تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 313 از 421 اولاول ... 213263303309310311312313314315316317323363413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,121 به 3,130 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام. یک سوال داشتم و اون اینکه اگر پسر باشید حتما دیده اید که جوان ها لا اقل در پایتخت و حومه مثلا دارند با هم گپ می زنند و در این گپ زدن ها گفتار جنسی در اون راه داره. می خوام بدونم چرا اکثر جوون ها وقتی دارند با هم حرف می زنند 99 درصد کلماتی که ادا می کنند جنسی و حتی حالت دشنام داره که به نظر خودشون یک جور شوخیه!!!! من خودم یک جوان هستم اما طبیعتم با ادا کردن این جملات جنسی سازگار نیست. ایا من نسبت به جامعه عقب مانده ام و باید من هم نحوه حرف زدنم رو مثل خیلی از این جوون ها کنم؟ اخه مثلا که چی اون یکی حرف و تیکه جنسی به اون میزنه اون یکی هم یک حرف و تیکه جنسی میزنه . و همین طوووور
    حتما اگر پسر باشید می دونید دارم در مورد چی صحبت می کنم. چرا و چرا این طوریه. من چون طبیعتم با این جملات سازگار نیست و خیلی چیز بی مزه ای برام تکرار مداوم اون ها. ایا من ادم غیر اجتماعی هستم و یا مسئله چیز دیگه ایه. ببینید من میدونم یک حرف های مردونه ای وجود داره که مردها تو جمع خودشون میگن اما من چیزی که که از خیلی از جوون ها می بینم فقط و فقط فحش و حرف جنسی و ...... است. ایا من از نظر اجتماعی عقب مانده ام و یا مسئله چیز دیگه ایه. ممنون.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. یک سوال داشتم و اون اینکه اگر پسر باشید حتما دیده اید که جوان ها لا اقل در پایتخت و حومه مثلا دارند با هم گپ می زنند و در این گپ زدن ها گفتار جنسی در اون راه داره. می خوام بدونم چرا اکثر جوون ها وقتی دارند با هم حرف می زنند 99 درصد کلماتی که ادا می کنند جنسی و حتی حالت دشنام داره که به نظر خودشون یک جور شوخیه!!!! من خودم یک جوان هستم اما طبیعتم با ادا کردن این جملات جنسی سازگار نیست. ایا من نسبت به جامعه عقب مانده ام و باید من هم نحوه حرف زدنم رو مثل خیلی از این جوون ها کنم؟ اخه مثلا که چی اون یکی حرف و تیکه جنسی به اون میزنه اون یکی هم یک حرف و تیکه جنسی میزنه . و همین طوووور
    حتما اگر پسر باشید می دونید دارم در مورد چی صحبت می کنم. چرا و چرا این طوریه. من چون طبیعتم با این جملات سازگار نیست و خیلی چیز بی مزه ای برام تکرار مداوم اون ها. ایا من ادم غیر اجتماعی هستم و یا مسئله چیز دیگه ایه. ببینید من میدونم یک حرف های مردونه ای وجود داره که مردها تو جمع خودشون میگن اما من چیزی که که از خیلی از جوون ها می بینم فقط و فقط فحش و حرف جنسی و ...... است. ایا من از نظر اجتماعی عقب مانده ام و یا مسئله چیز دیگه ایه. ممنون.
    نه بابا عقب مونده اجتماعی چیه دیگه
    ببینید این موضوع بله هست دلیلشم محیطی هست که بچه ها در اون بزرگ میشن به خصوص مدارس
    حالا این 99% که نه ولی قبول دارم شاید بالای 70-80 % پسرها همچین گفتاری دارند
    حتما در بین دوستان خودتون هم هستند افرادی که متین باشن
    منم شخصا هیچ وقت نمیتونم همچین کلماتی رو به زبون بیارم ولی از طرف دیگه مشکلی هم ندارم که دوستام این طوری صحبت میکنن و حالا اگرم با من شوخی کنن میشه با همون زبون شوخی و خنده موضوع رو جمع کرد!
    حالا شما هم اگه فقط مشکلت اینه که چرا مثل دوستات نیستی که نگرانی نداره منم یکی مثل شما و خیلی های دیگه هم هستن مثل شما و تازه خیلی هم خوبه که آدم عفت کلام داشته باشه
    اگر هم با همنشینی با همچین افرادی مشکل داری که کار یکم سخته ولی بازم میشه که بین دوستان خوباش رو گلچین کنی و سعی کنی بیشتر با اونها باشی

3. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

پسرا اصولا توی شوخی با رفیقاشون محدودیتی ندارن واسه همینه که اینجوری صحبت میکنن خیلی هم قشنگه هیچ ایرادی نداره تازه عمق رفاقتو نشون میده
    حالا شما اگه خوشت نمیاد یا با پسرا نپر یا باهاشون شوخی این مدلی نکن کسی هم باهات شوخی این مدلی نمیکنه . در کل اینجوری نیست که هرکی از راه رسید این حرفا رو بهش بزنن کسی که میشناسنش و رفیقشونه باهاش این گفتارو دارن .
    اینم مربوط به ایران یا ... نیست همه جای دنیا پسرا محدودیتی ندارن چون مثه دخترا روحشون لطیف نیست زر..ی با هم قهر کنن

5. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

با سلام

دوستان وقتی امتحان داریم .

مراقب یا استاد میاد بالا سرت وقتی داری به سوالات پاسخ میدی . یک جورایی برای من روی مخ هستند و تمرکز رو به شدت به هم میزنن . حال اگر استاد یا مراقب اومد بالای سرت و همش به برگه و نحوه جواب دادن به سوالات نگاه می کرد .

چی کار کنم این کار رو دیگه نکنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام. من امروز یکی از معلم های دوره دبیرستان رو دیدم که چون چشم تو چشم شدیم سریع رفتم باهاش سلام علیک کردم.(معلم اقا). ممتها من با اداب معاشرت اشنا هستم و بیگانه نیستم. اما یک وقت هایی از عباراتی که در سلام و احوال پرسی استفاده می کنم خودم زیاد خوشم نمیاد. مثلا وقتی سلام علیک کردم با اقا معلم ایشون به من گفت چه خبر؟ چی کار می کنی؟
    من هم در جواب این سوال گفتم ما هم هستیم. می گذرونیم.(البته با ملایمت و صمیمی) اما خودم به شخصه از این بیانم خوشم نیومد. مثلا احساس می کنم می تونستم غبارت بهتری رو ادا کنم. ایا این چیزی که گفتم خیلی ضایع بازی شد؟؟؟؟ در این جور مواقع چه چیز بگم بهتره؟ ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

با سلام

دوستان وقتی امتحان داریم .

مراقب یا استاد میاد بالا سرت وقتی داری به سوالات پاسخ میدی . یک جورایی برای من روی مخ هستند و تمرکز رو به شدت به هم میزنن . حال اگر استاد یا مراقب اومد بالای سرت و همش به برگه و نحوه جواب دادن به سوالات نگاه می کرد .

چی کار کنم این کار رو دیگه نکنه ؟
    مراقب کارش اینه. شما باید فقط به امتحانت فکر کنی. حالا مراقب دوست داشته باشه دوساعت مراقب تو باشه. شما باید خودت تمرکزت رو به امتحانت قرار بدی.

9. 2 کاربر از ان مرد تنهای شبم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

خیلی هم قشنگه هیچ ایرادی نداره
    ببخشید چیش قشنگه؟
    ایراد که چه عرض کنم اما تربیت خانوادگی اینجور موقع هاست که خودشو قشنگ نشون میده!

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

مراقب کارش اینه. شما باید فقط به امتحانت فکر کنی. حالا مراقب دوست داشته باشه دوساعت مراقب تو باشه. شما باید خودت تمرکزت رو به امتحانت قرار بدی.
    خب استاد رو چی کار کنیم ؟؟؟؟؟ وقتی میاد ذل میزنه تو برگه ای که درای مینویسی ؟

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب استاد رو چی کار کنیم ؟؟؟؟؟ وقتی میاد ذل میزنه تو برگه ای که درای مینویسی ؟
    یه نگاه تو چشماش بکن ببین چی میشه معمولا میرن

13. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دقیقا منم مثل شما هستم.علاوه بر این چیزایی که شما اشاره کردی مثلا تفریحات این چنین افراد هم هست.وقتی دور هم برای تفریح جمع میشن ( آخر هفته مثلا ) من اصلا با این ها سازگار نیستم.برای همین نسبتا هیچ تفریحی با دوستام نمیتونم برم.جز تک و توک یا کارای خاص.
    واقعا دوستان از یه چیزایی می خندن و شاد میشن که من اصلا متوجه نمیشم
    وقتی دور هم نشستن انواع شوخی های ابکی بی مزه که نمیگم خنده دار نیست ولی نه در این حد که اینها به این شدت و بلندی می خندن !
    مشکل از منه یا اونا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •