به در خواست خصوصی کاربرHellmayor
سلام . آقا یسوال داشتم گفتم شما واردی از شما بپرسم .
این ایرفون های مدل Tour از Beats by Dr Dre کیفیتش اینا چطوره ؟ خوبه ؟
از قیمتش خبر دارید ؟!
پیشاپیش ممنون
سلام به شما
دوست عزیز هدفونهای برند beats نسبت کیفیت به قیمت خوبی ندارند و نه تنها در ایران بلکه در جاهای دیگه هم نمونه جعلی فروخته میشه و در واقع Beats برندی فشن هست و اگر شما قصد خرید هدفون دارید بهتره از برندهای متخصص هدفون تهیه کنید. توی این تاپیک برندها و مدلهای معروف نوشته شده:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت این مدلی که شما انتخاب کردید 150 تومن هست و اگه توی ایران نمونه اصلیش گیرتون بیاد که احتمالش بسیار کمه باید قیمتش حدود 230 تومنی باشه. البته این مدل در حقیقت دو مدل متفاوت داره که یکی ساده و یکی با میکروفون هست(به صورت هندزفری) که قیمت این دومی بالاتره.
اگه خیلی اسرار به خرید از این برند دارید پیشنهاد میکنم مدل Studio رو انتخاب کنید که بهترین مدل این برند هست البته با قیمت بیش از دو برابر.
شما هم موفق باشید
ممنون از پاسختون با این اوصاف به نظرتون با این مقدار بودجه چی بگیرم که نسبت به قیمتی که براش می پردازم ارزش داشته باشه؟
ای کاش مشخص می کردید که چه نوع هدفونی از نظر ظاهر می خواهید به هر حال:
اگه از انواع inear استفاده میکنید:
Sony EX300: صدای خیلی خوبی داره هم های و هم مید خیلی خوبی داره به همراه بیس متعادل
Sony Xb40ex: مشابه EX300 ولی بیس قویتری داره که مناسب سبکهای الکترونیک یا زیر سبکهایی که بیس قوی نیاز دارند.
اگه از انواع Fullsize استفاده میکنید:
Sony XB500: صدایی مشابه XB40ex داره
Sony XB700: صدایی مشابه XB500 داره ولی بیس متعادلتر
هر چند این هدفونها یک کمی با قیمت بالا در ایران قیمت گذاری شده اند ولی این مدلها انتخابی بدون پشیمونی دارند حتی با این افزایش قیمت نا عادلانه.
شما هم موفق باشید.
دوستان من ear phone واسه گوشی گلکسی میخواستم بگیرم . رنج قیمت تا 30-35 باشه . کیفیت خوبی داشته باشه و مهم تر از اون گوش رو اذیت نکنه چون من موزیک زیاد گوش میکنم . ممنون میشم پیشنهادتون رو ببینم
موزیک هایی که گوش میکنم معمولا با کیفیت 192 و 320 هستن . سبکی که گوش میکنم پاپ و گاهی هم راک هستش
دوست عزیز برای اینکه اصلآ احساس اذیت شدن نکنید می تویند Earbud انتخاب کنید که با توجه بودجه شما:
Sony E10 هم کیفیت صدای خوب مید داره و هم های خیلی خوب و هم بیس متعادل هر چند این دست هدفونها هیچ ادعایی در قدرت پخش بیس نداشته و ندارند ولی به نظر بیس خیلی قوی نسبت به چند مدل ایربادی که داشتم و درام داره.
خیلی خوب توی گوش Fit میشه به خصوص اگه لاله گوش شما حالت بسته داشته باشه با اینکه لاله گوشم باز هست مثل چسب به گوشم می چسبه و خیلی خوشاینده و هم بسیار سبک به هر حال من با فوم استفاده میکنم بدون فوم با Earbud هیچ وقت راحت نبودم.
شما هم موفق باشید.
دوستانی که دوست دارن با مباحث صدا به صورت مقدماتی و Multimedia آشنا بشن یه سری به اینجا بزنند:
کد:
البته زبان فارسی نیست ولی خیلی ساده توضیح داده اگه سوالی داشتید بگید تا دوستان و من کمکتون کنیم
از همه به خاطر این پست اسپم معذرت میخوام و برای اینکه حسابی اسپم داده باشم:
برای اینکه اذیت نشید اینجا آپ کردم که Resume داشته باشه
کد:
این یک تراک Convert شده از یکی از تراکهای FLAC 24/96 هست که حجمش چون زیاد بود(البته برای بعضی از دوستان) 500 مگ اون رو تبدیل به MP3 با بهترین کیفیت و به صورت ABR کردم. توجه کنید این تراک احتمال 90 درصد بر روی پلیرهای پرتابل اجرا نشه به خاطر نوع فشرده سازی چون می خواستم بهترین کیفیت و حجم پایین داشته باشه اما روی PC مشکلی برای اجرا نداره.
این تراک کنسرت پیانو (نه Pinao Concerto) هست که در سال 1975 در کلن اجرا شده و اجرای زنده صدابرداری شده. پیانیست این کار یکی از بهترین پیانیستهای سبک جاز هست که در کنار بزرگانی مثل Art Tatum ،Bill Evans، Oscar Peterson، Bud Powell قرار گرفته نام این پیانیست بزرگ Keith Jarrett هست واین تراک یکی از بهترین کارهای اوست طوری که حتی مورد پسند خاطر افراد عام هم هست. اگر دوست داشتید پیغام خصوصی بدید تا تراک اصلی که حجمش تقریبآ 500 مگ هست آپ کنم.
بازم از همه معذرت می خوام برای این اسپم اساسی، ببخشید
شما هم موفق باشید.