وقتی بسته شبانه فعال میکنیم مگه خود به خود ازش استفاده نمیکنه؟ الان من یه بسته شبانه دارم 80 مگ هم دانلود کردم اما الان چک کردم که چقدر مونده زده شما 0 مگابایت استفاده کردید. الان یعنی از بسته شبانه استفاده نکرده و به طور معمولی حساب کرده؟![]()
وقتی بسته شبانه فعال میکنیم مگه خود به خود ازش استفاده نمیکنه؟ الان من یه بسته شبانه دارم 80 مگ هم دانلود کردم اما الان چک کردم که چقدر مونده زده شما 0 مگابایت استفاده کردید. الان یعنی از بسته شبانه استفاده نکرده و به طور معمولی حساب کرده؟![]()
محتوای مخفی: افتتاح پروژه های ارتباطی در هفته دولت/ راهاندازی هاب ماهوارهای
محتوای مخفی: هاب ماهواره ای ایران افتتاح شد.
محتوای مخفی: سرعت شبکه 4g استرالیا به 137 مگابایت می رسد.
بندرعباس
Sent from my D6503 using Tapatalk
شکایت کنید در 195 تا از شما جبران خسارت بشه
مرسی بابت راهنمایی هاتون...دوستان کسی بسته ۱۰ گیگ شبانه رو فعال کرده؟ هرچی میزنم میگه موجودی کافی نیست ....جلو بسته هم نوشته ۴۵۰۰ت ...موجودیم ۵۵۰۰ت هست بخدا گیج شدم
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
من هم چند روز پیش خواستم بسته فعال کنم !! هر چی زدم قبول نکرد !! اصلا مزخرف تر از این سیستم تنهای اول خودشونه !! بسته میزنی فعال میشه ولی شارژت میپره !!
چندین و چند بار برای دوستام اتفاق افتاده !!
حتی یه بار برای یکی از دوستام که بسته فعال نشده بود 200 تومن قبض اومد![]()
تازه باهاشون حرف زدم گفتن که یه سری آپدیت هایی هست که هنوز اعمال نشده..گفتم مثلا: جواب داد که قیمت بسته ۱۰ گیگ شده ۶۰۰۰ت و زمان استفاده هم از ۲ تا ۷ صبح هست...بعدش دیشب حدود ۲۰۰۰ت شارژم پرید که پس گرفتم
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
تست 3G همراه اول .. منطقه 22 تهران - شهرک گلستان با مودم E3372 ایرانسل:
![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)