Snr 22 و attenution 45 خوبه خطم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Snr 22 و attenution 45 خوبه خطم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه از اون لحاظ وارد بودن مشکلی نداریم پس باید برم دم در اونجا امتحان کنم ولی الان آوردم مودمو زدم یه پریز دیگه الان حدود یکی دو ساعتی هیچ مشکلی نداره
اسپید تست هم گرفتم از سرور داخل و خارج
اون صفحه ای گفتید نبود تو تتظیمات فقط همون دوتا بود
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-D855
سلام.
دوستان من تازگی مودم Zyxel Del 1202-T10B/B گرفتم ولی هرچی تو منوی مودم میگردم بخشی که نویز و SNR Margin رو نشون مبده پیدا نکردم!! کسی میدونه این اطلاعات رو کجای منوی این مودم زده؟ کلش رو گشتم نبود![]()
مشکلی نداره یعنی الان اون پارامترها چند نشون میدن ؟
همون صفحه دوم منظورمه , اولی نیازی نیست .
دیسکانکت که نشده فعلا
اینم عکسش
منظورتون snr ,attenuation هست ؟
رو چه مقدار باید باشن؟
Sent from my LG-D855
Last edited by I.LIKE.U; 29-10-2014 at 00:50.
عجیبه , باید توی همون Connection Status باشه .
روی DSL Mode . فیرمور آپدیت کردید ؟
بدتر شده که .
الان لب مرز قطع شدنه . این تست دم درب ورودیه ؟
SNR Margin چیست؟
نسبت قدرت سیگنال خط شما به نویز روی خط شماست.خب با این حساب هرچی مقدار SNR Margin بیشتر باشه کیفیت خط شما هم بالاتره.نکته ای که در این قسمت وجود داره اینه که هرچی پهنای باند شما بالاتر بره این نسبت کاهش پیدا می کنه.
مقایسه مقادیر SNR Margin
6dB و کمتر بسیار بد است و مشکلات جدی برای شما بوجود می اورد
7dB-10dB بد است اما طوری نیست که نتوان از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB خوب است
20dB-28dB عالی است
29dB و بیشتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
Line Attenuation چیست؟
در واقع میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما و ارسال شده از طرف مرکر مخابراتی را نشان می دهد.که در اصطلاح به ان نویز می گویند.هرچه مقدار Line Attenuation کمتر باشد نویز خط شما کمتر است و به این معنی است که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر است.نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که هرچه فاصله شما تا مرکز مخابراتی یا درواقع همان جایی که خط شما رانژه شده و دیتا برای شما ارسال می شود کمتر باشد نویز خط شما هم کمتر است.البته میزان نویز به عوامل دیگر هم بستگی دارد.مانند کیفیت سیم کشی تلفن منزل یا وجود تلفن بر روی خط در منزل و غیره.
مقایسه مقادیر Attenuation
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
20dB-30dB عالی است
30dB-40dB خیلی خوب است
40dB-50dB خوب است
50dB-60dB ضعیف است و ممکن است اشکالاتی در ارتباط شما ایجاد کند
60dB و بالاتر بسیار بد است و می تواند مشکلات جدی برای ارتباط شما ایجاد کند
خیر.. امروز آپدیت میکنم ببینم نشون میده یا نه.
خیلی ممنون بابت پاسختون.
EDIT: آقا پیدا کردم! بازم ممنون.
Last edited by WraithMaster; 29-10-2014 at 10:00.
من هم همین مودم رو دارم از وقتی که گرفتمش در مقایسه با مودم TP link و D-Link قبلی که داشتم با وجود اینکه نویز خطم خیلی زیاد هستش نسبت به دوتای قبلی کیفیت اینترنت افزایش چشم گیری داشته.
برای من هم یک مدت طول کشید تا بخش استاتوس مودم رو پیدا کنم چون کلآ با بقیه مودم ها فرق داره.
Maintenance رو بزن برو تو Diagnostic تو قسمت بالای مستطیل که خالیه DSL Line رو انتخاب کن و بعدش تو صفحه بعد زیر مستطیل 4 تا گزینه میاد که باید DSL line status رو کلیک کنی که وضعیت کامل خط رو تو مستطیل نشون میده.![]()
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 29 مهمان) لوووووووووووووووووووول
Last edited by Soli_AK47; 29-10-2014 at 13:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)