سلام
چرا کنار امسی سافت را هایلایت کردید ؟؟؟؟!!!
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام
چرا کنار امسی سافت را هایلایت کردید ؟؟؟؟!!!
امسی سافت در هنگام "دانلود فایل، باز کردن فایل جدید یا نصب برنامه" آن ها را علاوه بر دیتایس با شبکه ابری هم بررسی می کنه و در نهایت ممکنه یه هشدار بده و تصمیم رو به کاربر بسپره. این عمل تاخیر کوتاهی ایجاد می کنه و به همین دلیل امسی سافت رتبه پایین تری گرفته.
تست عملکرد در AV-C در اینجا به معنی مصرف منابع نیست. بلکه تمرکزش بیشتر روی عملیاتی است که آنتی ویروس روی عملیات شما در سیستم داره. به طبع هرچی لایه های دفاعی بیشتر باشه تاخیر هم بیشتر میشه که البته در حدود 5 ثانیه به علت بررسی با شبکه ابری طبیعی هست.
توی PC MARK امسی سافت امتیاز 98.3 از 100 گرفته که امتیاز بسیار بالایی هست.
Last edited by arfnpm; 13-06-2014 at 16:34.
سلام
من تو خونه از کمودو استفاده میکنم و تو محل کار از کسپراسکای (که خود اداره به من داده و لایسنس داره) تو اداره از طریق شبکه با همکاران در ارتباطم ، همکاران عضو Domain هستند ولی من نیستم، اخیراً تغییرات مشکوکی در بعضی ستینگ ها تو کامپیوتر اداره دیدم ، فکر میکنم برای کامپیوترهایی که تو شبکه هستند آنتی ویروس کمودو بهتره ، میخوام کسپراسکای رو ببرم خونه نصب کنم و کمودو رو تو اداره ، نظر دوستان و اساتید چه هست؟
آیا کمودو فایروال رو نصب کنم کافیه ؟ یا کمودو اینترنت سکیوریتی رو بگیرم ؟
آیا کمودو همچنان مثل قبل رایگانه ؟
با تشکر از دوستان.
یک بدافزار که برای سرقت اطلاعات بانکی طراحی شده، از یک قابلیت امنیتی ویندوز سوءاستفاده میکند تا آنتیویروسها را غیرفعال نماید.
محققان کمپانی ترند میکرو گزارش دادهاند که بدافزار موسوم به BDKR_VAWTRAK میتواند با سوءاستفاده از یک قابلیت در ویندوز، نرمافزارهای امنیتی و آنتیویروسها را غیرفعال کند.
به گزارش زیدی نت، بدافزار مذکور که برای سرقت اطلاعات بانکی و مالی طراحی شده، ویژگی خاص دیگری نیز دارد و آن، استفاده از سیستم امنیتی Software Restriction Policies ویندوز برای شناسایی و بیاثر کردن آنتیویروسها و نرمافزارهای امنیتی است.
سرویس Software Restriction Policies نخستین بار در در ویندوز اکسپی و ویندوز سرور ۲۰۰۳ به کار گرفته شد تا به ادمین یک سیستم اجازه دهد تا فایلهای اجرایی و برنامهها را به دو شاخه «مجاز برای اجرا» و «لیستسیاه» تقسیمبندی کند و برای کاربران دیگر رایانه محدودیتهایی قائل شود.
اکنون بدافزار BDKR_VAWTRAK از امکانات خودِ ویندوز برای اعمال نفوذ استفاده میکند.
این نخستین باری نیست که سرویس SRP توسط بدافزارها به کار گرفته میشود اما مورد جدید، بالنسبه جدیتر است و دست هکرها را برای حملههای قویتر باز میگذارد.
از آنجا که سرویس مذکور میتواند در نسخههای مختلف ویندوز از Local Policy Editor استفاده کند و آنها هم به کلیدهای رجیستری ویندوز ترجمه میشوند، بدافزار میتواند با نفوذ خود، کاری کند تا نرمافزارهای امنیتی در لیست سیاه قرار گرفته و از فعالیت فایل اجرایی آنها جلوگیری شود.
ترند میکرو نام ۵۳ برنامه امنیتی را که تحت تاثیر بدافزار قرار گرفته لیست کرده و به کاربران توصیه نموده تا جدیدترین بهروز رسانیها را دریافت و نصب کنند.
در میان این برنامهها، نامهایی چون Avast، AVG، Avira، BitDefender، ESET، Kaspersky Lab، McAfee، Norton Antivirus و Panda Security برای کاربران ایرانی آشناترند.
Last edited by Dr Nima; 15-06-2014 at 10:40.
سلام دوستان
یه انتی ویروس خوب ب من معرفی کنید که با ویندوز 8.1مشکل نداشته باشه _قوی و کامل باشه _سرعت سیستم رو کم نکنه_گیر الکی هم نده_دنگ و فنگش زیاد نباشه قبلا رو 7 کاسپر2013نصبیده بود م
مشخصات سیستم:
هارد 1 ترا
رم 8
سی پی یو i7
گرافیک 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتی ویروس بولگارد چطوره؟ ارزش نصب کردن داره؟ نود استفاده میکنم اما کرک بازیمو حذف میکنه
[QUOTE=Dr Nima;8264953] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون داداش ولی وقت نمیکونم تاپیک ها رو بخونم
فقط اساتید لطف کنن یه انتی ویروس خوب معرفی کنن![]()
ارزش که داره ولی بستگی بوه خودت داره باهاش راحتی یا نه گمونم موتورش بیت دفندره
آپدیتش هم احتملا شبیه بیت دفندر زیاده
برای نود میتونی اون کرکا رو تو استثنا قرار بدی
آپدیتش کمه سرعت هم هیچ تاثیری نداره
[QUOTE=vincenzo70;8266714]میتونی نتایج رو ببینی خودت انتخاب کنی - رایگان میخوای یا کرک کنی یا سریالش زیاد باشه
یا منتظر باشی دوستان نظراتشون رو بگن
ولی از نظر هر کی یه چیزی خوبه
سیستمت هم بالاست هر آنتی ویروسی بنصبی سرعتت رو کم نمیکنه
Norton internet security: بی دردسر ، سریال براحتی پیدا میشه ،سرعت سیستم رو نمیگیره ،سیستم سونار نه چندان قابل اطمینان، فایروال خوبbitdefender Internet security: سریال به راحتی پیدا میشه،سرعت سیستم رو نسبتا کم میکنه ،آپدیت های بسیار زیاد و سنگینی داره، فایروال خوبEset smart: سبک،سریال ها بسیار زیاد ،نسبت به ورژن قبلش (6) قوی تر شده و خیلی بهتر میتونه ویروس هارو پاک کنه (مشکل نسخه قبل)، فایروال خوبKaspersky internet security 2014: مشکل سریال و کرک شدن داره ، همیشه قوی بوده، فایروال خوبAVG,Avast
McAfee
: یک پله از همه آنتی ویروس های معروف عقب تر هست و به درد ما ایرانی های داخل کشور نمیخوره چون تحریم کرده: نظری نمیدم چون کاربرای ایرانی رو تحریم کردن پس دلیلی نداره استفاده کنیم ! توهین به همه کاربرای ایرانی.جفتشون مشکل آپدیت دارن.F-secure Internet Security:آنتی ویروس خوب و آرومی هست، قدرت زیادی داره ، از فایروال ویندوز استفاده میکنه اما به صورت بهینه، سرعت رو پایین نمیاره،فقط مشکلی که داره سریال سخت پیدا میشه و بهتره که بخرین.Avira Internet security: همیشه خوب بوده و پر طرفدار ، آنتی ویروس قوی،فایروال خوب و ظاهر ساده،سریال هم براش پیدا میشهComodo:رایگان، آنتی ویروس خوب ، فایروال بسیار قدرتمند ، تنظیمات کمی پیچیده،سرعت رو کم نمیکنه
Last edited by Dr Nima; 18-06-2014 at 21:19.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)