تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 624 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان محل نصب آنتن حتما باید روی پشت بام باشه؟
    اگر زیر زمین باشی (توی تهران) وآنتن رو هم همونجا (مثلا روی تلویزیون) نصب کنی جواب نمیده؟
    مدلی هست که نیاز به نصب آنتن روی پشت بام نداشته باشه؟ حالا چه واسه pc و چه tv فرقی نداره.

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    اگر زیر زمین باشی (توی تهران) وآنتن رو هم همونجا (مثلا روی تلویزیون) نصب کنی جواب نمیده؟
    مدلی هست که نیاز به نصب آنتن روی پشت بام نداشته باشه؟ حالا چه واسه pc و چه tv فرقی نداره.
    منم همين سوال رو دارم...

البته زنگ زدم مسئول فروش گفت اگر اينو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بخري همه چيز حله....كسي تجربه اي در اين باره داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به همه دیجیتالیها
    آیا دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند
    با توجه به اعلام صدا وسیما: پخش ۴۵ شبكه بر روی ماهواره ایران ست
    کد:
    آیا ایران یک ماهواره به نام ایران ست در فضا دارد یا فضایی را از یک ماهواره اجاره کرده؟
    ایا تفاوتی بین این ماهواره و شبکه های دیجیتال خواهد بود؟ یا بیشتر افرادی که ----- دارند هزینه ای اضافی کرده اند و دستگاه مبدل دیجیتال خریده اند؟
    آیا این ماهواره نیز مانند ماهواره بدر هنگام پخش فوتبال اروپا تصویر قفل خواهد شد؟
    آیا داشتن ----- آزاد خواهد بود؟
    ماهواره بدر5 ميباشد با چند فركانس كه به مدت 3 سال دراجاره ايران ميباشد
    با رسيورهاي معمولي هيچ شبكهاي دريافت نميشود براي دريافت شبكها احتياج به رسيورهاي s2 mpeg4 ميباشد.
    همينك شبكه مستند وتعدادي ديگر قابل دريافت هستند.
    طبق تصويب قانون سال 78 استفاده از م ا ه واره جرم تلقي ميشود و2 ميليون تومان جريمه نقدي وحمل آن 40 ضربه شلاق دارد.

اطلاعات بيشتر به آدرس زير برويد:
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

دوستان توی منطقه ی تهرانپارس امواج قطعه؟ یا دستگاه من خراب شده به آنتن هوایی و چندتا آنتن دیگم زدم ولی اصلا دریافتی نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    بستگی داره در کدوم منطقه تهران باشی اگه در منطقه ای که هستی شبکه خبر رو بدون آنتن هوایی خوب دریافت میکنی به زیاد در پخش دیجیتال نیاز به آنتن هوایی نداری در غیر این صورت یا باید آنتن هوایی به کار ببری و یا آنتن رومیزی ای که دارای قدرت(بر حسب دسی بل و با واژه gain بیان میشود)بالایی حداقل در حد آنتن هوایی باشد به کا بگیری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام
    فرق USB ----T FMA با PCDVB-2100 در چیه؟
    فقط اسمشون فرق میکنه؟

و اگر در استانی که در مرکزش کار میکنه در جاهای دیگه هم کار میکنه تو همون استان؟ مثلا تو روستا

اگه آنتن کوچیکش کار نکنه باید آنتن خونه که برای تلویزیون استفاده میکنیم رو باید بهش وصل کنیم؟
    این آنتن کوچیکش باید کنار پنجره باشه؟ سیمش که کوچیکه چطوری کنار پنجره بزاریم؟!
    معمولا پخش های دیجیتال در استانها در مرکز ان استان فعلا افتتاح میشوند و نه در کل استان و در آینده قرار است نقاط دیگر استان ها پوشش داده شوند البته در برخی استانها علاوه بر مرکز استان برخی شهرهای آن نیز مورد پوشش قرار گرفته اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

دوستان توی منطقه ی تهرانپارس امواج قطعه؟ یا دستگاه من خراب شده به آنتن هوایی و چندتا آنتن دیگم زدم ولی اصلا دریافتی نداره
    جواب من رو هم بدید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

موارد زيررا بررسي ومطمئن شويد:
    1-كابل آنتن را برسي كنيد كه قطعي ويا سيمها ي آن اتصال نداشته باشند.
    2-از اتصال كابل فيش آنتن هوايي مطمئن وآن را بررسي نمائيد.
    3-جهت آنتن را در منطقه شما بايد به سمت جنگل لويزان دقيقا پشت امتداد آن فرستنده جماران قرارداردتنظيم كنيد.
    4-بهتر است از آنتن UHF استفاده كنيد.
    5-درصورت رفع نشدن اشكالات به تنظيم كارخانه برويد وفركانسهاي 602000 و 650000 را جستجوكنيد.
    موفق باشيد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

من دستگاهم از این کوچیکاست که به کامپوتر وصل میشه قبلا با انتن هوایی میاورد ولی الان نه باانتن خودشم رفتم بالا پشت بام امتحان کردم نشد فکر کنم دستگام سوخته روی فرکانس 574 انتنش پر میشه ولی روی بقیه فرکانس ها آنتن نداره

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم من آنتن برقی دارم واسه تلویزیون ایران و چاره ای هم جز استفاده از آنتن برقی ندارم چون باید از دو تا خروجی که میده استفاده کنم واسه دو تلویزیون
    می خواستم بدونم آنتن برقی مشکلی رو واسه تلویزیون هایی که گیرنده دیجیتال داخلی دارن ایجاد نمیکنه؟ آخه شنیدم میگن بهتره استفاده نشه اما من یک دونه گیرنده دیجیتال x.vision دارم که به آنتن برقی هم وصله هیچ مشکلی هم نداشته بنظرتون واسه تلویزیونی که خودش گیرنده دیجیتال داره مشکلی ایجاد نمیکنه آنتن برقی؟...ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •