قاطی زیاد میکنی.

من کمترین شکی ندارم که در دستگاه هایی که CA وجود نداشته باشه و همینطور دکل های مخابراتی حداقل دوتا باند 3 و 7 رو سرویس دهی نکند، امکان رسیدن به سرعت های بالای صدمگابیت وجود نداره.
    تازه دکل های مخابراتی بخاطر اینکه سطح بیشتری رو پوشش دهی کنن، پهنای باند هر فرکانس رو کم میکنن و بجای 20 روی 10 یا 5 تنظیم میکنند.

محتوای مخفی: تست سرعت با تجمیع دو فرکانس 3 و 7 

اشتباه میکنی دوست من. قبلا مفصل توضیح دادم. شما حتی اون متن انگلیسی رو اصلا نخوندید. دوباره لازم به توضیح نیست

و اما یک گلگی داشتم:
    من در انجمنهای آلمانی و روسی وقتی صحبت میکنم خیلی لذت میبرم ولی متاسفانه اغلب در انجمنهای فارسی حالت های عجیبی گاها در برخی افراد میبینم که پشیمون میشم از گفتگو. اطلاعات و سطح ضعیف. مطالب بی پایه و اشتباه رو بدون اطمینان و بدون اطلاعات و بدون منبع و با اعتماد به سقف و اسرار عجیبی بیان میکنند. همه مهندس همه کارشناس همه امور. ( اما همه زندگیمون پس چرا لنگه ؟ ) و همیشه یک حالت بحث و جدل و دعوا میبینم. همیشه در تقابل. هدف علمی نیست متاسفانه در این انجمنها اغلب. بلکه هدف اینه که هر کسی بگه من راست میگم یا من خیلی میدونم و ... . اصلا بر پایع منابع و اطلاعات درست و با هدف درست بیان نمیکنن. در صورتی که این شکل از گفتگو و تعامل رو تا بحال در انجمنهای الکترونیک یا تخصصی خارجی اصلا ندیدم تا بحال. همه کنار هم هستند و هدف بشدت علمیه . البته همه بکجور نیستند و بعضیا هم اینجا بسیار خوب و متواضع و علمی صحبت میکنند. واقعا دلسرد کنندست بعضی مسائل

سپاس از وقتی که گذاشتید و متن من رو خوندید
    Last edited by ormax1; 12-03-2019 at 08:22.

2. 4 کاربر از ormax1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام یک سوال داشتم
    من موبین نت ۳۶۰ دارم اف دی دار بعد سیم رو روی ای ۶۰ ایرانسل انلاک‌ میندازم کار میکنه و به عنوان رومینگ‌ میشناسه حالا سوالم‌اینجان ممکنه موبن نت بزنه مودم ایرانسل رو لاک‌ کنه و فریمور خودش رو‌ بزنه روش؟ الان روی مودم اخرین فریمور ۱۹۶ اقا صابر که ادیت شده و فرکانس هم‌میشه سلکت کرد هست ، مشکلی نداره سیم موبین رو‌روی ای ۶۰ استفاده کنم؟

4. این کاربر از x_zarbat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بخیال دوست خوبم
    اگه اینجا یه گفتمانی میشه واسه اینه که اطلاعات خودم و دوستان بالا بره
    شما هم که دائم خیال میکنی دارن باهات مجادله میکنن و از صحبت کردن و پاسخگویی طفره میری .
    ما فقط نباید از روی چیزهایی که شنیدیم و تئوری خوندیم، یکسری خیالات و تصورات بسازیم، یا حتی نهایت چندتا استاد تئوری و نادون که توی ایران کم هم نیستن، چندتا چیز گفتن، همون ها رو درست و صحیح بدونیم.
    هرچیزی رو باید مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و تا زمانی که خودمون بطور عملی انجام ندادیم و ازش تجربه دقیقی نداریم، بهتره خیلی با اطمینان در موردش صحبت نکنیم.

این هم یک دستگاه دیگه که فقط روی باند 2.4 گیگاهرتز کارمیکنه و باند 5 نداره،سه آنتن داره و حداکثر سرعتش مثل مودم های دو آنتنه 300مگابیت هست.
    حالا بگردید و یک بهانه دیگه در موردش پیدا کنید.

6. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بخیال دوست خوبم
    اگه اینجا یه گفتمانی میشه واسه اینه که اطلاعات خودم و دوستان بالا بره
    شما هم که دائم خیال میکنی دارن باهات مجادله میکنن و از صحبت کردن و پاسخگویی طفره میری .
    ما فقط نباید از روی چیزهایی که شنیدیم و تئوری خوندیم، یکسری خیالات و تصورات بسازیم، یا حتی نهایت چندتا استاد تئوری و نادون که توی ایران کم هم نیستن، چندتا چیز گفتن، همون ها رو درست و صحیح بدونیم.
    هرچیزی رو باید مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و تا زمانی که خودمون بطور عملی انجام ندادیم و ازش تجربه دقیقی نداریم، بهتره خیلی با اطمینان در موردش صحبت نکنیم.

این هم یک دستگاه دیگه که فقط روی باند 2.4 گیگاهرتز کارمیکنه و باند 5 نداره،سه آنتن داره و حداکثر سرعتش مثل مودم های دو آنتنه 300مگابیت هست.
    حالا بگردید و یک بهانه دیگه در موردش پیدا کنید.

به عنوان آخرین پاسخ به شما :

اصلا مهم هم نیست و اصلا استادهای دانشگاه و اینارو قبول ندارم. من بر اساس منابع صحبت میکنم و منابع هم مشخص هست و میتونید ببینید. پاسخ با من نیست با خودتونه. طفره رفتن نیست. یه موضوع و منبع رو چند بار نباید بزارم و یه مبحث فنی رو مثل آموزشگاه برای شما تشریح کنم. از این ترفندها هم زیاد دیدم که برای کشیدن اطلاعات بعضیها استفاده میکنن. هم من و هم دوستان دیگه در پستهای قبلی مطالب و منابع لازم رو ذکر کردند. شما اصلا توجهی به اون مطالب نکردید و صحبتاتون کاملا بدون منبع و اساسه و فقط تلاش دارید که حرفتون رو هر شکلی شده به کرسی بنشونید. مگه مسابقه هست؟ مشکل اینجاست که در عمل و تحقیق صحبت شما کاملا رد خواهد شد.

دستگاه آخری که از دیجیکالا عکسشو گذاشتید یک روتر هست و دو آنتن برای انتشار وای فای 2.4 استفاده میکنه و یک آنتن برای مهمان شدن در وای فای دستگاه دیگه داره که در توضیحات تولید کننده مشخصه و این سه آنتن بحثش برای موضوعی که شما فرمودید نیست. مثل همیشه فکر نکنید هر گردی گردو هست. ماستا و خورشتارو قاطی نکنید.

این مشخصات از سایت تولید کننده روتری که فرمودید:
    در اون خواهید فهمید آنتن سوم برای چه موردیه در این مدل

به این روتر دقت کنید:

در این روتر که قابلیت مایمو سه برای وای فای n و 2.4 لحاظ شده سرعت اون به 450 مگابیت میرسه. بر خلاف روتر شما در این دستگاه هر سه برای یک فرکانس هست و مایمو 3 در 3 هست. اون هم در یک فرکانس

مطالب انحرافی و اشتباه منتشر نکنید و باعث دید اشتباه کاربران نشید. ضمنا دوست عزیز با شما موافقم. بی خیال. اگر به دلایل و منابع بود گفتم. به عمل بود دوستان عملیش رو گفتند. شما همچنان در تلاش برای اسرار هستید اون هم بدون دانش کافی و بدون منبع صحیح. من پاسخ آخرم رو هم برای شما درج کردم. اگر صد تا هم تحقیق کنید به نتیجه سالم میرسید. همونطور که قبلا گفتم شمارو ارجاع میدم به تحقیق بیشتر. البته قبلا مطالب و منابع رو اینجا من و دوستان قرار دادیم. آیا خوندید اصلا؟ پاسخ من رو ندادید. مثل کسی که خودشو به خواب زده و نمیخواد بیدار بشه. من وقتی قبلا منابع و مطالب رو شفاف به شما چند بار توضیح دادم دیگه طفره رفتن نیست و این فقط یه بازی از طرف شماست که من وارد بازی شما نمیشم و وقت این کار رو هم ندارم. صرفا برای اینکه صحبت شما ممکنه دانش اشتباهی به کاربران بده منابع رو مجبور شدم بگم.

حرف آخر:
    مایمو میتونه در یک فرکانس همزمان چند اتصال برقرار کنه و به این طریق افزایش سرعت داشته باشه. داشتن آنتن های زیاد در دستگاه ها دلایل مختلف داره و این کاملا اشتباست که بگیم بخاطر برد و پوشش بیشتره. بوشش با dbi اون آنتن ربط داره. این آنتن ها چه در وای فای چه در LTE در دستگاه B612 بخاطر اتصال موازی در یک فرکانس و یک منبع و مقصد طراحی شدن که سرعت بیشتری رو پوشش بدن

مودم B612 در حال حاضر طبق توضیحات سازنده محصول مایمو رو ساپورت میکنه نه CA. شما توضیحات فروشنده از محصول خودشم قبول ندارید. کاملا خودتون رو به خواب زدید
    Last edited by ormax1; 12-03-2019 at 16:10.

8. 2 کاربر از ormax1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

عزیز دل برادر، حتما اون مودم اولی هم که شبکه مهمان داره، چندتا آنتنم برای اون گذاشتن.
    ول کن دوست عزیز حوصله بحث کردن با شما رو ندارم.
    اما واسه اطلاع دوستان میتون از دقیقه 15 این ویدیو به بعد رو مشاهده کنن و بطور عملی مشاهده کنند وقتی یک فرکانس مورد استفاده چند دستگاه بطور همزمان قرار میگیریه، چه اتفاقی میفته.
    هیچ تفاوتی وجود نداره که چندین اتصال موازی با دستگاه های مختلف باشه و یا اینکه چند اتصال جداگانه. در هر صورتی در اون محیط یک فرکانس ، مقداری ظرفیت داره و بیشتر از اون امکان استفاده وجود نخواهد داشت، محدودیت MiMo نیز دقیقا همین است در زمانی که فقط روی یک فرکانس کار می کند.
    به مانند یک لوله آب که آب در اون درجریانه، هرچندتا لوله جدید به این لوله متصل کنیم تا آب بیشتر دریافت کنیم، درنهایت بیشتر از مقدار دبی و مقدار ظرفیت لوله اصلی نمیتونیم آب برداشت کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by shaahani; 12-03-2019 at 16:17.

10. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام یک سوال داشتم
    من موبین نت ۳۶۰ دارم اف دی دار بعد سیم رو روی ای ۶۰ ایرانسل انلاک‌ میندازم کار میکنه و به عنوان رومینگ‌ میشناسه حالا سوالم‌اینجان ممکنه موبن نت بزنه مودم ایرانسل رو لاک‌ کنه و فریمور خودش رو‌ بزنه روش؟ الان روی مودم اخرین فریمور ۱۹۶ اقا صابر که ادیت شده و فرکانس هم‌میشه سلکت کرد هست ، مشکلی نداره سیم موبین رو‌روی ای ۶۰ استفاده کنم؟

موردی نداره مودم برای ایرانسل هست نه مبین نت و اولا جلوی اپدیتها رو فریمور بسته شده ثانیا هم اگه یک درصد امکان اپدیت باشه اونم از طرف ایرانسل خواهد بود نه مبین نت . شما فقط دور بر فریمورهای مبین نت نرید و رو مودم نصب نکنید الباقی حله و خواستید سیم کارتهای دیگر اپراتورها رو هم میتونید استفاده کنید و حتی میتونید مودم رو ببرید خارج کشور هم استفاده کنید اونم با سیم کارتهای خارجی .

12. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اقا صابر من در نصب ورژن196ایرانسل که بعد از انلاک می خوام بدم به مودم در نمی تونم فریمور را انتقال دهم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عزیز دل برادر، حتما اون مودم اولی هم که شبکه مهمان داره، چندتا آنتنم برای اون گذاشتن.
    ول کن دوست عزیز حوصله بحث کردن با شما رو ندارم.
    اما واسه اطلاع دوستان میتون از دقیقه 15 این ویدیو به بعد رو مشاهده کنن و بطور عملی مشاهده کنند وقتی یک فرکانس مورد استفاده چند دستگاه بطور همزمان قرار میگیریه، چه اتفاقی میفته.
    هیچ تفاوتی وجود نداره که چندین اتصال موازی با دستگاه های مختلف باشه و یا اینکه چند اتصال جداگانه. در هر صورتی در اون محیط یک فرکانس ، مقداری ظرفیت داره و بیشتر از اون امکان استفاده وجود نخواهد داشت، محدودیت MiMo نیز دقیقا همین است در زمانی که فقط روی یک فرکانس کار می کند.
    به مانند یک لوله آب که آب در اون درجریانه، هرچندتا لوله جدید به این لوله متصل کنیم تا آب بیشتر دریافت کنیم، درنهایت بیشتر از مقدار دبی و مقدار ظرفیت لوله اصلی نمیتونیم آب برداشت کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس الان من وصل بشم به باند 7 و دانلود کنم دیگه هیچکس در این منطقه وصل نمیتونه بشه و اگه بشه هم سرعتش صفره و از لوله دیگه آب نمیاد؟ اینجوری برای هر کاربر باید یک دکل بزنن پس که. ممنون دوست من دلمون رو شاد کردی حسابی

15. این کاربر از ormax1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اقا صابر من در نصب ورژن196ایرانسل که بعد از انلاک می خوام بدم به مودم در نمی تونم فریمور را انتقال دهم
    دقیقا عینه مراحل انلاک فقط از اسکریپت دیگه استفاده نمیکنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای لودر هم از لودر اماده بدون نیاز به نوشتن یا وارد کردن هیچ دستوری استفاده نمایید پست اول لینکی که دادم موجود هست .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پس الان من وصل بشم به باند 7 و دانلود کنم دیگه هیچکس در این منطقه وصل نمیتونه بشه و اگه بشه هم سرعتش صفره و از لوله دیگه آب نمیاد؟ اینجوری برای هر کاربر باید یک دکل بزنن پس که. ممنون دوست من دلمون رو شاد کردی حسابی
    این حرف شما واقعا یک حرف حساب شده و درست و قابل قبول بود .

18. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •