میشه بگید چند ساعت طول میکشه تا باتری این تبلت فول شارژ بشه ؟
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 - 8GB
و اینکه در حال روشن بودن وای فای و صفحه نمایش تا چند ساعت کار میده ؟
فوریه ، ممنون
میشه بگید چند ساعت طول میکشه تا باتری این تبلت فول شارژ بشه ؟
و اینکه در حال روشن بودن وای فای و صفحه نمایش تا چند ساعت کار میده ؟
فوریه ، ممنون
راستش از لحاظ قیمت نمی دونم
ولی این که 3G رو که براتون گفتم یعنی چی.... -->یعنی مثل رایتل. دکل مخابراطیش قابلیت تماس صوتی و تصویری و پیامک و... داره و اینترنت پر سرعت داره.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LTE یعنی اینترنت خیلی پر سرعت. یعنی وقتی می گن 4G LTE یعنی اینکه علاوه بر اینکه 4 جیه، قابلیت اینترنت پر سرعت تری رو هم داره.
و احتمال زیاد Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE از Galaxy Note 10.1 2014 Edition 3G گرون تره. ولی نمی دونم قیمتشون چقدره.
توضیحات بیشتر رو توی این لینک ببینید:
آقا خیلی شرمنده من اطلاعاتم کامل نیست و فقط می دونم کارکرد باتریش بین 24 تا 48 ساعته.
اطلاعات کامل رو توی این لینک ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای این --------------- توی آدرس، باید بنویسید: digikala...com البته من بین کلمه ی دیجی کالا و کام سه تا نقطه گذاشتم، ولی شما 2 تا بذارید. تا لینک بیاد. شرمنده.
از بین این دو مدل تبلت ، کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T211 - 8GB
لینک مقایسه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومده. شما می تونین به راحتی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخریدش! با قیمت: یک میلیون و هشتصد و پونزده هزار تومن!
لطفا به این سوالم جواب بدین .انقدر تو سایت های مختلف مقایسه هارو خوندم که دیگه کلا قاطی کردم .میشه خودتون یه تبلت معرفی کنید (تا حدود 2 میلیون تومان)که برای کار و بازی در این بودجه بهترین باشه. کیفیت دور بین و سیم کارت خور بودن برام مهم نیست . فقط برای همون نرم افزار و بازی و قدرت سخت افزار بالا.
ممنون میشم پاسخ بدید(خیلی هم عجله دارم) باتشکر![]()
البته iPad 4 WiFi 16GB هم بدرد نرم افزار می خوره و هم بازی. جفتش رو خیلی خوب میاره.
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب کدوم یکی از این دو سخت افزارش بهتره؟
هر کدوم تو اندازه خودشون بهترین هستند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)