چه مدت نبايد طرح بخريم تا اين طرح هاي تخفيف دار بهمون پيشنهاد بده ؟ و معمولا چه بسته اي با چه قيمتي پيشنهاد ميده؟
چه مدت نبايد طرح بخريم تا اين طرح هاي تخفيف دار بهمون پيشنهاد بده ؟ و معمولا چه بسته اي با چه قيمتي پيشنهاد ميده؟
یکماهه 100 گیگ 55 تومن جدیدا فقط پیشنهاد میده
من 7 ماه بود تمدید نکرده بودم
یکساله 200 گیگ با مالیات میشد 303 تومن .
فقط همین بدردمون میخورد ولی مجبور بودم یه یکماهه برای تست بگیرم که اینا پرید . البته کارشناسش میگفت بقیه طرح ها میمونه ولی پرید .
با سلام خدمت شما .
منم ساکن شيرازم حدود يکماهي هست که از مبين نت استفاده مي کنم .
تقريبا راضي ام ، در ساعات شلوغي سرعتش 20 تا 30 مگابيت هست و در بقيه ساعات اکثرا روي 37 مگابيته .
داخل خونه هم مثل شما ، همراه اول روي موبايل ، 2 تا آنتن بيشتر نداره و سرعتش اکثرا روي 20 مگابيته.
من زياد فيلم نمي بينم ولي فکر نکنم مشکلي داشته باشه . اينترنت مبين نت هم براي مشاهده فيلم در نماوا رايگانه .
راستي بهتون پيشنهاد مي کنم اگه زياد جابه جايي داريد ؛ حتما از نصاب بخوايد تا طرح 360 رو هم برتون فعال کنه .
موفق باشيد .
با سلام خدمت شما .
منم ساکن شيرازم حدود يکماهي هست که از مبين نت استفاده مي کنم .
تقريبا راضي ام ، در ساعات شلوغي سرعتش 20 تا 30 مگابيت هست و در بقيه ساعات اکثرا روي 37 مگابيته .
داخل خونه هم مثل شما ، همراه اول روي موبايل ، 2 تا آنتن بيشتر نداره و سرعتش اکثرا روي 20 مگابيته.
من زياد فيلم نمي بينم ولي فکر نکنم مشکلي داشته باشه . اينترنت مبين نت هم براي مشاهده فيلم در نماوا رايگانه .
راستي بهتون پيشنهاد مي کنم اگه زياد جابه جايي داريد ؛ حتما از نصاب بخوايد تا طرح 360 رو هم برتون فعال کنه .
موفق باشيد .
سلام
از دوستان کسي هست که قبلا طرح 360 نداشته و بعدا توانسته باشه طرح 360 را بگيره ؟
مبین نت عزیز در عرض 7 دقیقه 10 گیگ از حجم من کم کرد در حالیکه اون زمان 100 مگ هم استفاده من نبوده
بعدا میگن شما این حجم را استفاده کردید
بابا من بخوام 10 گیگ حجم استفاده کنم با این سرعتم حداقل 45 دقیقه طول میکشه
کل حجم مصرفی من توی کل دستگاهها در طول روز رو دیدم کمتر از یک گیگ بود
چی بگم والا چز دزدی و کم فروشی چیزی به ذهنم نمیرسه
بعضی وقت ها اینجوری میشه فرداش در گزارش مصرف درست میشه
حذف شود. .
Last edited by QSEVEN; 25-07-2019 at 01:38.
ممنون یک سوال کدام مودم فعلی بهترینه نسبت به من که میخوام به دکل همراه اول وصل بشم فکرکنم همون طرح ۳۶۰ هستش درسته ؟ کدوم مودم در حال حاظر بهترینه ؟ که به شرکت بگم
راستی کاکو وضعیت پینگت چطوریه کدوم منطقه شیرازی
سپاس
Last edited by QSEVEN; 25-07-2019 at 01:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)