برادر گرامی. ممنونم از توضیحاتتون. اما تقریبا اغلب مطالبی که نوشتید اشتباه هست. حالا یا جسته گریخته چیزی شنیدید و کاملا مشخصه تخصص ندارید در این ضمینه. از حوصله من و تاپیک هم خارجه. از طرفی من هم پاسخ بدم باید خیلی مباحثو باز کنم و اینجا جاش نیست و ممکنه فکر کنید جبهه میگیرم. مطالبی که مهم بود و اطمینان دارم رو عرض کردم و نظر شخصی یا سلیقه ای نبود. شمارو ارجاع میدم به تحقیق در این ضمینه اگر علاقه مندید.
برادر گرامی IQ . در مودم دوم دو آنتن برای فرکانس 2.4 هست و آنتن سوم برای فرکانس 5 هست ( گیگاهرتز ) . و اگر اتصال برقرار کنه یا 5 گیگاهرتز هست یا 2.4 و همزمان برای یک دستگاه امکانپذیر نیست. در نتیجه در فرکانس 2.4 سرعت همون 300 هست و آنتن بیشتر در اینجا برای ساپورت 5 گیگاهرتز هست. و در صورت اتصال با باند دیگه در همون عکس دارید میبینید که سرعت به حدود 800 مگابیت میرسه. الان داخل مودم B612 شش عدد آنتن هست که 4 تاش برای LTE هست و دو تاش برای وای فای هست و هر کدوم وظیفه خودشو داره. ماستارو با خورشتا قاطی زیاد میکنی.
اشتباه میکنی دوست من. قبلا مفصل توضیح دادم. شما حتی اون متن انگلیسی رو اصلا نخوندید. دوباره لازم به توضیح نیست
و اما یک گلگی داشتم:
من در انجمنهای آلمانی و روسی وقتی صحبت میکنم خیلی لذت میبرم ولی متاسفانه اغلب در انجمنهای فارسی حالت های عجیبی گاها در برخی افراد میبینم که پشیمون میشم از گفتگو. اطلاعات و سطح ضعیف. مطالب بی پایه و اشتباه رو بدون اطمینان و بدون اطلاعات و بدون منبع و با اعتماد به سقف و اسرار عجیبی بیان میکنند. همه مهندس همه کارشناس همه امور. ( اما همه زندگیمون پس چرا لنگه ؟ ) و همیشه یک حالت بحث و جدل و دعوا میبینم. همیشه در تقابل. هدف علمی نیست متاسفانه در این انجمنها اغلب. بلکه هدف اینه که هر کسی بگه من راست میگم یا من خیلی میدونم و ... . اصلا بر پایع منابع و اطلاعات درست و با هدف درست بیان نمیکنن. در صورتی که این شکل از گفتگو و تعامل رو تا بحال در انجمنهای الکترونیک یا تخصصی خارجی اصلا ندیدم تا بحال. همه کنار هم هستند و هدف بشدت علمیه . البته همه بکجور نیستند و بعضیا هم اینجا بسیار خوب و متواضع و علمی صحبت میکنند. واقعا دلسرد کنندست بعضی مسائل
سپاس از وقتی که گذاشتید و متن من رو خوندید