خوب بود. satellite هم داشت![]()
خوب بود. satellite هم داشت![]()
سلام
در سایتنوشته TC-P46ST30 به قیمت 690 دلار به فروش می رسد که با دلار 1400 تومان می شود 966هزار تومان.قیمت ایران را با این قیمت مقایسه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شرمنده میدونم جاش اینجت نیست.
دوستان من شیراز هستم و ایا جایی میشناسید vt30 سایز 42 اینچش رو قسطی بفروشه؟
من یک میلیون نقد دارم و ماهی 200 تومن هم میتونم قسط بدم!!!
هر کی جایی میشناسه لطفا کمک کنه.با تشکر
سلام کاکو
این طور که من اطلاع دارم اکثر مغازه ها فقط مدل هایی که گارانتی دارن رو بصورت اقساط می فروشن و پنل های بدون گارانتی رو بصورت نقدی می فروشن
شما یه سر به داریوش بزن اونجا نماینده پاناسونیک زیاده مخصوصا نبش پاساژ وحدت و داخلش چند تا مغازه بود که اولین st30 و vt30 های بدون گارانتی شیراز رو آوردن و احتمالا تا الان دیگه مدل 42 اینچ رو هم موجود دارن
نه مال من m هستش
46 اینچ هم مگه داره ؟من 55 اینچشو مقایسه کردم 1781400 ت اختلاف بوددرست حساب کردم
سلام، این همسایه ما که خریده سایز ۶۵ با گارانتی بانیان ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ساخت ژاپن، مدل عینک ty-ew3d2ma، کابل و لوازم دیگه ای روش نداشته رو کارت هدیه ۱۰۰ هزار تومان داشته
سلام.خواهش می کنم.
بنده فعلا صبر کردم که 100 ساعت اول پنل پر بشه بعدش بیفتم به جونش.فعلا از حالات پبش فرض استفاده می کنم.
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
سلام.نه این لرزش فقط هنگام تماشای تصاویر سه بعدی مشاهده میشه.
شما m از کجا گیر آوردین؟ ژاپنی هست؟ بدون گارانتی دیگه؟
میشه یه تست با رنگ خاکستری روشن و تیره و یه تست با رنگ های دیگه از جمله سبز بگیرید ببینید قسمتی از صفحه سبز رنگ نیست؟
100 ساعت رو باید به صورت پشت سر هم اسلاید گذاشت؟ یعنی 4 روز پشت سرهم تی وی روشن باشه؟ یا باید بینش استراحت داد بهش؟
شما هم هاله سبز رنگ مشکوکی تو قسمتی از صفحه نمیبینید؟ مخصوصاً تو رنگ های خاکستری و سبز.
Last edited by siamak_mu; 06-12-2011 at 20:36.
آیا قیمت vt30 تا عید کمتر میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)