سلام.
نمایندگی رسمی Beyerdynamic در ایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلام.
نمایندگی رسمی Beyerdynamic در ایران:
موفق باشید.
با وجود ۲ صفحه جلو رفتن تاپیک و جواب نگرفتن فکر کردم شاید یه یادآوری بد نباشه. :/
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
مرسی. البته منظورم ep660 بود که اشتباه نوشتم ep630
البته اینجوری که من تو اینترنت خوندم اکثرا برعکس این موضوع نوشتند که این مدل JVC خیلی بیس بالایی داره و همه گفتن خیلی خوبه فقط در صورتی که بیس بالا دوست داشته باشید. از اونجایی که پلیر مورد استفاده ام موبایل HTC ONE s ـه که خودش beatsAudio داره (که equalizer اش دستکاری شده و بیس اش به اندازه کافی اغراق شده هست) ترسیدم جِی وی سی بگیرم.
Last edited by shahab_f; 25-07-2013 at 13:40.
سلام.
شما می توانید از Sennheiser HD 205-II استفاده نمایید که صدای شفاف تری نسبت به AKG K512 و K514 دارد. K512 صدای بسیار خفه و تیزی دارد و کیفیت مناسبی را برای گوش دادن به سبکی مثل راک ندارد.
در ضمن مدل معرفی شده میکروفون ندارد. قیمت آن هم 225 هزار تومان است. سنهایزر را فقط با گارانتی نامداران خریداری کنید. مدلهای تقلبی در بازار موجود است.
موفق باشید.
25-35 یورو. اما موضوع اینکه ep660 اینجا هست 21 یورو، جی وی سی 18 یورو و سنهایزر cx300 هست 38 یورو و از اونجایی که شنونده ی حرفه ای نیستم نمیخوام نزدیک ِ دوبرابر پول بدم برای سنهایزر اگه تفاوتشون خیلی فاحش نیست (برای گوش ِ یک آماتور)
Up ببخشید دوستان
راستی نظرتون درباره td990 چی هست؟ یکی از دوستان واس همه جور سبک میخواست. نسبت به قیمتش کارایی داره؟
واس یه آدم مبتدی این بهتره یا td880 یا td770 یا sennheiser 380pro ? چون تو اون سایت که لینکشو بالا گذاشتم td990 رو خیلی دسته بالا گرفته!
با تشکر
Last edited by mohsen 1373; 25-07-2013 at 19:48.
درود
سنهایزر cx 300 ii قدیمی شده؟ جدیدتر اومده؟
چاره سایت زده 194 تومن ؟گرون نمیده؟ قیمتش چنده تو تهران ؟ نمایندگی فروشش تو تهران کجاست ؟
بلیر منم که سونی شبیه فندک هستا اینه این هدفون بگیرم با این بلیر صداش اوکی هست ؟
کلا صداش چطوره ؟ کیفیتش ؟
- هدفون های دیگه سنهایزر یکم از این قیمتش کمتره چطوره؟ این ایر سنهایزر نسبت به ایرفون سنهایزر کدومش بهتره؟
سوال دیگه اینه هدفون این ایر گوش ضعیف نمیکنه نسبت به هدفون های معمولی earphone میگن دیگه ؟
- سنهایزر نسبت به سونی که 80 90 تومن هست کیفیتش خیلی فرق داره یا شبیه فرق خاصی نداره؟
ex 35 سونی دارم که صداش بد نبود
ممنون
سلام
بله سابق امپهای فیو موجود بودند
ولی به تازگی متاسفانه خبری ندارم.
اگر خارج از کشور هستید که اصلا خرید این هدفونها اشتباهه
sony mh1c
موفق باشید.
از چه کشوری قصد خرید داری؟
Last edited by peaceful1; 25-07-2013 at 21:07.
سلام.
به نظر من برای یک شخص مبتدی هیچ یک از مدلهای بالا مناسب نیستند. همه مدلها برای استفاده از صد در صد توانایی به آمپ نیاز دارند ثانیا" این مدلها از مدلهای حرفه ای برند خود به شمار می آیند. در ضمن به نظر من DT880 Pro ارزش بیشتری رای خرید دارد علی الخصوص مدل 600 اهمی. مدل 250 اهمی صدای تیز تری نسبت به مدل 600 اهمی دارد.
موفق باشید.
سلام.
آخرین قیمتی که شرکت نامداران برای این مدل اعلام کرده است 196 هزار تومان است:
این مدل بیس قوی همراه با کیفیت خوب ارائه می دهد و Isolation خوبی هم دارد. مدلهایی با قیمت پایینتر کیفیت پایین تری نیز دارند اما برای یک آماتور ممکن است خیلی محسوس نباشد. بیشتر مدلهای ارزان سونی مثل ex 35 مید تیز دارند اما مید سنهایزر خیلی تیز نیست. در ضمن اکثر هدفونهای ارزان قیمت به دلیل سلیقه اکثر مشتریان دارای بیس قوی می باشند. بهترین کار تست کردن این مدل است.
در مقاله ای پزشکی می خواندم که هدفون های داخل گوشی بیشترین آسیب را به گوش می زنند به دلیل مسدود کردن کانال گوش و کاهش تهویه و... همچنین هدفون های فول سایز آسیب کمتری به گوش می رسانند. کلا" هدفون نباید برای مدت طولانی استفاده شود.
موفق باشید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)