تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 752 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تا این مرحله از Burn-in هدفون HD800:
    کیفیت تمام تراکهای Flac 16/44 شده مثل MP3 128 پر از خش و صدای نویز و صدای هیس
    کیفیت تمام تراکهای Flac 16/96 شده مثل MP3 320 خیلی بهتر از Flac 16/44 هستن اما . . .
    کیفیت تمام تراکهای Flac 24/96 شده مثل تفاوت صدای تراکهای MP3 با Flac 16/44 که با یک هدفون خوب پخش میشد رنج دینامیک بسیار عالی قدرت و وضوح بالای صدا و Imaginig خیلی بالا ، نویز بسیار بسیار کم

تراکهای Flac 24/192 کیفیت صدای محشری با HD800 دارن اصلآ از زمین تا آسمون تفاوته یعنی باید خودتون بشنوید تا دقیقآ متوجه این تفاوت بنیادی بشید. صدای این تراکها مثل حجمشون که معادل هر تراک متوسط 400 مگ هست(البته فقط برای دوکاناله) واقعآ محشره توی تراکهای Record Live حتی میشه صدای کلاویه ها را شنید ، صدای داینامیک ، داینامیک دارن بدون نویز بدون هیس Imaginig محشر و SoundStage رویایی سلطان بلامنازع HD800 شما رو تا ثانیه آخر تراک محو و محسور اجرایی زنده از یک کنسرت باشکوه خواهد کرد، کنسرتی به وسعت واقعی کنسرتی با تمام جزییات قابل شنیدن ، کنسرتی با تمام هارمونی ، کنسرتی با . . .

لحظه لحظه هر روز و شب شما با صدایی فراگیر و بسیار دوست داشتنی بی در نظر گرفتن زمان ، با HD800 سپری خواهد شد.

متاسفانه همونطور که دوست خوبم Peaceful1 هم درجریان هستن این تراکها به سختی توی نت پیدا میشه و برای همین مسئله ای به نام انتخاب وجود نداره و اکثرآ سبکهای جاز و کلاسیک هستند.

ورژن لایت آمپم هم ایشالا دو هفته دیگه آماده خواهد شد.

شما هم موفق باشید.

2. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

قصد خرید یک هدفون یا ایرفون وایرلس خوب دارم
    میخوام کیفیت صدا و کیفیت ساختش خوب باشه و قیمت هم هر چی مناسبتر باشه بهتره

با تشکر
    کسی میتونه سریع کمک کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کسی میتونه سریع کمک کنه ؟
    ببین این بدردت میخوره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

من مدتی قصد دارم تا سقف 90 تا 100 تومن یه ایر فون خوب بگیرم.سبک موسیقی خاصی هم مد نظرم نیست(با هر موسیقی که باهاش حال کنم) به طور کلی میخوام کیفیتش واقعا در حد پولی که میدم باشه.قبلا یه hq1900 داشتم که کیفیتش بد نبود ولی صدا توش بم بود و زیاد شفاف نبود کریستالی بودن صدام برام ارزش داره چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
    aurvana in-ear2 چه طوره به نظرتون؟akg k330 و akg k319 چه طور؟
    Last edited by aridonald; 19-05-2011 at 18:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

من مدتی قصد دارم تا سقف 90 تا 100 تومن یه ایر فون خوب بگیرم.سبک موسیقی خاصی هم مد نظرم نیست(با هر موسیقی که باهاش حال کنم) به طور کلی میخوام کیفیتش واقعا در حد پولی که میدم باشه.قبلا یه hq1900 داشتم که کیفیتش بد نبود ولی صدا توش بم بود و زیاد شفاف نبود کریستالی بودن صدام برام ارزش داره چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
    aurvana in-ear2 چه طوره به نظرتون؟akg k330 و akg k319 چه طور؟
    سلام به شما
    دوست عزیز جنس صدای هدفونهای یک برند تقریبآ مشابه هستند. این مسله شامل کریتیو هم میشه به نظرم کریتیو برای سبکهای الکترونیک مناسب تر از سایر برندهای موجود باشه هم به دلیل ارزانی و هم به دلیل بیس فوق العاده قوی

صدای Aurvana 2 را تست نکردم ولی اونهایی که داشتن هیچ کدوم به نسبت قیمت ازش راضی نبودن بحث کیفیت هم سرجای خودش.

اکثر هدفونهای AKG در ایران به قیمت تقریبآ دو برابر فروخته می شوند که ارزش این هزینه را ندارند. و اینکه متاسفانه Earbud K319 شفافیت صدایی که شما به دنبالش هستید نداره.

شما هم موفق باشید.

7. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام به شما
    دوست عزیز جنس صدای هدفونهای یک برند تقریبآ مشابه هستند. این مسله شامل کریتیو هم میشه به نظرم کریتیو برای سبکهای الکترونیک مناسب تر از سایر برندهای موجود باشه هم به دلیل ارزانی و هم به دلیل بیس فوق العاده قوی

صدای Aurvana 2 را تست نکردم ولی اونهایی که داشتن هیچ کدوم به نسبت قیمت ازش راضی نبودن بحث کیفیت هم سرجای خودش.

اکثر هدفونهای AKG در ایران به قیمت تقریبآ دو برابر فروخته می شوند که ارزش این هزینه را ندارند. و اینکه متاسفانه Earbud K319 شفافیت صدایی که شما به دنبالش هستید نداره.

شما هم موفق باشید.
    ممنون از پاسختون با این اوصاف به نظرتون با این مقدار بودجه چی بگیرم که نسبت به قیمتی که براش می پردازم ارزش داشته باشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من ear phone واسه گوشی گلکسی میخواستم بگیرم . رنج قیمت تا 30-35 باشه . کیفیت خوبی داشته باشه و مهم تر از اون گوش رو اذیت نکنه چون من موزیک زیاد گوش میکنم . ممنون میشم پیشنهادتون رو ببینم

موزیک هایی که گوش میکنم معمولا با کیفیت 192 و 320 هستن . سبکی که گوش میکنم پاپ و گاهی هم راک هستش

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به در خواست خصوصی کاربرHellmayor
    سلام . آقا یسوال داشتم گفتم شما واردی از شما بپرسم .
    این ایرفون های مدل Tour از Beats by Dr Dre کیفیتش اینا چطوره ؟ خوبه ؟
    از قیمتش خبر دارید ؟!
    پیشاپیش ممنون
    سلام به شما
    دوست عزیز هدفونهای برند beats نسبت کیفیت به قیمت خوبی ندارند و نه تنها در ایران بلکه در جاهای دیگه هم نمونه جعلی فروخته میشه و در واقع Beats برندی فشن هست و اگر شما قصد خرید هدفون دارید بهتره از برندهای متخصص هدفون تهیه کنید. توی این تاپیک برندها و مدلهای معروف نوشته شده:
    کد:
    قیمت این مدلی که شما انتخاب کردید 150 تومن هست و اگه توی ایران نمونه اصلیش گیرتون بیاد که احتمالش بسیار کمه باید قیمتش حدود 230 تومنی باشه. البته این مدل در حقیقت دو مدل متفاوت داره که یکی ساده و یکی با میکروفون هست(به صورت هندزفری) که قیمت این دومی بالاتره.

اگه خیلی اسرار به خرید از این برند دارید پیشنهاد میکنم مدل Studio رو انتخاب کنید که بهترین مدل این برند هست البته با قیمت بیش از دو برابر.

شما هم موفق باشید

ممنون از پاسختون با این اوصاف به نظرتون با این مقدار بودجه چی بگیرم که نسبت به قیمتی که براش می پردازم ارزش داشته باشه؟
    ای کاش مشخص می کردید که چه نوع هدفونی از نظر ظاهر می خواهید به هر حال:
    اگه از انواع inear استفاده میکنید:
    Sony EX300: صدای خیلی خوبی داره هم های و هم مید خیلی خوبی داره به همراه بیس متعادل
    Sony Xb40ex: مشابه EX300 ولی بیس قویتری داره که مناسب سبکهای الکترونیک یا زیر سبکهایی که بیس قوی نیاز دارند.

اگه از انواع Fullsize استفاده میکنید:
    Sony XB500: صدایی مشابه XB40ex داره
    Sony XB700: صدایی مشابه XB500 داره ولی بیس متعادلتر

هر چند این هدفونها یک کمی با قیمت بالا در ایران قیمت گذاری شده اند ولی این مدلها انتخابی بدون پشیمونی دارند حتی با این افزایش قیمت نا عادلانه.

شما هم موفق باشید.

دوستان من ear phone واسه گوشی گلکسی میخواستم بگیرم . رنج قیمت تا 30-35 باشه . کیفیت خوبی داشته باشه و مهم تر از اون گوش رو اذیت نکنه چون من موزیک زیاد گوش میکنم . ممنون میشم پیشنهادتون رو ببینم

موزیک هایی که گوش میکنم معمولا با کیفیت 192 و 320 هستن . سبکی که گوش میکنم پاپ و گاهی هم راک هستش
    دوست عزیز برای اینکه اصلآ احساس اذیت شدن نکنید می تویند Earbud انتخاب کنید که با توجه بودجه شما:
    Sony E10 هم کیفیت صدای خوب مید داره و هم های خیلی خوب و هم بیس متعادل هر چند این دست هدفونها هیچ ادعایی در قدرت پخش بیس نداشته و ندارند ولی به نظر بیس خیلی قوی نسبت به چند مدل ایربادی که داشتم و درام داره.
    خیلی خوب توی گوش Fit میشه به خصوص اگه لاله گوش شما حالت بسته داشته باشه با اینکه لاله گوشم باز هست مثل چسب به گوشم می چسبه و خیلی خوشاینده و هم بسیار سبک به هر حال من با فوم استفاده میکنم بدون فوم با Earbud هیچ وقت راحت نبودم.

شما هم موفق باشید.

دوستانی که دوست دارن با مباحث صدا به صورت مقدماتی و Multimedia آشنا بشن یه سری به اینجا بزنند:
    کد:
    البته زبان فارسی نیست ولی خیلی ساده توضیح داده اگه سوالی داشتید بگید تا دوستان و من کمکتون کنیم

از همه به خاطر این پست اسپم معذرت میخوام و برای اینکه حسابی اسپم داده باشم:
    برای اینکه اذیت نشید اینجا آپ کردم که Resume داشته باشه
    کد:
    این یک تراک Convert شده از یکی از تراکهای FLAC 24/96 هست که حجمش چون زیاد بود(البته برای بعضی از دوستان) 500 مگ اون رو تبدیل به MP3 با بهترین کیفیت و به صورت ABR کردم. توجه کنید این تراک احتمال 90 درصد بر روی پلیرهای پرتابل اجرا نشه به خاطر نوع فشرده سازی چون می خواستم بهترین کیفیت و حجم پایین داشته باشه اما روی PC مشکلی برای اجرا نداره.

این تراک کنسرت پیانو (نه Pinao Concerto) هست که در سال 1975 در کلن اجرا شده و اجرای زنده صدابرداری شده. پیانیست این کار یکی از بهترین پیانیستهای سبک جاز هست که در کنار بزرگانی مثل Art Tatum ،Bill Evans، Oscar Peterson، Bud Powell قرار گرفته نام این پیانیست بزرگ Keith Jarrett هست واین تراک یکی از بهترین کارهای اوست طوری که حتی مورد پسند خاطر افراد عام هم هست. اگر دوست داشتید پیغام خصوصی بدید تا تراک اصلی که حجمش تقریبآ 500 مگ هست آپ کنم.

بازم از همه معذرت می خوام برای این اسپم اساسی، ببخشید

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 08:53. دليل: پست متوالی

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

150 تومن تفاوت!! تو خارج راحت مي شه پيدا كرد؟

منظوم مدل وسطی بود.
    از امازون و Ebay میشه گرفت و...
    یه نکته پلیرهای کوون با هدفونهای امپدانس بالاتر خیلی بهتر جواب میدند و این هدفون امپدانسش در حدی زیاد هست که مشکل امپدانس پلیر رو حل کنه و نه انقدر زیاد که حتما احتیاج به آمپیلی فایر قابل حمل داشته باشه.
    Last edited by peaceful1; 20-05-2011 at 16:19.

12. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ای کاش مشخص می کردید که چه نوع هدفونی از نظر ظاهر می خواهید به هر حال:
    اگه از انواع inear استفاده میکنید:
    Sony EX300: صدای خیلی خوبی داره هم های و هم مید خیلی خوبی داره به همراه بیس متعادل
    Sony Xb40ex: مشابه EX300 ولی بیس قویتری داره که مناسب سبکهای الکترونیک یا زیر سبکهایی که بیس قوی نیاز دارند.

اگه از انواع Fullsize استفاده میکنید:
    Sony XB500: صدایی مشابه XB40ex داره
    Sony XB700: صدایی مشابه XB500 داره ولی بیس متعادلتر

هر چند این هدفونها یک کمی با قیمت بالا در ایران قیمت گذاری شده اند ولی این مدلها انتخابی بدون پشیمونی دارند حتی با این افزایش قیمت نا عادلانه.

شما هم موفق باشید.
    از اون جایی که می خوام استفاده خارج محیط خونه یا تو کلاس یا مکانهای عمومی دیگه داشته باشم نظرم روی in ear هست.ولی زیباییش زیاد واسم مهم نیست کیفیتش واسم مهمه.این دومدل تو گوشی هایی که فرمودید چه قیمتی هستن حدودا و اینکه راحت گیر میاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •